Cikkek a(z) sztárpár rovatból

Fény derült arra, mit gondol Selena Gomez Justin Bieber eljegyzéséről

Sztárok
Izgalmas hírrel vette kezdetét a hét, hiszen kiderült, hogy Justin Bieber pár hét után eljegyezte Hailey Baldwint. De hogy mit gondol erről Selena, nem lehetett tudni. Eddig!

Harry herceg ellökte Meghan hercegné kezét: kiderült az ok

Sztárok
Harry herceg és Meghan hercegné szemmel láthatóan teljesen odavannak egymásért, azonban nemrég történt egy érdekes eset: Meghan szerette volna megfogni férje kezét, aki ellökte magától!

Nagyon úgy fest, hogy másodszor is babát vár Tom Hardy felesége

Sztárok
Nagyon úgy fest, hogy Tom Hardy másodszor is apuka lesz, a legfrissebb hírek szerint ugyanis felesége, Charlotte Riley babát vár.

Justin Bieber, mint férj? Eljegyezte Hailey Baldwint

Sztárok
Lehet, hogy még túl korán van ehhez, meg amúgy is nagyon hétfő, de egészen egyszerűen ledöbbentünk a híren, miszerint Justin Bieber eljegyezte Hailey Baldwint!

Tom Hardy és felesége a hét legstílusosabb sztárpárja

Sztárok
Tom Hardy és felesége végre újra együtt a vörös szőnyegen. Nem gyakran történik ilyen, így a sztárpár feltűnése már önmagában nagy szám, de ők tettek arról, hogy másról is lehessen beszélni.

Nagy az öröm Michael Bublé családjában: érkezik az első kislányuk

Sztárok
Nehéz évek állnak Michael Bublé és kis családja mögött, hiszen 2016. novemberében derült ki, hogy egyik kisfiuk, Noah rákos. Azóta kezd minden a lehető legjobban alakulni, ráadásul az énekes felesége 3 héten belül megszüli harmadik gyereküket is.

19 éve házasok Beckhamék, mennyire cikis így 2018-ban az esküvői fotójuk, nem?

Sztárok
Gondoltad volna, hogy már 19 éve házas David és Victoria Beckham? A sztárpárról most előszedtük a régi esküvői fotókat, hát nem volt semmi a nagy napjuk!

Beszóltak Gigi Hadid kapcsolatára, a modell keményen visszavágott

Sztárok
A fiatal pár két éve van együtt, és bár néhány hónapja szakítottak egy kis időre, ma már ismét együtt vannak. Ám a neten csúnyán beszóltak nekik, Gigi pedig nem fogta vissza magát.

Jada és Will Smith nem házasok többé: ők maguk mondták el

Sztárok
Érdekes dolgot mondott Will Smith nemrégiben egy interjúban, amiben azt fejtegette, hogy ő és felesége, Jada Pinkett-Smith már nem házasok. Vajon mi történt?

Izgalmas dolgot vettek észre Meghan és Harry herceg testbeszédén

Sztárok
Ha megfigyeled Meghan hercegné és Harry herceg testbeszédét, láthatod, hogy az ifjú pár folyamatosan megérinti egymást. Egy szakértő elárulta, mire utalnak ezek a mozdulatok.

Lucy Hale bepasizott: a választottja pedig überdögös

Sztárok
A Pretty Little Liars főszereplője, Lucy Hale már nem facér, ráadásul az egyik legszexisebb színésszel jött össze. Mutatjuk is, kivel!

Válik a népszerű énekes-páros: igazak voltak a pletykák

Sztárok
Már év elején elindultak azok a híresztelések, hogy a Cheryl Cole és Liam Payne között valami nincs rendben, ám akkor cáfolták a válásukról szóló híreket. Most viszont ők maguk jelentették be, hogy vége a kapcsolatuknak.

Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak? Katie válaszolt a kérdésre

Sztárok
Katie Holmes és Jamie Foxx már 5 éves alkotnak egy párt, azonban az utóbbi időben több oldalról is felmerültek olyan pletykák, hogy szakítottak. Mivel amúgy is ritkán látni őket, nehéz volt kideríteni, mi lehet az igazság, ám Katie végre kerek-perec elmondta az igazat!

