Cikkek a(z) diva rovatból

Romeo Beckham a Burberry új kampányarca!

Divat
David Beckham egy kampány arca? Victoria Beckham ruhát tervez? Ugyan, kedves Olvasó, azok az idők már lejártak! Újabb Beckham-tehetség tört be a divat világába, mégpedig nem más, mint a sztárpár egyik fia, Romeo Beckham!

Íme a válófélben lévő Miranda Kerr első Mangos fotói!

Divat
Aki szerencsés a munkában, az szerencsétlen a szerelemben. Vagy fordítva. Ez sokszor igaz - sokszor nem, most például Mirana Kerr életére is az. Miközben ő lett a Mango új arca, kiderült, hogy férjével, Orlando Bloommal válófélben vannak.

Verhetetlen variációk! 6 trendi téli kabát, amikben fázni se fogsz!

Divat
Neked is nagy kérdés, hogy milyen télikabátot válassz? A JOY most segít eligazodni a trendek között!

Ez történt velünk a héten #2

Divat
Eltelt egy hét, és ahogy ígértük 7 nappal ezelőtt, ismét összefoglaljuk nektek, hogy mi történt velünk ezen a héten.

A Beckham család minden idők legjobban öltözött családja!

Divat
Az egész Beckham család együtt lépett a vörös szőnyegre a minap. Victoria és élete 4 legfontosabb pasija (kislányuk, Harper ezúttal otthon maradt) annyira tökéletesen néztek ki, hogy nem hivatalosan, de kinevezhetjük őket a világ legjobban öltözött családjának.

Anne Hathaway kedvéért még Tom Ford is megváltozott

Divat
A szépséges színésznő, Anne Hathaway olyasmire vette rá Tom Fordot, ami eddig igen távol állt a tervezőtől.

Újabb karácsonyi ajándék tippek: Lepd meg szeretteidet ékszerrel!

Divat
Unod már, hogy mindig pulcsit, zoknit, sapkát, esetleg nyakkendőt ajándékozol? Jó lenne valami tartósabb, elegánsabb megoldás? Ha így érzel, az azt jelenti, eljött a pillanat, ideje az ékszerek felé nyitni! Nincs is szebb ajándék egy csillogó karkötőnél, fülbevalónál, esetleg óránál, amit a megajándékozott mindig viselhet, és mindig te jutsz róla az eszébe! Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeállítottuk egy kis gyűjteményt a kedvenc darbjainkból, ráadásul azt is megsúgjuk, melyiket kinek ajándékozd.

A végzet asszonyai a vörös szőnyegen

Divat
Vagy inkább gonosz királynők egy tündérmeséből? Ennek eldöntését rád bízzuk, de az tény, hogy egyre több sztár visel hosszú, sötétkék vagy fekete ruhát a vörös szőnyegen.

Igor tippje: Hogyan viseljünk bársonyból készült ruhát!

Divat
Sokan azt gondolják, hogy a bársony anyag csak az idősebb korosztálynak való. Pedig nem! :) Szimplán csak arra kell figyelni, hogy mivel párosítod.

Óriási kínálat az ÓraVilág.com-nál!

Promóciók
Az ÓraVilág.com-on rengeteg szebbnél szebb óra közül választhatsz, a klasszikus férfi és női márkáktól kezdve a divatos, minőségi órákon át. Ráadásul még ékszereket is találhatsz az oldal böngészése közben!

Villáminterjú Szilágyi Áronnal!

Sztárok
Januári számunk divatanyagában az olimpiai bajnok vívó és a szavazataitok alapján 2012 legszexibb pasija, Szilágyi Áron látható. És mivel Áront nem csak nézni jó, hanem hallgatni is, ezért készítettünk vele egy kis villáminterjút.

Kirsten Dunst 5 legjobb szettje a vörös szőnyegen 2012-ben

Divat
Nézd meg a 2013-as januári JOY címlaplányának, Kirsten Dunstnak az 5 legszebb vörös szőnyeges ruháját!

Igor tippje: Hogyan hordjunk galaktikus ruhát?

Divat
Nagyon óvatosan kell bánni ezzel a trenddel. A legjobb az lenne, ha a többi darab csak utalna a trendre, de tényleg nagyon diszkréten!

