Cikkek a(z) ikon rovatból

A Pretty Little Liars Caleb-je rövidre vágatta a haját

Sztárok
Tyler Blackurn búcsút mondott ikonikus hosszú fürtjeinek! Nézd meg az új séróját!

Emoji-s cipők - Te bevállalnád?

Divat
Szemléletes hangulat ikonok a designer loafereken. Érdekes ötlet!

Miley újabb őrültsége: szomorú cicás tetoválás

Sztárok
Az énekesnő egy szomorú cica emotikont tetováltatott magára...Kíváncsi vagy hova? Nézd meg!

Less be velünk Miranda Kerr gardróbjába

Divat
A megújult JOY áprilisi címlapjának sztárja, a gyönyörű modell, Miranda Kerr igazi stílusikon. Most meglestük, milyen alapdarabokra esküszik a szépség!

Biohotel épül Sikondán

Promóciók
A helyi termálvízre, a jó levegőre és négy jellegzetes illatra épül a Mecsek völgyében hamarosan nyíló Ambient Hotel & AromaSpa**** Sikonda.

H&M 2014 tavaszi kollekció - "The New Icons"

Promóciók
Tavaly áprilisban a H&M elindította "The New Icons" kollekcióját, melyhez az ihletet négy modell személyiségéből és stílusából merítették. Most jönnek az újabb ikonok!

Sarah Jessica Parker barnára váltott! Fotó!

Szépség
Az ikonikus szőke Carrie-frizuráról új hajszínre váltott a színésznő!

Az 5 kedvenc kiegészítőnk Miroslava Duma-tól

Divat
Bemutatjuk az orosz divatikon, Miroslava Duma általunk legjobban kedvelt 5 legújabb kiegészítőjét.

Sugarbird Foxy Ladies kollekció 2013 ősz

Promóciók
Augusztus végén zajlott le a Sugarbird „Foxy Ladies” kollekciójának fotózása. A kampány képek hangulatát a magyar származású Terry Richardson sztárfotós stílusa ihlette. Provokáló pózokban elkapott pillanatok, szexi, erotikától fűtött pózok, meghökkentő, gyakran provokáló beállások, gesztusok. Nem ritka a divatfotózásban, hogy klasszikus, ikonikus fotókat újraálmodnak. Ezt tette most Debreczeni Zita fotós is, aki nagy érzékkel hozta ki a lányokból hol a dívát, hol a dögöt. A fotók stílusa pikáns, provokatív, extra szexi kivitelben.

A Helly Hansen bemutatta legújabb Training kollekcióját

Promóciók
A Helly Hansen nem adja meg magát a rossz időnek. Az újonnan bemutatott Training kollekció edzőruhái még a hűvös és csapadékos időben is sportolni csábítanak, legyen az edzés kint, vagy bent. A norvég sportmárka technikai ruházatai a legmagasabb minőséget és a skandináv dizájnt képviselik. Legújabb ikontermékeik jellegzetességei az élénk, skandináv tájat idéző színek, a szélvédő „windblock” panelek, és a Helly egyik legnagyobb erőssége, a gyorsanszáradó LIFA® anyag.

Alexa Chung webáruháznak modellkedik

Divat
Egyik kedvenc online, ruhákat forgalmazó cégünk, a mytheresa.com indított útjára egy havonta jelentkező portré és interjú sorozatot igazán divatos és stílusos nőkkel. A sort a brit divat ikon Alexa Chung nyitja.

A csókolózás kézikönyve

Szerelem
Meg kéne csókolnod? Végy egy mély lélegzetet és vágj bele. Íme pár tipp, mit figyelj a másikon.

Showdown: Kate vs. Suri

Divat
Hogy ki az igazi stílusikon? Döntsd el Te!

Elárulta, honnan szerzi divatötletei Keira Knightley!

Divat
Nem lapozgat divatmagazinokat Keira Knightley, van neki ennél jobb inspirációs forrása. A londoni Nemzeti Képtárt látogatja kevés szabadidejében, ahol klasszikus hollywoodi stílusikonok portréi is ki vannak állítva.