Nicole Kidman elárulta, mitől tökéletes a házassága 12 év után is

Sztárok
Már 12 éve házasok, mégis nagyon szerelmesek egymásba. Nicole Kidman most pedig elárulta, mi az a dolog, amit sosem tesznek meg férjével; szerinte ugyanis ettől tökéletes házasságuk.

Bizonyíték: Dakota Johnson és Chris Martin mégsem szakítottak

Sztárok
Bár nemrég teljesen más fickóval látták csókolózni Dakota Johnsont, mégsem szakítottak Chris Martinnal, mert a napokban friss képek készültek róluk kéz a kézben!

Justin Bieber és Hailey Baldwin újra együtt vannak

Sztárok
Justin Bieber néhány hónapja még Selena Gomezzel volt együtt, most pedig már egy másik exével, Hailey Baldwinnal melegedtek össze. Erről pedig több fotó és videó is készült!

Nem Ariana Grande az egyetlen: 8 híres pár, akik alig néhány hét után eljegyezték egymást

Sztárok
Ariana Grandét pár hét után eljegyezte új pasija, de nem ő az egyetlen, aki ezt elmondhatja magától! Hollywoodban rajta kívül még van néhány sztárpár, akik rövid idő után eljegyezték egymást, kisebb-nagyobb sikerrel.

Meghan hercegné először mesélt arról, milyen a házasélet Harry herceggel

Sztárok
Meghan hercegné és Harry herceg már egy hónapja házasok, ez idő alatt pedig rengeteg dolog történt velük. Most mesélt először az újdonsült hercegné arról, milyen a házasélet.

Blake Lively megpróbált trollkodni férjével, de Ryan Reynolds visszaszólt

Sztárok
Blake Lively és Ryan Reynolds folyton viccelődnek egymással, a rajongók emiatt is imádják a sztárpárt. Most ismét a posztjukon nevet az internet népe.

Hivatalos: Pippa Middleton babát vár, végre ő maga beszélt róla

Sztárok
Katalin és Pippa szülei már javában hódolnak a nagyszülői örömöknek, de most végre a kisebbik lányuk is anya lesz, hiszen Pippa Middleton babát vár! Bár a pletykák már jó ideje kavarognak erről, most viszont teljesen biztossá vált!

Vajon mit szól ehhez Heidi Klum? Nem akárkivel randizik az expasija!

Sztárok
Vito Schnabel tudhat valamit, mert szinte mindig gyönyörű és nagyon híres nőkkel hozza össze az élet. Heidi Klum után most a filmvilág egyik legszebb színésznőjére csapott le a pasi.

Richard Gere feleségül vette fiatal kedvesét: csodaszép az első képük!

Sztárok
Richard Gere és kedvese, Alejandra Silva pár hete házasodtak össze, az első közös esküvői képükre azonban eddig várni kellett. Most azonban végre láthatjuk, milyen gyönyörű volt a világsztár 33 évvel fiatalabb kedvese a lagzin!

Wow! Nagyon úgy fest, hogy érkezik Blake Lively és Ryan Reynolds 3. gyermeke!

Sztárok
Blake Lively és Ryan Reynolds Hollywood egyik legimádnivalóbb sztárpárja két gyönyörű csemetével. Ám lehet, hogy itt még eszükbe sincs megállni: a hírek szerint érkezik a 3. bébi!

Tipikus! Jennifer Lawrence mindennél szexibb ruhát húzott, mert tudta, hogy a vörös szőnyegen ott lesz az exe - FOTÓ

Divat
Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky újra összefutottak. A színésznő tegnap este kínos helyzetbe került, mikor egy díjátadón neki kellett átadnia volt szerelmének egy díjat - és hogy mit tehet ilyenkor az ember lánya? A világ legdögösebb ruháját húzza magára!

Bradley Cooper és Irina Shayk játszóterezni vitték kislányukat, és irtó cukik voltak

Sztárok
Már elmúlt egy éves Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya, Lea, sztárpár pedig elég sokszor mutatkozik a picivel. Semmi kétség: ők Hollywood egyik legszebb párja, a kislányuk pedig annyira cuki!