Cikkek a(z) díj rovatból

Megvannak az "Én hamburgerem" verseny győztesei!

Promóciók
Másodszor is sokakat magával ragadott az alkotói szenvedély: több mint 19 ezren kapcsolódtak be a McDonald’s „Az én hamburgerem” 2013-as online versenyébe. A játék weboldalán létrehozott több mint 23 ezer tervből a közönség szavazatai alapján 5 kedvenc juthatott a döntőbe, közülük zsűri választotta ki azt a két szendvicset, amelyeket hamarosan a McDonald’s éttermek kínálatában is viszontláthatunk. Idén a McTipszmiksz és a Nyamiburger a befutó, és született egy különdíj is.

Pálmafában pompázó sztárok a 2013-as Teen Choice Awards-on!

Divat
Mivel a hawaii stílus most nem éppen számít trendinek, így nem is volt nagy a valószínűsége, hogy egy díjátadón, nevezetesen a Teen Choice Awards-on két sztár is ilyen mintájú ruhában lépjen a vörös szőnyegre. Mégis megtörtént.

A 3 kedvenc ruhánk a 2013-as Teen Choice Awards-ról

Divat
Tegnap este Los Angeles-ben megrendezésre került az idei Teen Choice Awards, amelynek nagy nyertese volt a One Direction (4 díj), Selena Gomez (3 díj) és a Pretty Little Liars című sorozat (7 díj). De hogy ki volt a legcsinosabb a vörös szőnyegen? Ki nyerte el legjobban a mi tetszésünket? Eláruljuk! Íme a mi 3 kedvenc ruhánk az estéről.

Lóerők, időmérő edzés, pole-pozíció

Tipp
Tudod mit jelentenek? Ha te nem is, a pasid biztosan, és most hétvégén még lehet, hogy egy időre hanyagolni is fog téged miatta, mert most hétvégén rendezik meg a Forma 1-es Magyar Nagydíjat.

A Magyar Futam után Gr1d Club After Party a Buddha-Barban!

Promóciók
Július 28-án, a Magyar Nagydíj estéjén az év egyik legexkluzívabb eseményének ad otthont a Buddha-Bar. A világhíres partisorozat, a GR1D CLUB ezúttal a magyar fővárosba érkezik, és nem mindennapi buli veszi kezdetét vasárnap este, a futam befejezését követően.

Ők a 2013-as Fonogram díjazottjai

Promóciók
Idén is átadták a közönségdíjakat a Fonogram – Magyar Zenei Díj idei programjában! A magyar zenei élet meghatározó díját a szakma ítéli oda a legsikeresebb zenei produkcióknak, az év énekesét, énekesnőjét és együtteséről viszont a közönség döntött.

A 3 legszebb fehér ruha a 2013-as BET Gáláról

Divat
Tegnap este került megrendezésre az amerikai szórakoztatóiparban tevékenykedő afroamerikai zenészek, színészek és egyéb előadóművészek tevékenységeit díjazó BET Awards, ahol a vörös szőnyegen idén a fehér szín hódított.

Ők a Gombold újra! nyertesei!

Divat
Szombat este a Central European Fashion Days-en kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat győzteseit, melynek négy fődíjasa: Newcomer öltözék kategóriában Csík Orsolya; Newcomer kiegészítő kategóriában Kovács Ágnes; Oldhands öltözék kategóriában a Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett alkotta NUBU; Oldhands kiegészítő kategóriában pedig a MASAMOD, vagyis Erdei Ildikó Virág lett.

Az Opel ADAM díjat nyert az év legjobb belső designjáért

Promóciók
Az „Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD“ első helyét nyerte a szériajárművek kategóriájában

Szavazz a Fonogram közönségdíjasára!

Promóciók
Ki a kedvenc énekesed, énekesnőd, együttesed? A szakma hamarosan kiválasztja a legjobbakat, de a közönségdíjról Te döntesz!

Chris Pine az év férfisztárja

Sztárok
A JOY májusi számának szexi pasija, Chris Pine tegnap átvehette Az év férfisztárjának járó díjat.