Amerikai álom - Kásás Tamás miniinterjú

Sztárok
A szexis sportoló élete egészen megváltozott az elmúlt egy évben, amióta visszavonult olimpikon lett. Los Angelesből hazatérve kaptuk el egy rövid interjúra Kásás Tamást (36) a Tesco strandvízilabda sajtótájékoztatóján, ahol mint az esemény fővédnöke vett részt. Az egykori vízilabdázó örömmel mesélt nyári terveiről is a Joy olvasóinak!

Keira Knightley Coco Chanel bőrébe bújt!

Sztárok
A gyönyörű színésznő a divatvilág legikonikusabb alakját játssza egy új filmben, amit nem más rendezett, mint a Chanel divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld!

Audrey Hepburnnek öltözött sztárok - Galéria!

Sztárok
A stílusikon színésznőért, Audrey Hepburnért nemcsak a férfiak, de mi nők is rajongunk. És bizony a sztárok is! Íme néhány fotó, amin sztárokat láthatsz Audrey Hepburnnek öltözve.

A divatikon Miranda Kerr 5 legjobb tavaszi szettje

Divat
Orlando Bloom gyönyörű felesége igazi divatkirálynővé nőtte ki magát az évek során. A tökéletes testű szupermodellnek rengeteg követője van már világszerte, akik mind úgy szeretnének öltözködni, mint Miranda, akinek stílusa nőiesen kifinomult és egyben fiatalosan vagány is. Kifejezetten kedveli a színes, vidám ruhákat, amikben van egy kis szexis csavar is. Összeválogattuk Neked a sztár 5 legjobb tavaszi szettjét.

Szerkesztőségünk kedvencei #3 - A mi divatikonjaink

Divat
Ezen a héten a körkérdésünk az volt, kik a mi divatikonjaink? Kik azok, akiknek szeretjük a stílusát, a ruháit, akiktől esetleg egy-két vagy az összes divat tippjét ellessük, vagy akinek csak szimplán a legjobban szeretjük a stílusát. Jöjjenek a válaszaink!

Emlékezzünk: Whiteny Houston, a divatikon

Divat
Egy éve vesztettük el a világ egyik legcsodálatosabb hangú énekesnőjét, Whitney Houstont, aki nem mellesleg az egyik legnagyobb divatikon is volt. Most képekben mutatjuk be nektek stílusait és stílusváltásait. Nektek melyik Whitney-korszak volt a kedvencetek?

Lea Michele is ombré lett! Fotó!

Szépség
Lea Michele, a Glee sztárja eddig is az egyik nagy hajikonunk volt, a legutóbbi hollywoodi díjátadó gálán pedig még önmagát is felülmúlta.

Az 5 legjobb kiegészítő egy hideg téli randevúhoz

Divat
Összeválogattuk a legcsinosabb - és egyben legpraktikusabb kiegészítőket, hogy az év leghidegebb évszakára eső randikon is mindig gyönyörű légy, ne fázz és jól is érezd magad!

A flörtölés alapjai

Szerelem
A hallgatás roppant kínos: partikon, üzleti ebédeken és a legújabb hódolóddal töltött randin egyaránt. Készülj fel! Íme 100 ismerkedő kérdés, amellyel garantáltan nem fullad néma csendbe egyetlen fontos találkozód sem.

Ilyen a karácsony a Louboutinnál - Fotók!

Divat
Christian Louboutin ikonikussá vált vöröstalpú topánjairól minden lány álmodik, és ha olyan szerencsés, hogy egyet megszerez valaki magának, azt óriási becsben tartogatja. A francia cipőtervező egy-egy magassarkú darabja igazi műremek. Most a saját butikjainak kirakatát díszíti egy sajátos Louboutin karácsonyfa, ami mellett egyszerűen nem lehet csak úgy elsétálni.

7 ikonikus sztár frizura: Az egész világ őket utánozza!

Szépség
Szeretnél változtatni frizurádon, de nem tudod, milyen legyen? Most segítünk neked, mert összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek örök klasszikusait, amikkel tuti, hogy nem választasz rosszul majd.