Cikkek a(z) ema rovatból

Bréking! Titokban összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynolds!

Sztárok
Vasárnap egy meglepetés, extra-szűk körű, nagyon privát ceremónia keretein belül fogadott egymásnak örök hűséget a Gossip Girl Blake Lively és párja, Ryan Reynolds!

Így készült a Mango új Kate Moss-os kampányfilmje

JoyTV

Magenta divatbemutató - 2012 őszi/téli kollekció

JoyTV

Elkezdődött a New York Fashion Week!

Divat
Oscar de la Renta életműdíjat kapott a Couture Council-tól.

Döbbenet! Rihanna is rövidre vágatta a haját! Fotó!

Szépség
Az MTV Video Music Awards olyan esemény, amire minden meghívott igyekszik valami egészen eredetivel előrukkolni. Ugye ti is emlékeztek még Lady Gaga nyers húsból készült ruhájára? Egyben biztosak lehetünk: idén Rihanna nyerte a versenyt a feltűnéskeltésben.

MTV Video Music Awards 2012 - A nyertesek és a ruhák

Sztárok
A los angelesi Staples Centerben került megrendezésre az idei MTV Video Music Awards. Az eseményen számtalan híresség tette tiszteletét, akik közül többen felléptek és/vagy díjat kaptak. Lássuk, ki miben érkezett az eseményre és ki az, aki plusz egy díjjal távozott.

Kapcsolj ki és nyerj 1 milliót a WELL Relax Drinkkel!

Promóciók
Nyár közepétől már kapható 2012 újdonsága, a hazánkban még újdonságnak számító funkcionális italok új kategóriájának prémium képviselője. A WELL Relax Drink egy olyan innovatív termék, amely nem csak finom, gyümölcsös ízű üdítő, hanem a benne található természetes növényi kivonatoknak (citromfű, kamilla és hársfa) és magnézium tartalmának köszönhetően segít a stressz és a feszültség oldásában is. Az őszi kampány részeként nagyszabású nyereményjáték indul a Class FM Morning Show című műsorában, ahol az ország legstresszesebb emberét keressük, akinek a jutalma egy millió forint készpénz lesz.

Ilyen volt a Magenta 2012 őszi/téli kollekciójának divatbemutatója! Fotók!

Divat
Óriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata. Tegnap este több száz ember látogatott el a Szent István térre, hogy részt vegyen a Platz előtt megrendezésre kerülő divateseményen.

Robert Redford kedvence márkája Budapesten

Divat
A Napapijri megnyitotta első üzletét a Mom Parkban.

Nyerd meg a nyár sikerkönyvét!

Promóciók
Most egy helyes válasszal esélyes lehetsz, hogy Te nyerd meg a 10 db A szürke ötven árnyalata című könyv egyikét!

Modellkedj és nyerj!

Promóciók
Légy a JOY és a Rimmel közös modellje! Jelentkezz, és légy te a JOY következő divatanyagában a modell! Nyerj 1 évre elegendő Rimmel sminkcsomagot, benne az új energizáló hatású Wake Me Up alapozóval!

Mutasd meg mennyire vagy stílusos és nyerj egy Scissor Charge kerékpárt!

Promóciók
A Levi’s fotópályázatot hirdet három népszerű magazinnal karöltve, többek közt kiadónk legújabb magazinjával, a Men's Healthhel! Mutasd meg mindenkinek, mennyire imádsz biciklizni! Készíts egy képet magadról, a biciklidről, kettőtökről vagy bármiről, a lényeg hogy megmutasd nekünk, mennyire vagy stílusos kerékpározás közben.

Csivava fesztivál 2012

Tipp
A nagy sikerű Csivava Majális, és Yorki Fesztivál után, idén első ízben került megrendezésre a Csivava Fesztivál! Az esemény keretein belül három különböző verseny keretein belül keresték a legszebb, a legügyesebb, valamint a legjobb jelmezt viselő csivavát.

A magyar sztárok szájjal festenek

Sztárok
Hírességeink sajátos módon támogatták a mozgássérült művészeket a Vigadó téren.

Ki az októberi szexi pasink? Játék!

Promóciók
Ha kitaláljátok, ki a JOY következő, októberi számának szexi pasija, 3 helyesen tippelőnk negyedéves JOY előfizetést nyer!

Nyerj Bosszúállók-os pólót!

Promóciók
Augusztus 29-én érkeznek A bosszúállók (12) DVD-n, BD-n és 3D BD-n is, amelynek kapcsán a filmforgalmazó felajánlott 3 pólót. Ha szeretnétek megnyerni, válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésekre!

Nyerj luxusparfümöt magadnak és a pasidnak is!

Promóciók
Megvetted már a szeptemberi JOY-t? Szeretnél parfümöt nyerni? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, akkor már csak játszanod kell, hogy megnyerhesd a két luxusparfümöt!

Divathét kisokos - Saját fotóink az elmúlt évek fashion weekjeiről

Divat
Íme egy összefoglaló az idei őszi divathetek helyéről és időpontjáról, illetve mellé egy képgaléria, amit szerzőnk, Horvát Kinga készített az elmúlt évek során a fashion weekeken.

Nyerj új frizurát! Jelentkezz!

Promóciók
Meguntad a régi hajszíned? Új frizurát szeretnél? Akkor jelentkezz a Schwarzkopf és a JOY Nagy Hajátalakítás projektjére!

Íme a világ 100 legbefolyásosabb női személyisége!

Sztárok
Mint minden évben, idén is összegyűjtötte a Forbes magazin a világ 100 legmeghatározóbb női személyiségeit! Lássuk, milyen híresség énekesnők és színésznők szerepelnek a listán.

Jennifer Lopez medencés partyn ünnepelt

Sztárok
A színész-énekesnő világturnéra indul, és persze ezt az eseményt is méltó módon ünnepelte meg.

Linda Evangelista a spanyol Vanity Fair címlapján

Divat
Az isteni Linda Evangelista még mindig gyönyörű, amit meg is mutat nekünk a szeptemberi spanyol Vanity Fair címlapján és belső oldalain.A fotókat Norman Jean Roy készítette.

48.000 Facebook követő! Nyereményjáték!!

Promóciók
Számunkra is hihetetlen, de a napokban elértük a Facebookon a 48 ezres rajongói számot! És ahogy ígértük, ezért cserébe most jön is egy jó kis nyereményjáték, 4 db szuper szépségcsomagért!!

A JOY bemutatja Magenta - It’s Fashion Time!

Promóciók
Szeptember 5.-én Budapest szívében a Szent István téren, a Bazilika mellett található Platz teljesen átalakul egy estére, hogy egy divat eseménysorozat első állomásának adjon otthont.

Jessica Biel kedvenc színe a fehér - Galéria

Divat
Ha egyszer interjút készítünk majd Jessica Biellel, biztosan nem fogjuk megkérdezni tőle, hogy mi a kedvenc színe. Mivel szinte csak fehérben szokott megjelenni vörös szőnyeges eseményeken, így van egy sejtésünk, hogy mi lenne a válasza!