Cikkek a(z) minden rovatból

2 szuper wellness tipp, hol töltődj fel tavaszra!

Tipp
Úgy érzed, a tél minden energiádat leszívta? Itt az ideje egy kis kikapcsolódásra. Mutatunk 2 helyet, amelyektől garantáltan megjön a kedved a csobbanáshoz. Szólj a párodnak vagy a barátnőidnek és már indulhattok is.

Eláruljuk, ki fogja helyettesíteni Mila Kunist a TED 2. részében!

Sztárok
Ha minden igaz, jövőre jön a Ted második része. Viszont a Mila Kunis rajongók annyira nem fogják már várni, a színésznő helyett ugyanis más valaki lesz a női főszereplő. Eláruljuk, hogy ki!

Újra akcióban a Ewing fiúk! Szerinted ki szexibb az új évadban?

Tipp
Ma estétől Amerikában újra az olajért folyik a küzdelem. Minden eddiginél izgalmasabb évadot ígér a Dallas csapata!

Könyvajánló: Tizenkettő

Tipp
Mikor lesz áruló a kétgyermekes családapa, ha kilép vagy ha marad a házasságában, miután 40 évesen rátalál a mindent elsöprő szerelem? A Tizenkettő lebilincselő stílusban tart kíméletlen tükröt minden boldogtalan házasságban élő nő és férfi elé.

11 szuper szépségápolási termék, amit most olcsóbban beszerezhetsz!

Szépség
Beszerezted már a márciusi JOY-t, amelyhez ajándék shopping kártya jár mindenkinek? Ezzel a kártyával 33%-os kedvezménnyel szerezhettek be a Müller üzleteiben minden L'Oréal terméket. Például ezeket is...

Nyaralj úgy, ahogy még soha!

Promóciók
Mindenki egy csodás kikapcsolódásra vágyik az alatt a néhány nap alatt, amíg tart a nyaralása: élményeket szerezni, pihenni, világot látni. Nem gondolni semmire, egyszerűen csak kiélvezni a vakáció minden pillanatát. A Club Magic Life szállodákban mindezt megkapod, sőt ennél többet is! Mert itt mindenre gondolnak helyetted is: úgy nyaralhatsz, ahogy eddig még talán soha!

Angelina Jolie férfias vörös szőnyeges szettje

Divat
Brangelináék ahol megjelennek, ott nagy sikert aratnak és tuti, hogy utána mindenki róluk beszél. Ez az idei, 2014-es BAFTA díjátadó után sincs másképp.

A legek: 5 különleges filmes csók - Videók!

Tipp
A Titanic és a Pókember klasszikus, rongyosra nézett jeleneteire mindenki emlékszik, de a Valentin-nap közeledtével érdemes még feleleveníteni néhány leg-leg alkotást...

Minden, amit tudnod kell Jared Leto-ról

Sztárok
Áttekintő a színész-zenész pályájának emlékezetes pontjairól 1994 és 2014 között.Nézd meg, milyen szerepei voltak, és miért tudta elcsavarni Hollywood legdögösebb szőkéinek a fejét!

5 dolog, amiért szeretjük a születésnapos Jennifer Anistont

Sztárok
Hihetetlen, de ma 45 éves Jennifer Aniston. Ritka az ilyen, de őt szinte kivétel nélkül, mindenki szereti nálunk a szerkesztőségben. De persze mindenki másért. Most eláruljuk, hogy ki miért.

Most 33% kedvezmény minden JOY olvasónak!

Promóciók
Szerezd be a JOY márciusi számát és a mellé csomagolt ajándék JOY Shopping Card-ot, amellyel minden magyarországi Müllerben 33% kedvezménnyel vásárolhattok L'Oréal Paris termékeket.

Megjelent a JOY 2014-es márciusi száma!

Promóciók
Keresd az újságosoknál a márciusi JOY-t ajándék Shopping Carddal! A kártyával 33% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden L'Oréal Paris terméket a Müller üzleteiben!

4 kérdés az angol Plus Size Fashion Weekend szervezőihez

Divat
2014. Február 14-15-én második alkalommal kerül megrendezésre a British Plus Size Fashion Weekend, ahol minden a plus size nőkről szól majd London szívében. Tudj meg még többet az eseményről egyenesen a szervezőktől.

