Cikkek a(z) legszexibb rovatból

Természetfeletti szexi pasik a tévéből

Sztárok
Összegyűjtöttük a természetfeletti sorozatok legszexibb pasijait!

A legszexibb sztár-izmok

Sztárok
A hollywood-i pasik mindent megtesznek, hogy tökéletes kockahassal gyönyörködtessenek minket!

Scarlett Johansson lett megint a világ legszexibb nője

Sztárok
Hét év után az Esquire magazin ismét hét év után ismét Scarlett Johansson-t választotta meg a világ legszexisebb nőjének.

2013 legszexibb férfi és női mozisztárjai

Sztárok
Az Empire magazin megszavaztatta olvasóival 2013 legszexibb férfi és női mozisztárjait. Lássuk, kik kerültek be a top 10-es listákba és kik lettek a leges-legszexibbek!

Az 5 legszexibb plus size modell

Divat
Mindenkinek van takargatni valója! De mi fittyet hányunk rá, és bátran vállaljuk, amilyenek vagyunk! Akárcsak azaz 5 világhírű plus size modell, akiket most bemutatunk neked.

A 10 legszexibb félmeztelen szuperhős!

Sztárok
Még hogy a lányok mindig a rosszfiúkhoz vonzódnak? Ezt az állítást most azonnal megcáfoljuk, és bebizonyítjuk, hogy a jófiúk közt is vannak szexi pasik!

2013-as őszi fehérnemű trendek

Divat
Igaz, hogy még javában tombol a nyár, de azért szépen lassan ideje már egyre jobban foglalkoznunk kicsit az ősz-téli trendekkel. Most 4 csoportba szedve bemutatjuk neked a Calzedonia, a Tezenis és az Intimissimi 2013-2014 ősz-téli kollekciójának legszebb és legszexibb darabjait.

A legszexibb egyrészes fürdőruhák

Divat
Összegyűjtöttük neked és meg is mutatjuk a szezon 5 legszexibb egyrészes fürdőruháját!

Az 5 legszexibb smink sztároktól

Szépség
Mila Kunis, Eva Mendes és még sorolhatnánk. Ők csak ketten azok közül a szexi sztárok közül akik megjelenésükkel mindig elkápráztatnak minket. Megmutatjuk nektek az öt kedvenc sztársminket, amelyeket te is könnyen elkészíthetsz.

Pasik póló nélkül #22 - David Beckham félmeztelenül 10-szer

Sztárok
Ezen a héten minden idők egyik legszexibb focistájáról, David Beckhamről gyűjtöttünk össze szexi, félmeztelen fotókat. Jöjjön tehát most 10 póló nélküli fotó az isteni Davidről!

Pasik póló nélkül #21 - A legszexibb házias pasik

Szerelem
Nagyon szeretjük a házias pasikat. Nagyon-nagyon-nagyon. És ha különleges tevékenységüket kevés ruhában csinálják, azt is nagyon szeretjük. Nagyon-nagyon-nagyon! Úgyhogy most néhány félmeztelen, irtó szexi, igazán házias pasi képét gyűjtöttük össze nektek!

Az idei nyár 15 legszexibb cipője

Divat
Nincs szexibb egy vagány magassarkú szandálnál! Idén nyáron minden színben és fazonban hódít, de nem könnyű a választás.

A legjobb fotók a világ legszexibb pasijának választott Channing Tatumról

Sztárok
Channing Tatum, akit a People magazin olvasói megválasztottak a világ legszexibb pasijának mostanában teljesen új szerepekre készül. Például élete egyik legfontosabbikára: hiszen nemsokára apa lesz. Lehet-e ezt az örömöt fokozni? Persze. A hamarosan a hazai mozikban is bemutatásra kerülő Mellékhatások című thrillerben láthatjuk viszont, és végre egy tőle eddig nem megszokott szerepben, aminek Tatum is nagyon örült. És persze mi is, hogy újra mozivásznon láthatjuk.

A 15 legszexibb celebpasi szakállal - Galéria!