MTV Movie Awards 2013 - A nyertesek és a ruhák

Divat
Tegnap tartották a 2013-as MTV Movie Awards-t, ahol egy fergeteges estén kitüntették az elmúlt időszak legjobb alkotásait. Rebel Wilson, a show házigazdája például két Arany Popcorn-díjat zsebelhetett be. És hogy melyik lett az év filmje? Naná, hogy A bosszúállók!

Innovation Award 2013 innovációs díj a DZT-nek

Promóciók
A Német Turisztikai Hivatal (DZT) az ITB Berlin turisztikai vásár alatt az Innovation Award 2013 innovációs díjban részesült.

Játssz és nyerj a CAMAïEU-vel!

Promóciók
Kedvenc összeállításoddal nyerd meg a 30.000 Ft-os fődíjat, a Joy stylistja által összeállított szettet, vagy a 2 db 10.000 Ft értékű ajándékkártyát!

Eláruljuk, miért imádjuk Bradley Coopert

Sztárok
Bradley Cooper nem csak szexi, nagyon tehetséges is. És idén még az Oscar díj közelébe is jutott! Mit gondolunk róla? Nem kétség: imádjuk! És hogy miért? Igazán nem nehéz összeszedni az indokokat.

Jennifer Lawrence 10 legjobb vörös szőnyeges szettje

Divat
A most már Oscar díjas színésznő amellett, hogy nagyon tehetséges, hihetetlenül gyönyörű is, mindig csodásan mutat a vörös szőnyegen. Most meg is mutatjuk nektek a 10 legszebb vörös szőnyeges szettjét.

A legombremániásabb sztár: Ciara! Nézd meg, milyen ombre frizurái voltak

Sztárok
Ha lenne olyan díj, hogy 'A legombrésabb sztár', egyértelműen Ciara kapná. Hogy miért!? Megmutatjuk!

Grammy 2013 - A nyertesek és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Divat
Los Angeles-ben került megrendezésre az 55. Grammy Díjátadó, ahol 88 kategóriában hirdettek nyerteseket. Most eláruljuk a legfőbb kategóriák nyerteseit és bemutatjuk a 10 legszebb vörös szőnyeges ruhát is, amit híresség viselt!

Lea Michele is ombré lett! Fotó!

Szépség
Lea Michele, a Glee sztárja eddig is az egyik nagy hajikonunk volt, a legutóbbi hollywoodi díjátadó gálán pedig még önmagát is felülmúlta.

Oscar-díjat hozhat Denzel Washingtonnak a Kényszerleszállás

Sztárok
A napokban jelentették be az idei Oscar jelöléseket, és a Golden Globe után Denzel Washingtont az Akadémia Oscar-díjra is jelölte, és erre minden okuk meg is van!

Golden Globe 2013 - A nyertesek és a 12 legszebb vörös szőnyeges ruha

Sztárok
Tegnap este került megrendezésre a 70. Golden Globe díjátadó. Az est során a legjobb rendező és film díját Ben Affleck és Az Argo-akció című alkotása nyerte. Ezen kívül a legtöbb díjat A nyomorultak című musical film zsebelte be. Na de ki volt a legszebb a vörös szőnyegen? És kik nyertek még díjat? Cikkünkből kiderül!

Így nézett ki Palvin Barbi a Golden Globe-on! Fotók!

Divat
A tavalyi cannes-i filmfesztivál után Palvin Barbi idén a 70. Golden Globe díjátadó vörös szőnyegén is végig vonulhatott. Megmutatjuk, hogy miben!

People's Choice Awards 2013 - A nyertesek és a legszebb ruhák

Divat
Vitathatatlanul a pompa és csillogás jellemezte a tegnap esti Los Angelesben megrendezésre került 39. The People's Choice Award eseményt. Lássuk, kik lettek az est nyertesei, díjazottjai és kik viselték a vörös szőnyegen a legszebb ruhákat!

Rangos elismerést kapott Katy Perry

Sztárok
A rangos Billboard magazin "Woman of the Year" díját vehette át az amerikai énekesnő.

Nézd meg Justin Bieber új parfümjének videoklipjét!

Sztárok
Justin Bieber piacra dobta második parfümjét, ami a Girlfriend nevet kapta. Az első parfümje, a Someday elnyerte a celebrity parfümök díját, olyan hihetelen mértékben fogyott a boltokban.