Cikkek a(z) diva rovatból

A divatikon Miranda Kerr 5 legjobb tavaszi szettje

Divat
Orlando Bloom gyönyörű felesége igazi divatkirálynővé nőtte ki magát az évek során. A tökéletes testű szupermodellnek rengeteg követője van már világszerte, akik mind úgy szeretnének öltözködni, mint Miranda, akinek stílusa nőiesen kifinomult és egyben fiatalosan vagány is. Kifejezetten kedveli a színes, vidám ruhákat, amikben van egy kis szexis csavar is. Összeválogattuk Neked a sztár 5 legjobb tavaszi szettjét.

JOY Trend tipp: Fergeteges foltok

Divat
A JOY különszámában, a JOY Trendben bemutatjuk a legfontosabb trendeket a világ kifutóiról. Íme a TOP 10-ből most egy újabb, következzenek a fergeteges foltok!

Marilyn Manson a Saint Laurent arca

Divat
Meglepő és mulatságos? Nos, aki ismeri Brian Hugh Warner-t, ismertebb nevén Marilyn Manson-t, nem biztos, hogy egy szofisztikált francia divatházzal hozná kapcsolatba.

JOY Trend tipp: Fekete és fehér

Divat
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben különszámunk, a JOY Trend segítségével bemutatjuk nektek 2013 legfontosabb trendjeit a világ kifutóiról. Jöjjön a második trend: a fekete és fehér.

2013-as tavaszi-nyári cipő trendek - 2. rész: a pasztell

JoyTV

Rajzák Kinga az ukrán Vogue-ban - Íme a fotók!

Divat
Továbbra is követjük hazánk szépségeinek karrierjét. A gyönyörű felvidéki magyar modell, Rajzák Kinga most például az ukrán Vogue áprilisi kiadásában szerepel. Nézzük a képeit!

JOY Trend tipp: Flower Power

Divat
Lassan hozzánk is megérkezik a napsütés, így a tavaszi divatot is közelebbnek érezzük magunkhoz. Ideje átnézni a tavalyról a szekrényben maradt holmikat és eldönteni, idén milyen újdonságokkal dobod fel a ruhatáradat. Hogy segítsünk ebben a döntésben, bemutatjuk a legfontosabb trendeket a világ kifutóiról! Íme az első trend: a Flower Power!

Michelle Obama a Vogue címlapján - Fotók!

Sztárok
A nemrégiben újraválasztott elnök, Barack Obama felesége, Michelle fiatalos lendületessége már a kezdetektől megihlette a divatvilágot, így annyira talán nem is meglepő, hogy a Vogue címlapján és belső oldalain ezúttal vele találkozhatunk.

Vidám uniformis - Sztárok vörös nadrágkosztümben - Galéria!

Divat
Ki mondta, hogy egy nadrágkosztüm unalmas? Nem kell feltétlenül ragaszkodnod az elegáns feketéhez, sőt!

Divat tippek a vörös szőnyegről - Sztárok zöldben - Galéria!

Divat
Már csak napok kérdése és végre magunk mögött tudhatjuk a havat és a zord téli időjárást, és újra magára talál a természet. De idén tavasszal nemcsak a növények pompáznak vibráló zöld árnyalatokban, hanem a divat nagykövetei is. Nézzük csak, ki milyen zöld ruhában jelent meg mostanság a vörös szőnyegen.

Ilyen volt a Tezenis 10. születésnapja - Fotók!

Promóciók
Március 23-án szombaton, a Váci utcai üzletben nagy sikerrel lezajlott a Tezenis 10. születésnapja alkalmából rendezett, egész napos parti. A stílust, és a lendületet a kényelemmel egyesítő márka Magyarországon 5 évvel ezelőtt indult hódító útjára.

Mert a szemüveg igenis öltöztet - Sztárok szemüvegben

Divat
Bár a vörös szőnyegen nem jellemző, hogy a sztárok szemüvegben jelenjenek meg, valójában mégis nagyon sokan szemüvegesek közülük. Íme négy ilyen celebritás!

