Cikkek a(z) szép rovatból

3 frissítő arckrém az év végi hajrára

Szépség
Elfáradtál az év végi hajrában és ez a bőrödön is meglátszik? Ezek a szuper krémek pillanatok alatt élettel telivé varázsolják a bőrödet

Íme Larion Oscar ünnepi smink tippje 5 lépésben

Szépség
Ragyogj az ünnepek alatt is a Maybelline New York ultra nőies trendjével.

Karácsonyfás körömlakk 5 egyszerű lépésben

Szépség
Varázsolj karácsonyi hangulatot a körmeidre! Ezt a mintát még a legkisebb kézügyességgel rendelkezők is meg tudják csinálni!

Így óvhatod és hidratálhatod megfelelően bőrödet a téli hidegben

Tipp
A jeges szél és a téli hideg ismét bekopogtatott és komoly kihívások elé állította bőrünket. Most bemutatjuk, hogyan védheted meg a zord időben és melyek a téli hidratálás leghatékonyabb természetes eszközei.

Karácsonyi körmök - Kedvenc ünnepi mintáink

Szépség
Összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi manikűröket, amik még jobban karácsonyi hangulatba varázsolnak!

Million dollar baby

Promóciók
Ultra-nőies, határozott és nagyon merész, a Lady Million nő eleven és természetes. Független és éles eszű. Kiélvezi az élet minden pillanatát, Lady Million hihetetlen bájjal reagál a férfi megfelelőjének túlzásaira. Lady Million a kontrasztokról szól. Extravagáns, mégis pozitív, csábító, mégis romantikus, de sosem elégedett. Egyetlen férfi sem tud neki ellenállni. De csak kevesen tudják megnyerni maguknak, kivéve természetesen a karizmatikus 1 Million férfit. Izzik a levegő a találkozáskor, ahol a csábítás, az álmok és a fantázia találkozik a két megingathatatlan és örök szépséggel, az arannyal és a gyémánttal…

Készíts haj-masnit 2 perc alatt

Szépség
A masnik nem csak az ajándékokon, de a hajadon is jól mutatnak! Megmutatjuk, hogyan készítsd el szuper gyorsan ezt az aranyos, ünnepi frizurát!

Miley Cyrus új frizurája - Fotó!

Szépség
Az énekesnő ismét új fazont vágatott magának, ezúttal a visszafogottabb stílusra voksolt! Előtte-utána fotó! Neked hogy tetszik? Szavazz!

3 szuper frissítő arcpakolás, hogy szebb legyél az ünnepekre!

Szépség
Az év végi hajrában a bőröd is elfáradt? Ápold pakolással! Nekünk erre is van ötletünk.

3 legjobb karácsonyi ajándéknak való szépségcsomag

Szépség
Lassan itt van a karácsony, beszerezted már az ajándékokat? Ezekkel a szuper kozmetikai csomagokkal bárkinek örömet szerezhetsz.

Lakkozz Mikulást a körmeidre! A legjobb Mikulásos körmök!

Szépség
Boldog Mikulást, Csajok! Aki szeretné ma valami különlegessel feldobni a manikűrjét, annak most ajánlunk néhány szuper cuki Mikulásos körmöt!

3 gyorsan elkészíthető arcmaszk, hogy tündökölj a fa alatt

Szépség
Méz, cukor, citromlé és a többi – a hűtőd és a konyhád rengeteg olyan dolgot rejt, amely a téli bőrápoláshoz fontos lehet.

Karácsonyi ajándékötletek 3000 Ft alatt

Szépség
Nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra? A kozmetika cégek ünnepi ruhába öltözött termékeinek nincs aki ne örülne. Íme néhány a választékból.

Sminktippek Pircsitől #03 - 2 ragyogó karácsonyi smink

Szépség
Már a kozmetikai cégek is lázban égnek a karácsony miatt és be is mutatták ünnepi sminkjeiket. A L'Oréal Parisnál és az IsaDoránál az ajkak vannak a fókuszban.

Ünnepi hajdíszek

Divat
Nem csak a karácsonyfára kellenek szép díszek! Meríts ihletet a sztárok különleges hajdíszeiből!

Argánolaj - A 3500 éves szépségtitok

Szépség
Ha te is azok közé tartozol, akik mindig jobb és jobb bőr- és hajápoló „csodaszerek” után kutatnak, akkor nem kell tovább keresgélned. Az argánolaj lenyűgöző hatással van a bőr és a haj szépségére. Míg a berber nők generációk óta sokrétűen kiaknázzák e kincset érő olaj jótékony hatását, a modern gyógyászat és kozmetológia csak most éri utol a népi bölcsességet, és fedi fel számunkra az argán olaj titkát.

Sminktippek Pircsitől #02 - 2 káprázatos ünnepi smink

Szépség
Lassan itt az év vége, az ünnepi készülődés és a partik ideje. Ez a két színes smink garantáltan ragyogó kinézetet eredményez.

Pickwickebb, mint valaha!

Promóciók
Új, csodaszép csomagolást kaptak karácsonyra a Pickwick teák! Próbáld ki Te is a 3 különböző, egyedi porcelán teásbögrét és tedd élvezetesebbé a teázását!

Viselj bátran hosszú ujjú ruhát

Divat
Hosszú ujjú fazonból is létezik olyan, ami kifinomult és szép, sőt valamikor még praktikusabb is!

Magyar lány a Chanel arca

Szépség
Axente Vanessa megállíthatatlan: a magyar topmodell a Prada, a Hugo Boss és a Calvin Klein kampánya után most a Chanel szépségtermékeinek arca lett.

Rihanna (megint) új frizurája

Szépség
Az énekesnő ismét újabb hajviseletet csináltatott! Lecserélte a póthajat?

Különlegeset, szépet, értékeset!

Promóciók
Mi mást keresnénk így Karácsony táján!? Nyilván sokan elsőként az ékszerekre gondolunk, mint biztos megoldás. De valójában mennyire könnyű ez a választás, hisz az ékszerektől is azt várjuk, hogy stílusunk, hangulatunk kifejezésében segítsenek. Ezért keressük az egyedit, az értékeset.

Egy gyors sminkhez szükséges 5 alapvető sminktermék

Szépség
Elkezdôdött a visszaszámlálás: három perced van, hogy szuper külsőt varázsolj magadnak – megmutatjuk, mire van hozzá szükséged

Jennifer Lawrence szépségtippjei

Szépség
Gyönyörű, fényes haj, csillogó zöld szem, és elbűvölő mosoly – decemberi címlaplányunk, Jennifer Lawrence igazi szépség, akinek mindennapi szépségtippjeit most eláruljuk neked is!

3 ragyogó téli sminktermék

Szépség
Az év vége a partikról, a bulizásról szól. Ezekkel a szuper csili-vili termékekkel ragyogó sminket készíthetsz.