Cikkek a(z) óra rovatból

VinCE Balaton 2013-ban is!

Tipp
Idén is megrendezésre kerül július 25-28. között Balatonfüreden a Balaton legexkluzívabb borfesztiválja, a VinCE Balaton, amelyen a kiállítói standok mellett borkülönlegességeket mutat be a Kóstolószalon és rendhagyó tematikus kóstolókkal várja vendégeit a VinCE Bár is. A sétányon kézműves hazai finomságok és grill- és halételek is felsorakoznak, míg a pezsgést a koncertek, DJ-k és alternatív bordalok tehetségkutatója fokozza.

Beyonce koncertjén buliztak a sztárok! Fotók!

Sztárok
Nemrég Amerikába érkezett Beyonce koncertturnéja, rajongói nagy örömére. Tegnap, azaz itthoni idő szerint alig néhány órája ért véget Los Angeles-i koncertje, amelyen több celeb rajongója is ott volt és posztolták is képeiket az Instagramon. Lássuk, ki hogy bulizott Beyonce-ra!

A 3 legszebb fehér ruha a 2013-as BET Gáláról

Divat
Tegnap este került megrendezésre az amerikai szórakoztatóiparban tevékenykedő afroamerikai zenészek, színészek és egyéb előadóművészek tevékenységeit díjazó BET Awards, ahol a vörös szőnyegen idén a fehér szín hódított.

Reese Witerspoon szórakozva fogy!

Sztárok
Reese Witherspoon nagyon keményen dolgozik miközben három gyermek édesanyja. A 37 éves színésznő ennek ellenére még mindig nagyon jó formában van és szebb, mint valaha.

Bécsi dallamok és ízek az Ötkertben

Tipp
A 2013. június 27-én, az Ötkertben rendezett partin a bécsi hangzás emblematikus alakja, Peter Kruder exkluzív DJ szettel hozza el Budapestre a mindig friss zenei trendektől hangos osztrák főváros hangulatát.

Két héttel eltolódik a Gombold újra!

Divat
Nem kell félned, hogy lemaradsz a nyár egyik legnagyobb hazai divateseményéről, amely az árvízhelyzet miatt 2 héttel el lett tolva. Nálunk ugyanis élőben nézheted a Gombold újra-t 2013. június 22-én reggel 10 órától egészen kifulladásig!

Új barátnője van Chris Pine-nak?

Sztárok
Chris Pine esetei mindig is a barna hajú lányok voltak. És bár még csak nem régiben szakított előző barátnőjével, Dominique Piekkel, már meg is ismerkedett Amanda Frances fürdőruha modellel, akivel egy ismert szórakozóhelyről már kézen fogva távoztak és együtt várták, hogy elszállítsák őket onnen

Boldog 15. szülinapot JOY! Szülinapi köszöntők - Ördög Nóra

JoyTV

Észak Amerika - A Discovery Channel új természetfilm - sorozata

Tipp
Több mint ötévnyi munka, tíz ország, 250 helyszín, 11 különböző kamera, 850 órányi HD felvétel. A discovery channel exkluzív, saját gyártású természetfilm - sorozata: Észak-amerika.

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 3. rész - A ruhák

JoyTV

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 2. rész - A smink

JoyTV

Átváltoztatjuk: Bartal Nóra átalakítása 1. rész - A haj

JoyTV

Femcafe Bikini Tour 2013

Tipp
A legtrendibb bikiniket, strandruházatot és kiegészítőket mutatják majd be a modellek a nyár legizgalmasabb eseménysorozatán, a Femcafe Bikini Tour-on.

Egy álom valóra vált

Promóciók
Jimmy a MAGYAR bobtail a Világ legszebb kutyája

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Promóciók
A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt június 1-jén a már hagyományosnak számító tavaszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, valamint azzal a maroknyi lelkes csapattal, akik részt vesznek az állatok gondozásában, és minden nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat, minél rövidebb idő alatt, kerüljön szerető családhoz. Az eseményt Ábel Anita, Zalatnay Sarolta, Judy és Újváry Dóri, a Horkai Állatkoordinációs Központ munkatársa nyitja meg délelőtt 10 órakor.