Kis fekete, kicsit máshogy - Sztárok fekete nadrágkosztümben

Divat
Lányok, szeretnétek egy feketét? De most nem egy jó kávéra, vagy a klasszikus - és igenis kötelező - kis fekete ruhára gondolunk, hanem egy alap darabnak számító fekete zakóra, amit a sztárok is előszeretettel viselnek mostanság a vörös szőnyegen.

Hogyan és mivel párosítsd a tavasz legtrendibb kiegészítőit?

Divat
A JOY áprilisi számában összegyűjtöttük a tavasz legtrendibb kiegészítőit, amiket muszáj beszerezned! Most pedig megmutatjuk, hogy mivel párosíthatod, hogyan viselheted ezeket a darabokat!

Hódít az új frizura trend a sztárok körében is - Sztárok frufruval

Szépség
Az idei év nagy frizura trendje az ombre mellett a frufru. A régi-új divathullám a sztárokat is megfertőzte. Megmutatjuk, hogy mostanság ki vágatott magának és milyen frufrut!

Beyonce a H&M új arca!

Divat
A világ egyik legsikeresebb énekesnője, Beyonce lett a H&M nyári kollekciójának arca.

Szerkesztőségünk kedvencei #3 - A mi divatikonjaink

Divat
Ezen a héten a körkérdésünk az volt, kik a mi divatikonjaink? Kik azok, akiknek szeretjük a stílusát, a ruháit, akiktől esetleg egy-két vagy az összes divat tippjét ellessük, vagy akinek csak szimplán a legjobban szeretjük a stílusát. Jöjjenek a válaszaink!

Igazi retro fotók Karolina Kurkováról - Galéria!

Divat
Már megint itt a rossz idő, ezért megpróbáljuk valahogy feldobni ezeket a borús napokat. Nézzétek csak, mit találtunk mára! Egy igazi, hamisítatlan retro hangulatú - és némi napsütéssel megfűszerezett - fotó sorozatot a szupermodell Karolina Kurkovával a német Vogue áprilisi számából.

2013-as tavaszi-nyári cipő trendek - 1. rész: a neon

JoyTV

A sztárok kedvenc napszemüvege

Divat
Ahogy kisüt a nap, előkerülnek a napszemüvegek is, nem csak nálunk, JOY lányoknál, a sztároknál is. Most megmutatjuk, nekik melyik a kedvencük!

Tavaszi divatőrület a brands.hu-nál!

Promóciók
Itt a tavasz, végre! A brands.hu utána járt, melyek lesznek az idei tavaszi trendek, hiszen ők nem maradhatnak le róluk – és velük együtt Te sem!

Mintha ikrek lennének: Victoria Beckham és Anna Wintourt - Fotók!

Divat
Összegyűjtöttünk néhány fotót, amik azt bizonyítják, hogy az egykori Spice Girl, Victoria Beckham sokszor megszállottan próbálja másolni a 63 éves magazin királynőt, Anna Wintourt - legalább külsőségeiben. Hogy mire is gondolunk pontosan? Nézzétek csak!

A Vogue thrillerében szerepel Rajzák Kinga

Divat
Bár lehet, hogy vannak színésznői ambíciói is, a gyönyörű magyar modell, Rajzák Kinga egyenlőre az olasz Vogue "Manöken thriller" című fotó sorozatában szerepel.

5 divat tipp Anne Hathaway-től, a vörös szőnyeg sztárjától

Divat
Elképesztő varázsa van Anne-nek, amikor megjelenik vörös szőnyegen – és teszi ezt általában jobbnál jobb ruhákban. Most mutatunk is öt ilyet.

Diane Kruger, az igazi tavasz tündér - Galéria!

Divat
Nézzétek csak, micsoda fotó sorozatot találtunk! A gyönyörű szőke színésznő, Diane Kruger szerepel a Flare magazin áprilisis számának címlapján, ami igazán tavaszi hangulatúra sikerült.