Cikkek a(z) met rovatból

Különös hatással vannak az agyadra és a testedre a horrorfilmek

Életmód
Jó buli, amikor összeültök a többiekkel, és megnéztek egy horrorfilmet, igaz? De a pillanatnyi ijedtség mellett más hatással is van rád ez a típusú film!

4 évig gyűjtötte a hulladékot, majd egyben lefotózta

Életmód
Egy francia fotóművész, Antoine Repessé saját háztartásából csinált látványos fotóhelyszínt azáltal, hogy négy éven keresztül nem dobta ki a szemetet. Viszont kategorizálta a tárgyait, a vécépapír-gurigától a mosószeres flakonon át az újságokig.

Az alábbi a cipőket érdemes viselned a nyári kedvenceid helyett

Green Stiletto
Pár nap múlva belépünk a meteorológiai őszbe, így lassan elérkezik a gardrób átrendezésének ideje is. Szerencsére szuper darabokkal bővülhet a repertoár, hiszen méltó utódokkal vár az őszi szezon.

Ennyit változott 14 év alatt a Született feleségek jóképű színésze

Sztárok
A Született feleségek jóképű kertésze, Jesse Metcalfe idén ünnepli 40. születésnapját. Megmutatjuk, hogy néz ki most a színész.

Selena Gomez filmje sosem fog a nyilvánosság elé kerülni

Sztárok
2017-ban óriási hír volt, hogy Selena Gomez újra forgat. Azóta viszont alig hallani róla, pedig a megjelenést erre az évre ígérték. Most kiderült az igazság!

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg eltörlik az óraátállítást az EU-ban

Életmód
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke azt mondta a német köztévében, hogy miután az emberek nagy többsége ezt akarja, a bizottság hamarosan dönt az óraátállítás eltörléséről. Ennek értelmében egész évben maradna a nyári időszámítás.

Istenes Bence őrülten jól debütált a német X-faktorban

Sztárok
Akár szereted Istenes Bencét, akár nem, azt meg kell hagyni, hogy tehetséges a szakmájában, és óriási teljesítmény, hogy a német X-faktornak is ő lehet az egyik műsorvezetője.

Gordon Ramsay jófej gesztusa a törpetermetű szakácsjelölt felé

Sztárok
Gordon Ramsay felháborodottan twittelte, hogy simán felvenné a 117 cm magas séfet gyakornokának, miután utóbbit a magasságára hivatkozva kiszórtak egy egyetemi főzőtanfolyamról.

Egy tea, ami segít, ha nem tudsz minden nap nagyvécézni

Egészség
Ha neked is lassú az emésztésed, és pezsgőt bontasz, ha naponta sikerül elmenned WC-re, akkor van egy szuper tippünk számodra, hogy megszűnjön ez a kellemetlenség.

Emilia Clarke, Tom Hiddleston megalázó castingja

Sztárok
Ellenállhatatlanul viccesek ezek a szexista beszólások, amiket szegény színésznők megkapnak a castingon, mert nem elég vékonyak, nem elég fehérek vagy mert van gyerekük.

Érdekes titkot árult el Jennifer Anistonról a kozmetikusa

Sztárok
Mindig is tudtuk, hogy Jennifer Aniston kemény csaj, és most ez ismét bebizonyosodott.

Wow, mi történt? Jessica Biel nőiesebb, mint valaha - FOTÓ

Divat
Jessica Biel nem csak új sorozatára próbálja az elmúlt napokban felhívni a figyelmet, stílusában is hatalmas változás történt!

Madonna ily módon ünnepelte meg 60. születésnapját

Sztárok
Madonna 60. születésnapján nem ajándékot kap, hanem ajándékot ad. Alig egy órája posztolt, igazán különleges videója minden bizonnyal sok rajongójának örömet fog okozni!

Itt van az első fotó! Íme a színésznő, aki Mulant alakítja majd a Disney új élőszereplős filmjében

Sztárok
A Disney nem titkolja, hogy A szépség és a szörnyeteg sikere után, még több élőszereplős filmet szeretne készíteni gyerekkorunk kedvenc meséiből. Most a Mulan van soron!

Tudd meg, hogy fogják hívni Meghan és Harry gyermekét

Sztárok
Ha igazak a pletykák, Meghan hercegné és Harry herceg szeretnének minél hamarabb szülői örömök elé nézni, most pedig az is kiderült, mi lenne a vezetékneve közös csemetéiknek.

Az ok, amiért igazán különleges lesz a hétvégi hullócsillag-eső

Életmód
Ma és holnap este érdemes az eget kémlelned, mert végre megérkezik a várva várt Perseidák-meteorraj, ami rengeteg hullócsillaggal ragyogja be az eget.

10 híres ember, aki menhelykutyát fogadott örökbe

Sztárok
Ahogy Magyarországon, az Egyesült Államokban is rengeteg kóbor kutya él, és az örökbefogadással a szaporulat is csökkenthető. Erre hívják fel a figyelmet hollywoodi sztárok tucatjai, és van köztük, például Amanda Seyfried vagy Hilary Swank, aki rendszeresen jótékonykodik állatvédő szervezeteknél.

8 dolog, amiért egy nőnek sem szabadna bűnösnek érezni magát

Életmód
Miért is kellene bármelyik nőnek bűntudatot éreznie, mikor nemet mond, vagy épp megeszik egy desszertet, esetleg pár percre önzőn viselkedik?

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

Sztárok
„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

Katie Holmes lesifotói bizonyítják, hogy még neki sem derogál a metró

Sztárok
Néha hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a sztárok is emberek, de akkor jön Katie Holmes!

Kate McKinnon magyarul rappelte el az Animal Cannibals egyik dalát

Sztárok
A kém, aki dobott engem című filmet promótálja Kate McKinnon, Jimmy Fallon műsorában pedig még az Animal Cannibals egyik slágerét is elrappelte.

Érmet kapott a félmaratont teljesítő kóbor kutya!

Életmód
Biztosan emlékeztek még Gobi, a híressé vált kóbor kutya történetére. A kutya egy, a Góbi-sivatagban megrendezett ultramaratonon csapódott az egyik futóhoz, aki ezt követően örökbe is fogadta. Most egy hasonlóan megindító történetre bukkantunk.

Repülj úgy, mintha az első osztályon ülnél: 6 hack, ami megkönnyíti az utazásodat

Életmód
Mindenki, aki repült már, szívesen kipróbálná a repülők első osztálya nyújtotta kényelmet. Szerencsére ehhez elég néhány okos trükk, és máris a business classon érezheted magad.

2018 legmenőbb őszi desszertkülönlegességei

Gasztro
Következzen most 8 trendi desszertkülönlegesség, amelyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, de ínycsiklandóan finomak is, ráadásul otthon is elkészíthetőek anélkül, hogy túl sok energiát vagy pénzt áldoznál rájuk.

Ez a drogkereső kutya jelenleg a kolumbiai bűnszervezet legnagyobb ellensége

Kutyadolog
Kétszáz millió kolumbiai peso (19,2 millió forint) vérdíjat tűzött ki egy drogkereső kutya fejére Kolumbia legerősebb bűnszervezete, a Los Urabenos, mert a német juhászkutya csaknem tíz tonnányi kokaintól szabadította meg a drogcsempész bandát.