19 dolog, amit nem tudtál az Így jártam anyátokkal-ról és a szereplőiről

Sztárok
Azt hitted, mindent tudtál a kedvenc sorozatodról, az Így jártam anyátokkalról és a szereplőiről? Fogadjunk, hogy tudunk újat mondani!

6 színész, akinek minden filmben ugyanaz a karaktere

Sztárok
Összegyűjtöttünk 6 sztárt, akik szinte minden filmben hasonló vagy ugyanolyan szerepet szoktak kapni. El is mondjuk, ki milyen szokott lenni.

Minden idők legdrágább vörös szőnyegen viselt ékszerei

Divat
Te is imádod a szebbnél szebb ékszereket? A sztárok is. Bár nekik az is számít, hogy ha a vörös szőnyegre lépnek, akkor minél drágább darabot viselhessenek magukról. Íme a 10 legdrágább ékszer(szett), amit valaha viseltek a vörös szőnyegen.

25 kérdés, amit minden nő feltesz magának egy új párkapcsolatban

Szerelem
Bármennyire is boldog a kezdeti fázis, mégis vannak elbizonytalanító kérdések, amik ott motoszkálnak a nők fejében...Te is tűnődtél már ezeken?

A szürke ötven árnyalata sztárja sokkolni fog mindenkit

Sztárok
A színészként először ebben a filmben debütáló énekesnő garantáltan kivágja a biztosítékot A szürke ötven árnyalatában.

Egyél minden nap salátát! Akár a munkahelyeden is!

Promóciók
Minden nap salátát ennél, akár a munkahelyeden is? Akkor az eisberg salátatálakat neked találták ki!

10 jel, hogy ideje felmondanod

Tipp
Emlékszel még azokra az időkre, amikor mosolyogva és lelkesen toppantál be a munkahelyedre minden egyes reggel, és csak úgy hipp-hopp eltelt az a csodás 8 óra? Ha fogalmad sincs, miről beszélünk, talán ideje átgondolni, hogyan tovább...

Így szüless újjá kívül belül a tavaszi böjt segítségével

Tipp
A léböjtkúrák jótékony méregtelenítő hatásáról már mindent tudunk, kezdve a szervezetben zajló tisztító folyamatokat, a várható eredményeket, és nem feledkezzünk el a pár kilónyi karcsúsodásról sem. De arról, hogy mi zajlik ilyenkor a lélek mélyén, már kevesebbet tudunk.

3 nagyon hatásos hajápolási tipp

Szépség
Mindegy, hogy gyenge, meggyötört vagy kezelhetetlen a hajad – kényeztető programunk minden problémádat megoldja

5 tipp, hogyan rázódj vissza a régi kerékvágásba az ünnepek után

Tipp
Te is össze-vissza, mindent ettél és ezért fel is szedtél egy-két kilót az ünnepek alatt? Te is elhanyagoltad a mozgást? A napi 2-3 liter víz helyett Te is inkább egy kis bort vagy koktélt szürcsölgettél a két ünnep között? Nem vagy egyedül! Íme 5 szuper tipp, amivel könnyen, gyorsan, észrevétlenül visszarázódhatsz a régi, megszokott dolgokba.

10 tipp, amivel megúszhatod a karácsonyt plusz kilók nélkül

Tipp
Karácsonykor „az idén kevesebbet és okosabban eszem” féle fogadalmak mindenkinek ismerősek és általában kárba vesznek, ellentétben a plusz kilókkal, amik megmaradnak. Elszomorító, mikor pár nap ünneplés után nem jön ránk a kedvenc farmerünk. De mi most adunk pár tippet, amiknek a segítségével oda figyelhetsz te is, és nem kell lecserélned majd a ruhatáradat az ünnepek után!

4 könnyű, de látványos smink tipp karácsonyra!

Szépség
Hogy garantáltan ragyogj majd az ünnepek alatt, és hogy biztosan minden szempár rád szegeződjön, mutatunk neked pár egyszerűen elkészíthető sminket!