5 ok, amiért TILOS a szex az első randi után

Szerelem
Mindannyian voltunk már olyan szórakozóhelyen péntek este, ahol, mondjuk, tequila-akció volt. Ha tequila-akció van, akkor az ember hajlamos hirtelen meginni ötöt-hatot. Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy ilyenkor elsöprő vágyat éreztünk arra, hogy a hetediket egy rokonszenves, ellenkező nemű ismeretlen testnyílásából (köldök!) hörpintsük ki. Akivel még csak tizenöt perce ismerjük egymást. Na, ilyenkor nem szabad kimenni a diszkó háta mögé, a csalitosba.

Megszületett Ördög Nóri kislánya!

Sztárok
Szuper hírrel kezdjük a hetet! A boldog szülők, Ördög Nóri és Nánási Pál bejelentették, hogy megszületett kislányuk, Nánási Mici.

Házimozizz! Ezt a két filmet láttad már?

Tipp
Ha a hétvégén egész nap a természetben voltál, péntek és szombat este kibuliztad magad, sportoltál és ki is takarítottál és már annyi erőd sincs, hogy elmenj a legközelebbi moziba? Akkor kapcsold be a DVD lejátszód és nézd meg az általunk ajánlott két film egyikét. Garantáltan jól fogsz szórakozni!

Pénteki Pasi #18 - Robert Lewandowski

Sztárok
Nem gondoltuk, hogy a foci ennyire szórakoztató... Pedig tényleg az! És ezt ma megint bebizonyítjuk nektek! Néhány napja az isteni Ronaldoék léptek ugyanis a pályára, és ha már nekünk is végig kellett nézni a meccset, felfigyeltünk a Borussia Dortmund gólszerzőjére. Lányok, bemutatjuk nektek a szexi Ronaldo legújabb riválisát, Robert Lewandowskit.

Pénteki Pasi #15 - Josh Hutcherson

Sztárok
Kivel randizott Vanessa Hudgens? Majd mi megmutatjuk, ugyanis a heti "Pénteki Pasi" választottunk után kutakodva akadtunk erre az információra, természetes, hogy felkeltette az érdeklődésünket! Josh Hutchersszel, pontosabban a hangjával május 23-ától találkozhattok a moziban, ha eredeti szinkronnal nézitek meg a Zöld urai című filmet.

Bringázz a Balaton körül "almás" dallamokra!

Promóciók
Április 27-én rendezik meg a bringás idény nyitórendezvényét, az ország legnagyobb vezetett kerékpártúráját, a McDonald’s BringaMánia Balatonkört. Az idei évben a szervezők külön hangsúlyt fektetnek a családok szórakoztatására, a 25 kilométeres Családi Körrel, és az Alma Együttes dalpremierével.

Kis fekete, kicsit máshogy - Sztárok fekete nadrágkosztümben

Divat
Lányok, szeretnétek egy feketét? De most nem egy jó kávéra, vagy a klasszikus - és igenis kötelező - kis fekete ruhára gondolunk, hanem egy alap darabnak számító fekete zakóra, amit a sztárok is előszeretettel viselnek mostanság a vörös szőnyegen.

Anton Molnar Franciaországban élő magyar származású festőművész kiállítása

Promóciók
2013. május 4. és 2013. május 19 között látható minden nap 11-től 19 óráig a Váci u. 70. szám alatti Gefrodinspex Galériában. A tárlat a művész személyes élményeiből, átélt pillanataiból, utazásaiból mutat be egy újabb válogatást.

Nézd meg a H&M biciklis kollekcióját!

Promóciók
A Cycle Chic és az InStyle közös nyereményjátékán április 20-án kisorsolásra kerülő egyedi, 1600 EUR-s Brick Lane Bikes bringa is bemutatkozik március 14-én, csütörtökön 16 és 19 óra között a Vörösmarty téri H&M üzletben.

Oscar 2013 - A nyertesek és a vörös szőnyeges ruhák

Sztárok
Alig néhány órája ért véget a 85. Oscar gála. Lássuk, kik lettek az idei nyertesek és milyen csodás ruhaköltemények vonultak végig a vörös szőnyegen.