Cikkek a(z) 201 rovatból

New York Fashion Week 2013 - A helyszínről jelentjük

Divat
A New York Fashion Week hivatalos sminkesének, vagyis a Maybelline-nek köszönhetően szépségszerkesztőnk, Rinyu Piroska is ott van a divathéten.

Ajándék JOY Shopping Card a márciusi JOY-hoz!

Promóciók
A JOY, a L'ORÉAL PARIS és a 60. születésnapját ünneplő MÜLLER most 33% kedvezményt nyújtó shopping kártyával kedveskedik neked, melyet beválthatsz 2013. február 28-tól március 11-ig a MÜLLER üzleteiben!

Megjelent a 2013-as márciusi JOY!

Promóciók
Már kapható a JOY Magazin márciusi száma, címlapon a country énekesnő Taylor Swifttel!

Összeolvadás Éjszakája az Atlasz Clubban!

Promóciók
Február 16-án fergeteges születésnapi party keretében kezdi a 2013-as szezont a bonyhádi Atlasz Club!

Grammy 2013 - A nyertesek és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Divat
Los Angeles-ben került megrendezésre az 55. Grammy Díjátadó, ahol 88 kategóriában hirdettek nyerteseket. Most eláruljuk a legfőbb kategóriák nyerteseit és bemutatjuk a 10 legszebb vörös szőnyeges ruhát is, amit híresség viselt!

Instalove #20: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Walk, Walk Fashion baby - hogy Jason Wut idézzük. A 2013-14 téli divatot bemutató show-k már elkezdődtek New Yorkban, és ennek tiszteletére most kedvenc instagramozó tervezőink frissen feltöltött fotóit gyűjtöttük össze.

Szerelmi történetben Kate Bosworth a VS Magazinban

Sztárok
Tartsunk egy rövid szünetet munka közben, és nézzük meg együtt Kate Bosworth fantasztikus fotó sorozatát, ami a VS magazin 2013 tavasz-nyári számában jelent meg.

Átváltoztatjuk: Németh Krisztina átalakítása 3. rész - A ruhák

JoyTV

Drew Barrymore a Harper's Bazaar márciusi címlapján!

Sztárok
Sikeres üzletasszony és bodog anyuka- ő Drew Barrymore,aki egy fantasztikus Louis Vuitton ruhában ragyog az amerikai Harper's Bazaar 2013 márciusi címlapján

Állati trend 2013-ban: Íme a nyakörv nyakláncok!

Divat
Újabb őrületes trend kezd hódítani a divatvilágban. Ez pedig nem más, a chocker, vagyis a nyakörvhöz hasonlító nyaklánc.

Kate Moss újra hazai pályán a Rag & Bone kampányában

Divat
Visszatért gyökereihez a 39 éves szupermodell, hiszen a Rag & Bone 2013-as tavaszi kampányát Angliában fotózták.

A jövő nemzedéke - Új sztárok 2013-ban

Sztárok
Fiatal, tehetséges és szupertrendi fiatal színésznők sora tör világhírre 2013-ban. Íme közülük 5, akikre érdemes lesz idén odafigyelni!

2013-as Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp

Astro
Túléltük a kritikus 2012-es évet, az apokalipszis elmaradt, viszont lelked kiegyensúlyozottabbá vált, gondolataid érezhetően letisztultak, új utakat kerestél, de a legjelentősebb céljaidat 2013-ban, a Hold évében fogod elérni.

Ilyen a Haute couture világa 2013-ban Párizsban

Divat
Párizsban már javában zajlanak a 2013-as évi tavaszi-nyári Haute couture bemutatók. Ez a divatesemény a fashion week magasiskolája, ahol a legfontosabb divatházak különlegesen gyönyörű ruhakölteményekkel rukkolnak elő.

Trendelőrejelzés - 2013 tavaszi sminktrendek

Szépség
Bár még kint hó és hideg van, a kozmetikai cégek már a tavaszi kollekciójukat mutatják be. A sok újdonság láttán, itt a szerkesztôségben azonnal ráhangolódtunk a tavaszra. Íme egy kis izelítô, hogy Te is jobban várd a tavaszt!

Bemutatjuk 2012 legszebb sztármenyasszonyait

Divat
Egy esküvő mindenkit lázba hoz, pláne, ha a menyasszony világhíres celebritás. Pazar ruhák, illusztris vendégsereg és fényűző csillogás kíséri a híres párok lagziját, és mi is kíváncsian követtük kedvenceink kézfogóját. Most pedig megmutatjuk nektek 2013 - szerintünk - 5 legszebb sztármenyasszonyát és ruháikat.

3 őrült divat és smink tipp 2013-ra!

Szépség
Bár biztosan elhatároztad már, mit és hogyan fogsz csinálni ebben az évben, mégis ki akadályozna meg abban, hogy rátegyél még egy lapáttal, és minden eddiginél szexibb és csábítóbb legyél? És hidd el, az egész csak néhány igen apró trükkön múlik. 2013-ban ne fogd vissza magad! Lesd el 3 őrült tippünket és legyen igazán őrült éved!

Milla Jovovich a Sisley 2013 tavaszi kampányában

Divat
Akár színészkedik, akár modellkedik, mi mindkettő szerepében nagyon szeretjük a 37 éves modell-színésznőt, Milla Jovovich-t.

Divat tanács 2013-ra: Idén viselj kalapot! Íme néhány tipp!

Divat
Jó hír a kalapmániásoknak, hogy 2013-ban nem csak lehet, de szinte hogy kötelező kalapot hordani.

5 egyszerű lépés, amellyel garantáltan fogyhatsz

Tipp
Új és új fogadalmak. A legtöbbünk ilyenkor megígéri magának, hogy eléri az álomalakot és súlyt. Sajnos, idővel megkopik az elszántság és semmi nem változott. Nem kell semmilyen drasztikus diétába vagy sportba fognod, hogy valóban elérd az álmod. Következő 5 egyszerű diétás tippünkkel te is könnyen ledobhatod a felesleget 2013-ban!

Megjelent a 2013-as februári JOY!

Promóciók
Már kapható a 2013-as februári JOY tele hazai és külföldi sztárokkal, exkluzív interjúkkal, Gossip Girl-ös divatanyaggal, Valentin-napi divattippekkel, szépségápolási tanácsokkal és újabb JOY-os vetítéssel!

Sztárok bennfentes Instagramos képei a 2013-as Golden Globe-ról

Sztárok
A Golden Globe a Hollywood-i csillagok számára is nagy esemény. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Instagramon maguk is megosztják saját képeiket az eseményről.

A legtrendibb menyasszonyi ruhák - Íme a 2013-as tavaszi-nyári esküvői ruha trend

Divat
Idén nyáron végre férjhez mész? Esetleg, nem te, hanem a legjobb barátnőd? Mi most ebben is segítünk: kiválasztottuk a 2013 tavasz-nyári szezon legszebb trendjeit, hogy könnyebbé tegyük a menyasszonyi ruha kiválasztását!

Íme a Victoria's Secret 2013-as fürdőruha katalógusa!

Divat
Nem is eresztjük hosszúra a katalógussal kapcsolatos mondanivalónkat, a szavak helyett beszélnek a képek, amelyek szexisebbek, mint valaha!

Penelope Cruz a Loewe 2013-as tavaszi kampányának arca

Divat
Lehetne-e jobb választás a spanyol luxusmárka, a Loewe részéről, mint egy igazi szenvedélyes, és gyönyörű spanyol színésznőt választani arcául, mint Penelope Cruz?