Cikkek a(z) instagram rovatból

Nem véletlen a gyors eljegyzés Justin Bieber részéről

Sztárok
Tegnap mindenkinek leesett az álla, amikor szárnyra kapott, hogy Justin Bieber eljegyezte Hailey Baldwint, hiszen csak pár hete jöttek össze újra, azonban az énekes mai posztja után már nem is annyira meglepő.

Tündéri közös fotó: David Beckham lánya ma lett 7 éves

Sztárok
Izgalmas lesz a mai nap a Beckham-család életében, legkisebb gyermekük, Harper ugyanis ma ünnepli hetedik születésnapját. Emiatt David közzé is tett egy tündéri fotót!

Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak

Sztárok
Emlékeztette a fotósokat arról, amit szerinte maguktól is tudniuk kellett volna. Sarolta hercegnő egy igazi csibészként viselkedett Lajos herceg keresztelőjén.

Megszületett a Trónok harca szereplőjének első gyermeke

Sztárok
A Trónok harca színésze nagyon aranyos posztban tudatta a világgal, hogy megérkezett második gyermekük. Sőt, még cuki fotót is posztolt a kicsiről.

Pásztor Anna megmutatta ritkán látott kisfiát: Ő Benji

Sztárok
Pásztor Anna csak nagyon kevésszer mutatja meg családját a közösségi oldalakon. Most így tett, a rajongók pedig imádják a fotót cuki kisfiáról, Benjiről.

Hailey Baldwin eljegyzési gyűrűjét látnod kell: Óriási kő csillog benne!

Sztárok
Justin Bieber eljegyezte Hailey Baldwint, ezen pedig minden rajongó teljesen elképedt, de azon még inkább, hogy mennyire hatalmas az a kő, ami a gyűrűbe került.

Ezt nem is sejtette senki: Kylie Jenner kivetette ajakimplantátumait

Sztárok
A hatalmas ajkak koronázatlan királynője úgy döntött, megszabadul ikonikus védjegyétől. Új kinézete miatt szinte rá sem lehet ismerni Kylie Jennerre.

Mindenki imádja Selena Gomez reakcióját Justin Bieber eljegyzésére

Sztárok
Justin Bieber és Hailey Baldwin jegyben járnak, a hír hallatán pedig mindenki azt akarta tudni, mit gondol Selena Gomez. Erről már itt is van az első fotó.

Férjhez ment az Alkonyat szereplője, Ashley Greene

Sztárok
Másfél év jegyben járás után most kimondta a boldogító igent az Alkonyat színésznője, Ashley Greene és szerelme. Ráadásul már itt az első fotó is!

Rita Ora falatnyi fürdőruhában mutatta meg csinos alakját

Sztárok
A férfiak a kép láttán biztosan azt kívánják majd, bárcsak Rita Ora minden nap posztolna magáról egy olyan dögös fotót, amilyet a minap osztott meg.

Tom Hardy és felesége a hét legstílusosabb sztárpárja

Sztárok
Tom Hardy és felesége végre újra együtt a vörös szőnyegen. Nem gyakran történik ilyen, így a sztárpár feltűnése már önmagában nagy szám, de ők tettek arról, hogy másról is lehessen beszélni.

Amit mindenki imádni fog: a sellőnadrág a nyár kedvence

Divat
Ha szereted a színes, elképesztően menő darabokat, érdemes beszerezned egy úgynevezett sellő nadrágot! Ez ugyanis hamarosan mindenki szívét meghódítja.

Nászútja helyett kórházba került Kaley Cuoco

Sztárok
Van az úgy, hogy hihetetlenül boldog vagy, mert hozzámentél életed szerelméhez, de aztán 5 nappal később a kórházban kötsz ki, és megműtenek. Legalábbis Kaley Cuocóval most éppen ez történt.

Bombaformában van a 41 éves Szandi: Csupa izom!

Sztárok
A csinos magyar énekesnő, Szandi olyan bikinitestet villantott, hogy a huszonéves csajok is megirigyelhetik. Ezt a fotót látnod kell róla, az tuti.

Mindenki Sarah Hyland smink nélküli fotójáról beszél épp

Sztárok
Sarah Hylandet nem gyakran lehet látni smink nélkül, de most kivételt tett, és megmutatta a nagyvilágnak, milyen is az arca természetes valójában.

Óriási átalakulás: Zac Efronnak raszta haja lett

Sztárok
Ahogy mindenkinek, úgy Zac Efronnak is változott a frizurája az elmúlt években, de ilyen szintű átalakulást még sosem láthattunk tőle!

Nagy az öröm Michael Bublé családjában: érkezik az első kislányuk

Sztárok
Nehéz évek állnak Michael Bublé és kis családja mögött, hiszen 2016. novemberében derült ki, hogy egyik kisfiuk, Noah rákos. Azóta kezd minden a lehető legjobban alakulni, ráadásul az énekes felesége 3 héten belül megszüli harmadik gyereküket is.

Régi fotó került elő Kasza Tibi feleségéről: Rá sem ismerni

Sztárok
Kasza Tibi felesége, Darai Andrea a friss fotók mellett néha régi, nosztalgikus képeket is megoszt magáról. Ezúttal egy olyat posztolt, amin alig lehet felismerni.

Borzalmas bőrben van! Palvin Barbi saját maga mutatta be, hogy mit tett szépségével a betegség

Sztárok
Palvin Barbi szépsége már-már legendás. A magyar modell mindig a legjobb formáját hozza a közösségi médiában, most azonban teljesen lebetegedett.

Jennifer Garner legújabb Insta-posztján nevet most mindenki

Sztárok
Az tuti, hogy a nap legviccesebb internetes tartalmát Jennifer Garner szolgáltatta, mikor megosztotta legfrissebb fotóját az Instán.

A naplemente smink az idei nyár kedvence

Szépség
A naplemente smink pont azokból a színekből áll össze, mint a naplemente: sárga, arany, narancs, piros és bronz. Nagyon nyárias.

Lucy Hale bepasizott: a választottja pedig überdögös

Sztárok
A Pretty Little Liars főszereplője, Lucy Hale már nem facér, ráadásul az egyik legszexisebb színésszel jött össze. Mutatjuk is, kivel!

A neten reagált az Agymenők szereplője arra, hogy exe férjhez ment

Sztárok
A hétvégén kelt egybe Kaley Cuoco és Karl Cook, az esküvőjükön pedig a színésznő exe, vagyis az Agymenők Leonardja is ott volt. Persze, hogy készült róla fotó!

Fejjel lefelé hordott bikini trend hódít

Divat
Azt hittük, már mindent láttunk fürdőruhák és bikinik terén, de az a helyzet, hogy ami most hódít az interneten, arra biztosan nem voltak még a legnagyobb divatguruk sem fekészülve.

Emlékszel Mr Presidentre? Sármos pasi lett a Coco Jambo előadója

Sztárok
A VOLT Fesztiválon ezrek nosztalgiázhattak Mr President világslágerét élőben hallgatva, és csodálkozhattak, milyen sármos pasi lett az előadóból, aki a Coco Jambót énekelte.