Cikkek a(z) most rovatból

Kaley Cuoco először beszélt arról, mikor szeretne gyermeket vállalni

Sztárok
Mióta férjhez ment, többször is megkapta azt a kérdést, mikor szeretne babát, Kaley Cuoco most pedig elmondta véleményét!

Megszületett Troian Bellisario és Patrick J. Adams első babája

Sztárok
Troian Bellisario igyekezett titokban tartani, hogy első babájával várandós, ám augusztusban Lucy Hale is elismerte, hogy a PLL sztárja babát vár. Most itt az első fotó a gyermekről!

Teszteld az alábbi színteszttel, neked mennyire jó a látásod!

Életmód
Vajon mennyire jó a színlátásod? Képes vagy észrevenni, ha négy tárgy közül az egyiknek minimálisan más a színe? Most kiderül!

Ezt gondolja Angelina Jolie Brad Pitt új szerelméről

Sztárok
Két éve futótűzként söpört végig a hír, hogy Hollywood egyik legnagyobb álompárja elválik, méghozzá nem is a legszebb módon. Két év, számos pletyka, most viszont Bard Pitt-re újra rátalált a szerelem!

Dínóknak öltözve jelentette be egy család, hogy újabb baba érkezik hozzájuk

Életmód
Nagyon sokféle kreatív ötletet láttunk már arra, hogyan lehet bejelenteni azt, hogy új családtag érkezik, de egy texasi család most emelte a tétet.

Gondoltad volna? Sokkoló trükkel veri át Erzsébet királynő az embereket

Sztárok
Erzsébet királynőről már többször kiderült, hogy nem semmi. Most egy újabb meglepő titokra derült fény vele kapcsolatban!

Teszteld: felismered a romantikus filmeket egy képkocka alapján?

Életmód
Vajon mennyire ismered kedvenc romantikus filmjeidet? Képes vagy felismerni őket akár egyetlen fotó alapján? Most letesztelheted, mennyire vagy profi a témában!

Vanessa Hudgens újraforgatta a High School Musical egyik jelenetét

JoyTV
Vanessa Hudgens színésznői karrierje mellett az énekléssel is foglalkozik, most pedig új klipjében a High School Musical egyik jelenetét álmodta újra.

Ben Affleck először nyilatkozott állapotáról a rehab óta

Sztárok
Ben Affleck nyár végén került be a rehabra, miután szakítása olyannyira megviselte, hogy ismét az alkoholhoz nyúlt. Azóta már sokkal jobban van, és most egy nyilatkozatot tett közzé.

Elfeledett trendek a '80-as évekből, amik idén menőbbek, mint valaha

Divat
A tervezőknek az a legfontosabb, hogy minden szezonra találjanak valami olyan stílusos trükköt ruha képében, amit az emberek imádni fognak, és úgy látszik most megint telibe találtak.

Jennifer Lopez szokatlan manikűrbakival nyitotta az őszt

Szépség
Jennifer Lopez mindig is nagy játékos volt, ha a megjelenéséről volt szó. Nem fél felrúgni a szabályokat, most vajon jól tette, hogy így döntött?

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy egy energiavámpírral van dolgod

Életmód
Energiavámpírok tényleg léteznek: már egy beszélgetés során is kimerültnek érzed magad, teljesen elveszi az energiádat, és nem is érted, miért. Most eláruljuk, mi jellemzi őket!

Őszinte interjú: Johnny Depp mindent elárult magánéletéről

Sztárok
Mióta Johnny Depp körül felgyűrűztek a botrányok, a színész nem adott interjút, és sosem beszélt magánéletéről. Most viszont elérkezett az idő, hogy mindenről őszintén beszéljen.

5 új táskabrand, amiért most rajong a divatszakma

Divat
Évről évre jelennek meg olyan új brandek, amiket érdemes feltűzni egyéni divattérképünkre abban a reményben, hogy kezdeti lelkesedésük és kreativitásuk nem veszik majd el a divat rohanó és kicsit sem kíméletes világában.

Katalin hercegné visszatért a szülési szabadságról

Sztárok
Az nem is biztos, hogy frissen és kipihenten, de Katalin hercegné visszatért. Vilmos herceg felesége júniusban kezdte meg szülési szabadságot, most azonban itt az ideje, hogy újra eleget tegyen hercegnéi kötelezettségeinek!

Vizslások figyelem! Elindult a Nagy Vizslanaptár 2019. szereplőválogatása

Kutyadolog
Szombaton indult el a nevezés a Nagy Vizslanaptár 2019 szereplőválogatására, melyet már 6 éve minden ősszel meghirdet a Vizslabolt.hu, a naptár kitalálója és készítője. Mára hagyománnyá vált a naptár elkészítése, melyet minden évben megelőz a szereplők kiválasztása és egy két napos stúdió fotózás. A naptárt most is, mint minden évben Chikán Erika fotográfus fotózza, többek között az ő munkájának és csodálatos kutyafotóinak köszönhető a projekt töretlen sikere.

1 perc stílus: az oversized kabátoknál idén már csak a supersize lehet a jobb

Divat
A rétegek közepette megvan az a luxusunk, hogy divatosan veszhetünk el abban, amit viselünk, hiszen az supersize trend most lest csak igazán aktuális.

Trónok harca rajongók! Mostantól ti is eljuthattok Westerosba

Életmód
Minden rajongó örülni fog, aki szeretné meglátogatni a Trónok harca helyszíneit, ugyanis hamarosan megtehetik.

Emilia Clarke épp olyan hajat hord most, mint Brad Pitt

Sztárok
Olyat már hallottunk, hogy pasik utánozták le Brad Pitt séróját, na, de Emilia Clarke-nak is így megtetszett?

A leggyorsabb hollywoodi eljegyzések, ahol még mindig dúl a szerelem

Sztárok
Mindenki megrökönyödött, amikor kiderült, hogy pár hét együtt járás után megkérte Pete Davidson Ariana Grande kezét, pedig nem ők az egyetlenek, akik kevés idő után jegyezték el egymást. Sőt, most olyan párokat mutatunk, akik még mindig együtt is vannak!

Újabb Barátok közt bébi: Gyermeket vár a sorozat szereplője

Sztárok
Már régóta nagyon várta, hogy anyuka lehessen, most pedig teljesült az álma, és hamarosan megszületik a gyermeke.

Micsoda páros! Tudod, kivel jár most Lewis Hamilton?

Sztárok
Nicole Scherzinger és Palvin Barbara után nem modell lányt választott a pilóta, de ismét híres csajszi akadt a horgára.

Nincs még egy nő a földön, aki olyan észbontó lenne nyanyapulcsiban, mint Bella Hadidnak

Divat
Bella Hadid általában merészebb a kelleténél, ám most kivételesen nem egy villantós darabbal hívta fel magára a figyelmet!

Tippek, hogy tökéletesen kombináld a harisnyát és a cipőidet

Green Stiletto
Az őszi szezonban kerülnek igazán előtérbe a harisnyák, de nagyon sokat számít, mivel és hogyan kombinálod őket. Ezzel kapcsolatban találsz most nálunk néhány klassz tippet!

Az ok, amiért Kristen Bell hazudik a gyerekeinek a szülinapjukról

Sztárok
Már több, mint tíz éve boldog házasságban él Kristen Bell és Dax Shepard, a színésznő pedig most egy újabb titokba avatta be rajongóit.