Cikkek a(z) film rovatból

Leighton Meester és Adam Brody hivatalosan is egy pár

Sztárok
Adam filmjének premierjén debütáltak hivatalos szerelmespárként a kamerák előtt. Hát nem édesek együtt?

Ryan meglepő félelme!

Sztárok
A szexis színész, Ryan Reynolds (36) bevallotta, hogy őrületesen fél a repüléstől. Ebben talán nem is lenne semmi különös, ha a Zöld Lámpás című filmben nem egy pilótát játszott volna...

Lóerők, időmérő edzés, pole-pozíció

Tipp
Tudod mit jelentenek? Ha te nem is, a pasid biztosan, és most hétvégén még lehet, hogy egy időre hanyagolni is fog téged miatta, mert most hétvégén rendezik meg a Forma 1-es Magyar Nagydíjat.

Megvannak A szürke ötven árnyalata főszereplői?

Sztárok
Hónapok óta folynak a találgatások, kik lennének a legalkalmasabbak A szürke ötven árnyalata című világsikerű könyv filmes adaptációjának főszerepeire. Most két újabb név merült fel. Lehet, hogy meg is vannak a végleges szereplők?

Britney Spears fiaival szerepel új klipjében

JoyTV

A 3 legszenvedélyesebb film

Tipp
A JOY augusztusi számában 98 izgalmas tippet olvashatsz arról, hogyan tehetitek izgalmassá a pároddal a nyárestéket. Az egymásra hangolódásban pár szenvedélyes történet is segíthet. A Top 3 erotikától fűtött hollywoodi film listája következik a teljesség igény nélkül.

Játssz és nyerj Óz, a hatalmas DVD csomagot!

Promóciók
Ha szeretnéd, hogy Óz világa téged is elvarázsoljon, kíváncsi vagy, hogy mi történt Dorothy, és Toto előtt, akkor játssz velünk, és tiéd lehet a 2 filmes csomag egyike (egy csomag tartalma: Óz, a hatalmas DVD, könyvjelző, kinyitható képeslap Óz földjének egy darabkájával).

Film készült a ma született Diana hercegné utolsó 2 évéről! Video!

Sztárok
Ma, július 1-én ünnepelné 52. születésnapját a nép hercegnője, Lady Diana. Hihetetlen, ugye? Lassan 16 éve, hogy egy tragikus autó baleset során életét vesztette. De szerencsére az emléke még ma is aktívan él. Hamarosan be is mutatják a legújabb róla szóló filmet. Addig is nézd meg az előzetesét!

Jennifer Aniston megházasodik és rúdtáncol!

Sztárok
Jennifer Aniston élete furán alakul, szinte kettős életet él. Ugyanis minél békésebbek és boldogabbak a mindennapjai, annál rosszabb lányokat játszik filmen. Új filmjében például rádtáncosnőt alakít...

Tedd szebbé az esős napokat! Íme az 5 legromantikusabb esős filmjelenet

Tipp
Tele van már a hócipőd az esős nyári napokkal? Akkor tedd szebbé! Nincs is annál romantikusabb helyzet, mint amikor a nyári zivatarban kap el téged a nagy Ő egy csókra. Lesd meg a filmes összeállításunkat, hogy te is kedvet kapj hozzá!

Emma Watson nem jó kislány többé

Sztárok
A Harry Potter filmek egykori éltanulója egyre inkább kezd kitörni a jókislány szerepekből. Legújabb filmje is jó példa erre.

Isla Fisher 5 legjobb vörös szőnyeges szettje

Divat
Összegyűjtöttük a Szemfényvesztők című film dögös vörös sztárjának, Isla Fishernek a top 5 vörös szőnyeges szettjét. Nektek melyik a kedvencetek?

Az 5+1 kedvenc Ryan Gosling filmünk

Tipp
Júliusi számunk pasiportréjában Ryan Goslinggal találhattok egy interjút. Ez pedig igazán jó apropó volt arra, hogy újra és újra nézegessük a képeit és felelevenítsük a filmjeit. És bár mindegyiket legalább ezerszer láttuk már, a Ryan általa megformált karakterekben újabb és újabb érdekességet találtunk.

Női szervek (16) - előzetes

JoyTV

10 csajos film, amit látnod kell!

Tipp
Összegyűjtöttük nektek az elmúlt 25 év legnőcisebb filmjeit. Összeveszések és nagy kibékülések, éjszakába nyúló beszélgetések és persze álomgardróbok minden mennyiségben.

Szemfényvesztők részlet - Atlas kihallgatása

JoyTV

Pénteki Pasi #24 - Armie Hammer

Sztárok
Volt már szőke herceg, sportos ikerpár egyik fele vagy magányos lovas és mindegyik szerep jól áll neki. Mai választottunk a lélegzetelállítóan jóképű 26 éves amerikai színész, Armie Hammer, akit szerencsére újra megcsodálhatunk a filmvásznon.

Nyerj Napos oldal DVD-t és könyvet!

Promóciók
Szeretnéd megnyerni a Napos oldal című filmet DVD-n és könyvben? Ha igen, akkor játssz nálunk értük!

Instalove #29: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Az utóbbi napokban az egész világ Cannes-ra figyelt! Aki számít a film és divat világában, ott volt, és szerencsére nem feledkeztek meg arról sem, hogy élményeiket megosszák velünk.

Észak Amerika - A Discovery Channel új természetfilm - sorozata

Tipp
Több mint ötévnyi munka, tíz ország, 250 helyszín, 11 különböző kamera, 850 órányi HD felvétel. A discovery channel exkluzív, saját gyártású természetfilm - sorozata: Észak-amerika.

Pénteki Pasi #22 - Jesse Eisenberg

Sztárok
Odavan a macskákért, vegetáriánus, és imád New Yorkban biciklizni. Igen, ő Jesse Eisenberg, a Szemfényvesztők című film sztárja.

Így készítsd el Palvin Barbi extrém Cannes-i sminkjét

Szépség
A L'Oréal Paris szépségmagykövete, Palvin Barbi ragyogó narancssárga sminkben kápráztatta el a nagyközönséget a Cannes-i filmfesztiválon.

Újabb kedvenceink a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegéről

Divat
Javában folyik még a Cannes-i filmfesztivál, ahol a legszebb színésznők, énekes dívák és topmodellek is megmutathatják legcsodásabb ruháikat a nagyközönségnek. Most újabb kedvenceinkről tudósítunk, akik remekül képviselik a nyár divat trendjeit estélyi ruháikkal.

A Cannes-i filmfesztivál legszebb sminkjei

Szépség
Nemrégiben már megmutattuk nektek a filmfesztivál eddigi legszebb ruháit, most a három legszebb sminket szeretnénk bemutatni úgy, hogy ti is könnyen elkészíthessétek magatoknak.

Palvin Barbi a Cannes-i Filmfesztiválon - Fotó!

Divat
Megmutatjuk, hogy csodaszép magyar modellünk, aki aA L'Oréal Paris szépségnagykövete is, Palcin Barbi milyen ruhában vonult végig a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén.