Cikkek a(z) 201 rovatból

A szépség nagydíja -
JOY Prix de Beauté 2012 nyertesei

Szépség
Immár hagyományosan tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja elnevezésű rendezvény Magyarországon, amelynek keretében a minőség és az exkluzivitás díját olyan, a magyar piacon 2012-ben megvásárolható kozmetikai termékek nyerhették el, melyek kategóriájukban belül egyedülállóak. Egy szakemberekből és ismert sztárokból álló zsűri, illetve a JOY olvasói közösen választhatták ki az év legjobb kozmetikai termékeit. Íme a nyertesek.

A nagy hajátalakítás 2012

Szépség
A JOY és a SCHWARZKOPF kozmetikai cég több száz jelentkező közül választotta ki azokat az olvasókat, akik átváltozhattak. Az 5 szerencsés átalakulását a decemberi JOY-ban láthatjátok. Most pedig videókon nézhetitek meg részletesen, hogy ki hogyan is alakult át!

Exkluzív interjú a McDonalds's 2012. évi arcaival!

Promóciók
Ismerjétek meg a McDonald's idei, vagyis a 2012. évi arcait! Interjú Fekete Mariannal és Proksa Tamással.

Megjelent a JOY 2012-es decemberi száma!

Promóciók
Megjelent a decemberi JOY, a címlapon 2012 legdögösebb csaja, vagyis Mila Kunis!

Kilencszer öltözött át Heidi Klum az 2012-es MTV EMA-n!

Divat
Vasárnap este került megrendezésre az MTV Europe Music Awards Frankfurtban, melynek a német szupermodell, Heidi Klum volt a háziasszonya.

MTV EMA 2012 - A nyertesek és a vörös szőnyeges ruhák

Sztárok
Vasárnap este a Frankfurtban rendezett díjátadón kiderült az MTV EMA győzteseinek névsora. Justin Bieber a Legjobb Férfi, Taylor Swift a Legjobb Női, a One Direction a Legjobb Új Előadó. Heidi Klum vetkőzött, David Hasselhoff zuhant, a koreai világsztár, PSY pedig elvitte a Legjobb Videónak járó díjat.

Igen! Itt van! JOY Vásárlási Láz 2012 Ősz

Promóciók
Végre elérkezett az év legfontosabb hétvégéje, amely csak rólad szól. Tudjuk, hogy régóta erre spóroltál, és mi ehhez elhozzuk neked több mint 100 márka kínálatát csaknem 1000 üzletben, hogy te csak a vásárlásnak élhess 3 napon keresztül!

2012.11.10. Garden: So Happy In Paris?
Live Music Club: Dark Blue

Promóciók
November 10-én Párizs egy éjszakára a Symbolba költözik.

JOY Vásárlási Láz 2012 Ősz - Mayo Chix üzletlista

Promóciók
Az alábbi táblázatból megtudhatjátok, hogy az online letölhető Mayo Chix kuponnal melyik üzletekben vásárolhattok a JOY Vásárlási Láz keretein belül november 9-11. között 20% kedvezménnyel!

Új Facebook-alkalmazás: "Creative Germany"

Promóciók
Frankfurt am Main, 2012. november 5. – A Német Turisztikai Hivatal (DZT) a hostelworld.com online platformmal közösen kampányt indít a fiatalokat megszólító "Creative Germany" témában. A Kreatív Németország tartalom a www.hostelworld.com oldalon több nyelven a témának megfelelő elhelyezésben részesül, illetve az oldal hírlevelében is megjelenik, emellett pedig a DZT a jelenleg kilenc piacspecifikus Facebook-oldalán is népszerűsíti a témakört egy Facebook-alkalmazás keretében.

Így készült a JOY 2012-es novemberi divatanyaga! 3. rész

JoyTV

Így készült a 2012-es novemberi átváltoztatjuk! 3. rész

JoyTV

Íme a 2012-es november havi horoszkóp

Astro
Most megtudhatod, mit ígérnek erre a hónapra a csillagok!

2012.11.05. Symbol Retro Kabaré

Promóciók
A Symbol Budapest 2012. október 22-én elindította a Symbol Retro Kabaré nevű rendezvénysorozatát, amivel szeretné felidézni a Magyarországon igen népszerű kabaré műfaj hangulatát.

Kutyák a kifutón

Tipp
Újabb kutyás rendezvényt szervez Kis-Hegedüs Réka. December 15-én kerül megrendezésre ugyanis a Next Top Dog 2012 kutyamodellverseny előválogatása.

JOY - BENETTON
Shopping Night
20% kedvezmény 2012. november 8-án 17-22 óra között

Promóciók
Vegyél részt te is egy különleges estén, melyen minden a fazonok és a színek összhatásáról szól, az olasz stílus, avagy a legendásan jól öltözött olaszok jegyében!

Ez a divat! Íme a 2012-es téli frizura trendek

Szépség
Nem csak tavasszal vagy ősszel érdemes megújulni, hanem ha éppen ilyenkor jön meg a kedved egy kis változáshoz, akkor akár télen is. Ilyenkor is legalább olyan izgalmas lehet a változás! Mielőtt azonban belekezdenél a változtatásba, a legjobb, ha elmész a fodrászodhoz és kikéred a véleményét, aztán vele csináltatod meg a frizurád, lehetőleg a trendeknek megfelelően. Itt van pár tipp, hogy mik közül érdemes választani idén télen!

Így készült a 2012-es novemberi átváltoztatjuk! 2. rész

JoyTV

Így készült a JOY 2012-es novemberi divatanyaga! 2. rész

JoyTV

Így készült a JOY 2012-es novemberi divatanyaga! 1. rész

JoyTV

Deichmann téli cipő tippek - Alkalmi magassarkú cipők

JoyTV

Így készült a Deichmann és a JOY közös játéka! Werkvideo a fotózásról

JoyTV

Szombat Esti Ház – GARAMI FUNKY STAFF Születésnapi koncert a Symbolban

Promóciók
2012.10.20-án a Szombat Esti Ház partisorozat keretein belül GARAMI FUNKY STAFF születésnapi koncert lesz a Symbolban!

NUBU 2012-as őszi téli kollekció

Divat
Ha előnybe részesíted a magyar márkákat, akkor biztosan hallottál már a finoman nőies márkáról a NUBU-ról, melynek új őszi/téli kollekciója már elérhető az üzletekben.

Így készült a 2012-es novemberi átváltoztatjuk! 1. rész

JoyTV