Sztárok
Télapó vagy a nők bálványa? Vadállatian vonzó vagy ápolatlan prém? Vonzó vagy visszataszító? Nos, a szakáll valóban nagyon megosztó tényező a nőknél. És ha celebről van szó?? Nézzétek meg galériánkat és szavazzatok!

Pasik póló nélkül #16 - A legszexibb bicikliző félmeztelen pasik

Sztárok
Itt a tavasz, a melegebb, napsütéses idő, amikor végre kitörhetünk a meleg lakásból a szabadba, úgyhogy elő a bringával! Nem csak remekül formában tartja a testet, de nézd csak, milyen pasikat találtunk félmeztelenül bringán vagy bringával...

Pasik póló nélkül #14 - A legszexibb szőrös pasik

Sztárok
Lehet egy pasi szexi borostásan, szőrös arccal? És ha még póló sincs rajta? Naná! Ha nem hiszitek, győződjetek meg róla Ti magatok is! Íme 5 szexi félmeztelen, szőrös pasi!

Az 5 legszexibb csipkeruha, amit sztár viselt

Divat
A csipke megszokott helye a fehérneműn van, ezért már magában komoly húzás ebből az anyagból készült, vagy csipkével díszített ruhát választani. A bátor döntés persze meghozza az jutalmat, hiszen az eredmény hihetetlenül érzéki és nőies lesz. De egy csipkeruha sokkal több kendőzetlen szexualitásnál, sőt ezer arca van! Vagy leglábbis 5, hiszen mi most 5 kedvenc csipkeruhánkat mutatjuk be olyan sztárokon, akik hibátlanul viselték őket.

A legszexibb fotók a születésnapos Christiano Ronaldo-ról

Sztárok
A ma, február 5-én 28. születésnapját ünneplő Christiano Ronaldo legszexibb fotóit gyűjtöttük össze. Neked melyik a kedvenced?

Pasik póló nélkül #10 - A legszexibb kampányok félmeztelen pasikkal

Sztárok
Erre a hétre a legszexibb kampányfotókat gyűjtöttük össze nektek, természetesen telis tele helyes, félmeztelen pasikkal.

Pasik póló nélkül #9 - A legszexibb férfi modellek

Sztárok
Ezen a héten a legszexibb férfimodelleket gyűjtöttük össze nektek. Neked melyik csodaszép fiú a kedvenced?

Pasik póló nélkül #8 - A legszexibb sztárapukák póló nélkül

Sztárok
Egy gyerek érkezése sok mindent megváltoztat egy pár életében, gyakran a férfi is ellustul, és inkább otthon lazít az edzőterem helyett. Nos, a sztárvilágban nem szokás pocakot ereszteni, ezt fotókkal is bizonyítani tudjuk.

Sztármamik, akik nem hagyták el magukat - A 10 legszexibb sztáranyuka

Sztárok
Összegyűjtöttük egy csokorba azokat a híres sztáranyukákat, aki néha 3-4 gyerek után is úgy néznek ki, mint egy topmodell.

Pasik póló nélkül #7 - A legszexibb focisták

Sztárok
Még hogy a nők nem szeretik a focit? Valljuk be őszintén, hogy sokszor szívesen időzik pillantásunk néhány jóképű játékoson...

Villáminterjú Szilágyi Áronnal!

Sztárok
Januári számunk divatanyagában az olimpiai bajnok vívó és a szavazataitok alapján 2012 legszexibb pasija, Szilágyi Áron látható. És mivel Áront nem csak nézni jó, hanem hallgatni is, ezért készítettünk vele egy kis villáminterjút.

Okos és jóképű férfi? Mutatunk most ötöt! Íme az 5 legszexibb sorozatbeli nyomozó

Sztárok
Valljuk csak be, nem elég, ha egy pasi őrülten jóképű, az is nagyon szexis tud lenni, ha az esze is a helyén van... Hogy létezik ennek a kombinációja? Igen! Most mutatunk neked öt jóképű nyomozót, aki hétről hétre megdobogtatja a szívünket, és ki tudja? Lehet, hogy összeállításunk elolvasása után te is megtalálod a saját szívdöglesztő nyomozódat - ne felejtsd el segítségül hívhatod a januári számunk nagy szerelmi horoszkópját!