Cikkek a(z) pár rovatból

Igor tippje: Hogyan viseljünk bársonyból készült ruhát!

Divat
Sokan azt gondolják, hogy a bársony anyag csak az idősebb korosztálynak való. Pedig nem! :) Szimplán csak arra kell figyelni, hogy mivel párosítod.

10 tipp, hogyan találj magadnak gyorsan pasit karácsonyra

Szerelem
Nincs kivel elmenj a karácsonyi bulikra? Nem tudsz kihez hozzábújni karácsony este? Ne aggódj, gyorsan megváltoztathatod a helyzetet, ha odafigyelsz pár dologra. Következő tippjeink segítségével te is megszerezheted álmaid férfiját karácsonyra!

Triumph Karácsonyi Kívánságküldő

Promóciók
Szeretnél egy igazán dögös Triumph fehérneműt karácsonyra? A párod meglepne karácsonyra álmaid fehérneműjével, de nem szeretne sután toporogni egy üzletben, mivel nem tudja melyik lenne tökéletes számodra?!? Most itt a megoldás!

Szexi pillákat mindenkinek - Íme az 5 legjobb szempillaspirál!

Szépség
Az ünnepek alatt is hódíts igéző szempillákkal! Csak meg kell találnod a megfelelő szempillaspirált hozzá. Nekünk van pár tippünk.

Igor tippje: Hogyan hordjunk keleties ruhát?

Divat
Azért, mert az ázsiai ihletésű ruhadarabok trendiek lettek, még nem kell gésának öltözni. Ügyesen összepárosítva ugyanis menő hatást kelthetsz velük!

6 tipp, amivel felejthetetlenné teheted az éjszakai randevútokat!

Szerelem
Ellaposodott a párkapcsolatod? Vagy csak tűzet, szeretnél vinni a hétköznapokba? Akkor itt az ideje felperzselned a hangulatot a szerelmi életedben, amihez segítséget nyújtunk most tippjeinkkel!

5 + 1 tipp, hogyan fogyókúrázz télen!

Tipp
Már megint itt a tél és vele a rossz kedv, fáradtság és az ünnepek finom süteményekkel. Legtöbbünkre ilyenkor felszökik egy pár kiló, ha nem figyelünk oda. Hiszen hogyan lehetne nemet mondani a nagyi finom süteményére? Hát mi most megmutatjuk nektek, hogyan figyeljetek oda a téli étkezésre, hogy a tavaszt remek formában kezdjétek!

7 dolog, amit soha ne mondj a pasidnak

Szerelem
Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, van pár aranyszabály, amit mindig szem előtt kell tartanod. Vannak bizonyos mondatok, amelyek nagyon hamar alááshatják a kapcsolatotokat. Most segítünk neked, hogy elkerüld ezeket!

4 otthon is könnyen elkészíthető frizura!

Szépség
Ha szeretnéd megújítani hétköznapi külsődet, akkor most mutatunk neked pár nagyon egyszerűen elkészíthető frizurát!

Megint menő a barna! Barna színbe borult Hollywood is!

Sztárok
Pár évvel ezelőtt már egyszer elért minket a barna hajszín őrület, azonban mostanában megint egyre több külföldi híresség dönt a sötétebb szín mellett. Megmutatjuk, kik!

10 megdöbbentő statisztika a szexről

Szerelem
A mai világban egyre jobban laposodik el a szerelem, a párkapcsolatok és a szex értéke. Sajnos számos tévhittel és rossz berögzüléssel éljük mindennapjainkat, amit ha összefoglalnánk, nagyon is elcsodálkoznánk. Itt van 10 megdöbbentő statisztika a szexről, amely után magadtól sosem mertél volna utánanézni.

3 különleges ajándék tipp karácsonyra a pasidnak

Tipp
Minden párkapcsolatban élő lánynak fejtörést okoznak az ünnepek. Mindig nehéz eltalálni egymásnak a tökéletes ajándékot, főleg, ha már jó ideje vagytok együtt és nagyrészt minden ötletet ellőttél már. A következők segítségével azonban te is tudsz majd újat mutatni a párodnak, aminek biztosan fog örülni!

DJ Ravin ismét a Buddha-Bar Budapestben!

Promóciók
Dj Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens sztár Dj-je ismét a Buddha-Bar Budapestben két egymást követő estén, november 30-án pénteken és december 1-jén szombaton! Ráadásként Loic Fevrier a trombitaművész is csatlakozik hozzá!

