Cikkek a(z) szak rovatból

10 egyértelmű jel, hogy ideje picit egyedül lenned

Szerelem
Ha komoly párkapcsolatban élsz, és sülve főve együtt vagytok, egy idő után elkezd hiányozni az egyedüllét. De ilyenkor eszedbe ne jusson a szakítás. Szimplán csak arról van szó: ahhoz, hogy hiányozni tudjatok egymásnak, picit külön is kell lenni. Ráadásul egy nőnek igenis szüksége van egy kis időre, amikor csak magával tud foglalkozni.

Aaaww! Jennifer Lopez kidobta hűtlen pasiját!

Sztárok
Egy ideje pletykálgatnak már J.Lo pasijának hűtlenségéről. A találgatások végére úgy tűnik, hogy az énekesnő tette a pontot: kidobta a srácot.

Díjeső az Akváriumban! Íme a 2014-es Fonogram díjazottjai

Sztárok
Tegnap este hatalmas tömeg előtt osztották ki a zenész szakma nagyjainak a szakmai zsűri által megítélt Fonogram díjakat a budapesti Akvárium Klubban. A tizenhárom hazai és a hat külföldi kategóriában elnyert díjak után persze bőven volt ok ünneplésre is!

13 kérdés, amit ne tegyél fel egy diáknak

Tipp
A vizsgaidőszak borzalmai, az átvirrasztott éjszakák...nehéz a diák élet, ugye egyetértesz? Ezeket a kérdéseket soha nem akarja hallani egy tanuló!

Ez nem szakállas vicc! Jennifer Lawrence is szakállas nő lett! Fotó!

Sztárok
Tudja, hogy vonja magára a figyelmet Jennifer Lawrence, aki az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese, Conchita Wurst után szintén szakállas nő lett.

Így legyél újra a végzet asszonya! Csábítsd el pasidat az elfeledett erotikus módszerekkel

Szerelem
Technikák, tippek áradata közepette elfeledkezünk a legerotikusabb női erőről, a szendén elérhetetlennek tűnő, titokzatos végzet asszonya ősi szerepéről, melynek nincs férfi, ki ellenállna. Ezúttal varázsold el kedvesed a szerelmesek éjszakáján klasszikusan csábos, romantikus, erotikával fűtött szenvedéllyel.

Harry herceg újra szingli

Sztárok
Egy hercegné hely újra kiadó! Harry és Cressidia szakítottak!

A sztárok új kedvence a haspóló! A vörös szőnyegen is ezt hordják!

Divat
A trendek jönnek és mennek. Most egy olyat mutatunk be, ami rendszerint visszaköszön, mint ahogy most is. Hosszú évek után ugyanis újra divat a haspóló. Celebjeink pedig előszeretettel hódolnak ennek a divatnak.

Az 5 legjobb szakítás utáni film

Tipp
Véget ért a kapcsolatod és már kicsináltad a barátnőidet a nyavalygásoddal? Akkor válassz a legnépszerűbb „szakítás utáni filmekből” egyet!

Kim Kardashian extrán szakadt farmerja: Menő vagy ciki? #9

Sztárok
Szerinted jól néz ki, hogy ennyire sokat mutat Kim lábából ez a kivágott farmer?

5 trükk, amitől még forróbb lesz az éjszakád

Szerelem
Mondd azt, hogy nincs igazunk, de szerintünk szexi újdonságokból sosem elég. Akár pár hete, akár több éve vagy együtt a barátoddal, ha erről a listáról bedobsz egyet-egyet a mókába, azzal tuti még emlékezetesebb lesz az éjszakátok.

XXVI. Terrarisztika Budapest Börze szakkiállítás és vásár

Promóciók
Idén kilencedik éve, 26. alkalommal rendezik meg az ország első és egyben egyik legsikeresebb terrarisztikai börzéjét a SYMA rendezvényközpontban 2014. április 13-án, vasárnap 10:00-16:00-ig.

Újabb Twilight sztár kapcsolata ért véget!

Sztárok
Két év házasság után a válás mellett döntött a Twilight szépséges sztárja és férje.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin elválnak

Sztárok
A színésznő és zenész férje 10 év házasság után úgy döntöttek, külön válnak!

Induljon pikánsan a tavasz!

Promóciók
Színekkel, fényekkel, virágzó fákkal köszöntött be a tavasz, nem csoda ha szeretnénk minél több időt tölteni a szabadban és mihamarabb megszabadulni a télen felszaladt kilóktól. Küldetés indul, természetesen az évszaknak megfelelő fegyverzettel.

A Nespresso tavaszi limitált kapszulái

Promóciók
A Nespresso kávészakértői, hogy meglepjék a klubtagokat és az ínyenceket, és egy új ízélményt adjanak, Kolumbia gazdag és változatos kávétermő vidékei felé fordultak és megalkották a 2014 tavaszi, limitált kiadású Grand Cru párost.

Fergeteges buli volt a BOOM Lányok Éjszakáján

Promóciók
Március 14-én az óriási BOOM buli mellett végre az is kiderült, hogy melyik lány nyerte a döntőt.

15 sztár meseszép esküvői ruhája

Divat
Közeleg karácsony után a második kedvenc időszakunk: az esküvő időszak. Erre készülve íme 15 emlékezetes, meseszép menyasszonyi ruha, amit sztárok viseltek az esküvőjükön.

Midnight Meeting The Carnival

Tipp
Marketing-PR-Kreatív-Média-Sales Szakma Exkluzív Partyja!

BOOM Lányok éjszakája - ott a helyed neked is!

Promóciók
Március 14-én kerül megrendezésre a BOOM Lányok éjszakája, ahol a fergeteges buli mellett az is kiderül, hogy az 50 gyönyörű BOOM lány közül ki lett a nyertes.

A ZEMA magyar ékszermárka bemutatkozott a London Fashion Week-en

Promóciók
Első körben az úgynevezett prewiew időszakban, a ' Hungarian Fashion Days' napok keretében megrendezett kiállításon mutatkozott be a márka, a Londoni Magyar Akadémián.

Oscar 2014 - Ők vitték haza az Oscar-díjat idén!

Sztárok
Az éjszaka folyamán lezajlott a 86. Oscar-díjátadó a hollywoodi Dolby Színházban. A ceremónia háziasszonya Ellen DeGeneres volt, aki minden alkalmat megragadott, hogy felhőtlen jókedv uralkodjon a gálán. Na, de lássuk a részleteket!

Eljegyzés helyett szakított Katy Perry és John Mayer!

Sztárok
Már eljegyzést és esküvőt vártunk, ehelyett Katy Perry és John Mayer inkább szakítottak...

Fotók a múltból! Nézd meg a sztárok régi képeit modell éveikből!

Sztárok
Ma ők a világ legismertebb és legnépszerűbb színészei, színésznői, de nem volt ez mindig így. A legtöbben modellként, reklámszínészként kezdték. Nézzétek meg, hogy nézett ki régen, még modell korszakában Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Robert Pattison és a többiek.

Sztárok, akik valaha egy pár voltak!

Sztárok
Azt tudjuk, hogy ki kivel jár most, ki kivel van összejövőben, illetve ki kivel szakított az elmúlt hetekben, hónapokban. De azt például tudjátok, hogy sok-sok évvel ezelőtt például Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr. egy pár voltak?