Cikkek a(z) fotó rovatból

Christy Turlington az Esprit kampányban és a francia Vogue-ban is

Divat
Bár már 44 éves, de még mindig gyönyörű Christy Turlington amerikai modell, akit az Esprit kampány képein láthatunk David Sims fotóin, és a december-januári Vogue Paris anyagában pózol csupa fekete ruhában Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin kamerája előtt.

Beyonce szexibb, mint valaha - Íme a legújabb fotói! Extra video!

Sztárok
A GQ Magazin szerint Beyonce, aki a magazin februári számának a címlapján szerepel, egyenesen a 21. század legdögösebb nője.

Instalove #17: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

Sztárok
Kedvenc instagramozó pasijaink legjobb fotóit gyűjtöttük össze nektek ezen a héten.

Megmutatjuk a sztárok legszebb családi fotóit!

Sztárok
A megörökített sztárfamíliák képeiből szemezgettünk. Íme a legszebb családi fotók!

Így nézett ki Palvin Barbi a Golden Globe-on! Fotók!

Divat
A tavalyi cannes-i filmfesztivál után Palvin Barbi idén a 70. Golden Globe díjátadó vörös szőnyegén is végig vonulhatott. Megmutatjuk, hogy miben!

Pasik póló nélkül #9 - A legszexibb férfi modellek

Sztárok
Ezen a héten a legszexibb férfimodelleket gyűjtöttük össze nektek. Neked melyik csodaszép fiú a kedvenced?

Terry Richardson megint Palvin Barbarát fotózta!

Divat
Megint Terry Richardsonnál járt az egyik legismertebb magyar modell, Palvin Barbara.

Pasik póló nélkül #8 - A legszexibb sztárapukák póló nélkül

Sztárok
Egy gyerek érkezése sok mindent megváltoztat egy pár életében, gyakran a férfi is ellustul, és inkább otthon lazít az edzőterem helyett. Nos, a sztárvilágban nem szokás pocakot ereszteni, ezt fotókkal is bizonyítani tudjuk.

Így szilvesztereztek a sztárok! Fotók!

Sztárok
Te már kitetted a Facebookra vagy az Instagramra a szilveszteri fotóidat? Ha még nem, húzz bele, már a sztárok már mind posztolták, hogyan is telt náluk 2012 utolsó estélye. Meg is mutatjuk, ki mit csinál!

Instagram mániás sztárok - A legtöbbet Instagramozó sztárok

Sztárok
Az Instagram megfertőzte a sztárvilágot is. Ki önmagát reklámozza, ki pedig a fotózás szerelmese. De van, aki egyszerűen csak mindent megoszt, ami vele történik. Utánanéztünk, kik azok a hírességek, akik a legtöbb képet töltik fel, ezáltal a legaktívabb Instagramozók.

A One Direction a brit Vogue-ban! Nézd meg a fotókat!

Sztárok
Nézzétek meg Demarchelier exkluzív fotósorozatáz a One Directionről a brit Vogue-ban.

Nejem, nőm, csajom premier sztárokkal! Fotók a bemutatóról!

Sztárok
December 18-án mutatták be Szajki Péter Nejem, nőm, csajom című új vígjátékát. A díszbemutatón teltház volt, a filmnek pedig óriási sikere volt.

A Kardashian család legjobb karácsonyi fotói az elmúlt évekből

Sztárok
A Kardashian család köztudottan imádja a közös családi fotókat. Néhány éve már kifejezetten karácsonyra is készítenek csoportképet rajongóiknak. Íme ezek közül a legjobbak!

Így készült a 2013-as januári átváltoztatjuk! 1. rész

JoyTV

Így készült a 2013-as januári divatanyag! 2. rész

JoyTV

Íme a válófélben lévő Miranda Kerr első Mangos fotói!

Divat
Aki szerencsés a munkában, az szerencsétlen a szerelemben. Vagy fordítva. Ez sokszor igaz - sokszor nem, most például Mirana Kerr életére is az. Miközben ő lett a Mango új arca, kiderült, hogy férjével, Orlando Bloommal válófélben vannak.

Ilyen a karácsony a Louboutinnál - Fotók!

Divat
Christian Louboutin ikonikussá vált vöröstalpú topánjairól minden lány álmodik, és ha olyan szerencsés, hogy egyet megszerez valaki magának, azt óriási becsben tartogatja. A francia cipőtervező egy-egy magassarkú darabja igazi műremek. Most a saját butikjainak kirakatát díszíti egy sajátos Louboutin karácsonyfa, ami mellett egyszerűen nem lehet csak úgy elsétálni.

7 kérdés Janicsák Vecához!

Sztárok
Janicsák Veca az egyik kedvenc hazai énekesnőnk. Nemrég testvérlapunk, az InStyle magazin fotózta (a januári számukban meg is található a végeredmény!), mi pedig ennek apropóján gyorsan fel is tettünk neki 7 kérdést. Kíváncsiak voltunk, mit válaszol rá. Ti is? Akkor olvassátok el a Vecával készült miniinterjúnak!

Pasik póló nélkül #6

Sztárok
Megint egy nehéz hétfő, de mi megint itt vagyunk, hogy megint póló nélküli szexi pasikkal dobjuk fel a hét első napját. Sikerült? Megint?? :-)

Mihalik Enikő a kínai Numéro címlapján! Megmutatjuk a fotóit!

Divat
Megint magyar lány egy nemzetközi címlapon! Ezúttal a gyönyörűséges magyar topmodell, Mihalik Enikő látható a kínai Numéro magazin decemberi számának címlapján.

Kate Moss és Naomi Campbell együtt

Divat
Fantasztikus fotósorozatot mutat be az orosz Interview magazin decemberi száma a két topmodellről, Kate Mossról és Naomi Campbellről.

Instalove #12: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten - Az InStyle Hungary legjobb képei

Sztárok
Te is Instagram-függő vagy? Bennünket bizony beszippantott az új őrület! Ezen a héten kivételesen nem kedvenc sztárjaink fotóit gyűjtöttük össze, hanem testvérmagazinunkat, az InStyle-t ajánljuk figyelmedbe.

Szalkay Nikolett a Cherry Queen márka Új Arca!

Promóciók
A Miss Cherry Queen 2012. győztesének fotója nemsokára már a csokoládés dobozok dísze lesz. (X)

A JOY Mikulás napi ajándéka: A legszexibb Mikulások! Szexi fotók!

Tipp
Boldog Mikulást mindenkinek! Azon gondolkoztunk, hogy mivel lephetnénk meg Titeket ezen a napon. Aztán rájöttünk: Mikulásokkal. Olyan JOY-os módra! :-) Hogy tetszenek nektek??

Karácsonyi készülődés az Instagrammal - Hangulatos fotók!

Tipp
Az Instagram remek módja annak, hogy a bennünk élő kis fotós kibontakozhasson. Az ember saját nézőpontjából mutathat meg egy-egy témát. És persze mindenkinek más kép villan be egy adott témáról. És mivel annyira imádunk a közelgő ünnepekre gondolni, így mi más lehetne a téma, mint a karácsony!