Maximális tudás mini méretben: Samsung Galaxy S III mini

Promóciók
Kevés olyan igazán szép, csajos okostelefon létezik, amelynél a stílusos kivitelezés nem megy a tudás és a képességek rovására. A Samsung ezt szem előtt tartva készítette el a Samsung Galaxy S III minit, amely vékony, kompakt kivitelezésének köszönhetően tökéletesen kézbe simul, letisztult eleganciája pedig gördülékeny felhasználói élménnyel párosul.

Lepd meg magad és szeretteid!

Promóciók
Valljuk be őszintén, többségünk nem igazán várja a telet. Hideg, nyirkos az idő, nehezen ébredünk, korán sötétedik, és persze kevesebbet süt a nap is… De hát nem sok minden tehetünk, ha csak nem tudunk pár hónapra melegebb éghajlatra költözni. Akik viszont maradnak, saját fegyvereikkel küzdenek az egyhangúság ellen. Ki így, ki úgy. Mi, nők, például az öltözködéssel.

5 tuti páros program téli estékre, nektek!

Szerelem
Mindjárt itt a mínuszokkal, fagyokkal, hóval és nagy hideggel tarkított tél, amikor nem csak a kedvünk, de a program lehetőségeink is rohamosan csökkennek. De nem szabad szomorkodni, csak alkalmazkodni az évszak viszontagságaihoz. Következő tippjeink segítségével ti is remekül érezhetitek magatokat!

7 dolog, amit néha túlreagálunk mi nők

Szerelem
Mindenki ismeri azt az érzést, amikor az első találkozás, vagy a sokadik után sem működik valamiét a dolog, mert zavar a másikban valami. Elképzelhető, hogy ilyenkor csak saját magunk alatt vágjuk a fát azzal, hogy túlreagálunk egy-két dolgot. A következő tanácsaink segítségével te is meg tudhatod, hogy a problémáid valósak vagy csak túlreagáltad őket.

Ezt hallgasd az ünnepek alatt! 7 csodaszép karácsonyi lemez

Tipp
Karácsonykor nem csak sok ajándék és a feldíszített lakás láttán jövünk igazán hangulatban, hanem ehhez az érzéshez hozzájárul a zene is. Nincs is annál hangulatosabb, mint mikor egy finom vacsora után, vagy ajándékozás közben meghallgatunk pár karácsonyi zenét. Következő tippjeink segítségével most ti is hamarabb kerülhettek a karácsonyi hangulat bűvöletébe.

Chris Brown Rihanna ágyában? Újra együtt a sztárpár?

Sztárok
Rihanna magánélete talán senkire sem tartozik, kiteregetni sem szeretné, viszont, ha tényleg így van, akkor talán mégsem kellene ilyen képeket feltennie az Instagram oldalára.

A Hetedik mennyország sztárja első gyermekét várja

Sztárok
Pár héttel ezelőtt jelentette be a jó hírt Beverley Mitchell, aki hálaadáskor először mutatta meg rajongóinak növekedő pocakját.

5 karácsonyi ajándék tipp - Ezekkel nem lőhetsz mellé!

Szépség
Gondban vagy, hogy megtaláld az ideális karácsonyi ajándékot a családtagjaidnak? Mutatunk pár terméket, amelyek biztosan a segítségedre lesznek.

Mila Kunis és Ashton Kutcher szerelme képekben

Sztárok
Akik még nem tudták volna, azoknak összeszedtünk néhány paparazzi képet a jelenleg legmenőbb sztárpárról.

Leforgatta új videoklipjét Erdőhegyi Brigi! Werkvideo a forgatásról!

Sztárok
Erdőhegyi Brigitta három év után újra klipet forgatott, ám tőle szokatlan stílusban. Az énekesnő még sohasem volt olyan szexis és szédítő, mint ezen a videón. A „Livin'n in a free world” klipben, Brigi nagyon dögös ruhákat visel, szerepel benne még egy luxusautó, amelyből csak pár darab van a világon. A férfi főszereplő pedig Nagy Norbi, kétszeres magyar bajnok autóversenyző.

Szuper vékony lett Jessica Simpson! Megmutatjuk

Sztárok
A terhessége ideje alatt jó pár plussz kilót felszedő énekesnőnek alaposan meggyűlt a baja a fogyókúrával, de úgy néz ki, mára meg lett az eredménye a sok edzésnek, és diétának.

Honnan tudod, hogy megérett a kapcsolatotok az összeköltözésre!

Szerelem
Amikor már egy ideje egy párt alkottok és szinte minden álomszerű és tökéletesen működik közöttetek, akkor már megfogalmazódik az összeköltözés gondolata. De honnan lehet tudni, hogy mikor érkezik el az idő valójában az összebútorozásra?