Így készült: 2013-as januári JOY divatanyaga - 1. rész

JoyTV

Ilyen a karácsony a Louboutinnál - Fotók!

Divat
Christian Louboutin ikonikussá vált vöröstalpú topánjairól minden lány álmodik, és ha olyan szerencsés, hogy egyet megszerez valaki magának, azt óriási becsben tartogatja. A francia cipőtervező egy-egy magassarkú darabja igazi műremek. Most a saját butikjainak kirakatát díszíti egy sajátos Louboutin karácsonyfa, ami mellett egyszerűen nem lehet csak úgy elsétálni.

Mihalik Enikő a kínai Numéro címlapján! Megmutatjuk a fotóit!

Divat
Megint magyar lány egy nemzetközi címlapon! Ezúttal a gyönyörűséges magyar topmodell, Mihalik Enikő látható a kínai Numéro magazin decemberi számának címlapján.

Kate Moss és Naomi Campbell együtt

Divat
Fantasztikus fotósorozatot mutat be az orosz Interview magazin decemberi száma a két topmodellről, Kate Mossról és Naomi Campbellről.

Ez történt velünk a héten #1

Divat
Azt vettük észre, hogy nagyon szeretitek Facebookon az olyan posztokat, képeket, amelyekkel kicsit bepillanthattok a hétköznapjainkba, hogy mit csinálunk napközben, milyen eseményekre járunk, mi történik velünk. Ezért új rovatba kezdünk, melyben hétről hétre mindig majd megmutatjuk, hogy az előző 7 napon mi történik velünk. Lássuk is, hogy ezen a héten merre jártunk, mit csináltunk!

5 trendi kiegészítő 5000 Ft alatt

Divat
Mutatunk nektek 5 apró kis trendi kiegészítőt, amit idén karácsonyra bátran megvehetsz magadnak is!

Megjelent a 2013-as januári JOY!

Promóciók
Már kapható a 2013-as januári JOY, címlapon Kirsten Dunsttal, a magazinban pedig a nagy éves szerelmi horoszkóppal és rengeteg sztárral, tippel, divattal, szépségtrenddel!

Igor tippje: Hogyan hordjunk keleties ruhát?

Divat
Azért, mert az ázsiai ihletésű ruhadarabok trendiek lettek, még nem kell gésának öltözni. Ügyesen összepárosítva ugyanis menő hatást kelthetsz velük!

8 csillogó-villogó bizsu 5000 Ft alatt!

Divat
A gyémántok a lány legjobb barátai - tartja a közismert mondás, de mi most még jobbat tudunk! Ezek az ékszerek felveszik a versenyt a gyémánt ragyogásával, de az áruk összehasonlíthatatlanul barátibb. Íme, 8 csillogó-villogó bizsu, ráadásul 5000 Ft alatt! Na ki a lány legjobb barátja? Szerintünk most a JOY!

6 szuper tipp a csillogó hétköznapokért!

Divat
Itt az ünnepi szezon, egyre több a glitteres, flitteres, szegecses termék az üzletek kínálatában! Ha eddig visszafogtad volna magad, azt gondolva, hogy ezeket csak egy-két buliba veheted fel, aztán elfelejtődnek a szekrény mélyén, most itt az idő, hogy újraértékeld a kérdést! Ha ügyesen mixeled a csillogó darabokat és a megszokott hétköznapi cuccaidat, csodás téli szezon vár rád! Íme a 6 legszebb darab, bármikor hordhatod őket!

5 nem mindennapi cipő a különleges darabok kedvelőinek

Divat
A klasszikus, elegáns cipők nem hiányozhatnak a ruhatárunkból, de néha engedni kell a kísértésnek, és választani egy-egy különlegesebb darabot is! Egy szabályt tarts szem előtt, ha kísérletezni kezdesz: vagy a szín, vagy a forma legyen boldondos, ha mindkettő ebbe a kategóriába esik, valószínű, hogy csak egy bohóc kosztümjében van helye a terméknek. Most összegyűjtöttük a szezon 5 legexrább, ám tökéletesen hordható cipellőt, válogass kedved szerint!

Breaking news! Vanessa Axente a Vogue címlapján

Divat
Hazánk legújabb topmodellüdvöskéje,a 17 éves Vanessa Axente már második alkalommal pózol az olasz Vogue címlapján.