Kávékülönlegességek, melyektől azonnal ünnepi hangulatod lesz
Mutatunk néhány otthon is könnyen elkészíthető receptet.
Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor minden az ünnepekről szól. Ha már a te fejedben is karácsonyi dalok zengenek és délutánonként csak egy jó bekuckózásra vágysz, akkor jó helyen jársz, hiszen mi is már ezerrel készülünk az ünnepekre.
Mielőtt teljesen hátradőlnénk, tervezzük meg a tennivalókat és szerezzük be az ajándékokat minél előbb. Ne félj, egyszerű dolgod lesz, hiszen december 8-11. között a JOY-Napok Xmas Special keretein belül extra sok kupont hozunk neked, melyekkel akár 50% kedvezménnyel vásárolhatsz a karácsonyi szezonra. A magazin mellett most akár egy 2990 Ft értékű Bruno Banani parfümtollat is beszerezhetsz a készlet erejéig!
Ne feledd, minden bevásárlás során spórolhatsz, ha kedvezményes kuponokkal vásárolsz:
Ha pedig olyan személyt lepnél meg, aki imádja a kávékülönlegességeket, a Nespresso kuponját neked találták ki. JOY-Napok Xmas Special keretein belül december 8-11. között 20% kedvezményt kaphatsz a megjelölt kiegészítők árából legalább 50 darab kávékapszula vásárlása esetén. A kedvezmény beváltható csészeszettekre, receptes poharakra, kapszulatartókra, használtkapszula-tartóra, Travel Mug termobögrékre, kanalakra és édességekre.
Mutatunk 3 ünnepi kávékülönlegességet, amit otthon is kipróbálhatsz!
Caramel Brulee Latte
Ha egy igazán édes csodára vágysz, akkor a Caramel Brulee Latte-t neked találták ki. Természetesen a cukor mellett a koffeint sem spórolták ki belőle, de ízlés szerint koffeinmentes változatban is elkészíthető.
Hozzávalók: 2 adag eszpresszó 1 evőkanál karamellszirup 1 evőkanál vaníliaszirup 1 csésze tej Az egészet leöntjük karamellel.
Elkészítés: Melegítsd fel a tejet és keverd habosra. Keverd össze a karamellszirupot, a vaníliaszirupot és az eszpresszót egy bögrében. Felöntjük a habosított tejjel, meglocsoljuk ”egy kis” karamellszósszal és máris fogyaszthatjuk.
Mogyorós Macchiato
Tökéletes kávéital a csokoládé és mogyoró szerelmeseinek! Természetesen az év bármely szakában fogyasztható, de a legkellemesebb a hűvös, téli reggeleken.
Hozzávalók: 2 adag eszpresszó 1 evőkanál mogyorószirup 1 evőkanál csokoládé szirup 1 evőkanál vanília szirup ¼ csésze tej Tejszínhab Csokoládészósz
Elkészítés: Öntsd az eszpresszót egy nagy bögrébe, keverd hozzá a mogyorószirupot, a csokoládészirupot és a vaníliaszirupot. Habosítsd fel a meleg tejet, majd öntsd hozzá a habosított tejet az eszpresszóhoz. Díszítsd tejszínhabbal és csokoládészósszal, hogy még édesebb legyen az élmény.
Sóskaramellás Mocha Latte
Ez sós-édes csoda új magasságokba emeli reggeleidet. Szerencsére nem is túl bonyolult az elkészítése, de arra készülj, hogy ha a vendégeidet ezzel kínálod, nem csak egy adagot fognak elfogyasztani! Ezért érdemes kipróbálni a koffeinmentes változatot is.
Hozzávalók: 1 csésze eszpresszó 2 evőkanál karamell szirup 1 csésze tej 2 evőkanál édesítőszer (cukor, barna cukor, méz stb.) 1 evőkanál kakaópor Karamellöntet Tejszínhab ⅛ teáskanál tengeri só
Elkészítés: Készíts egy adag eszpresszót, habosítsd fel a meleg tejet. Öntsd az eszpresszót a bögrédbe. Keverd össze a kakaóport, az édesítőt és a karamellszirupot, majd öntsd fel a habosított tejjel. A végén add hozzá a tejszínhabot, a karamellöntetet és egy szórd meg egy csipet tengeri sóval.
Hogyan iszod a kávédat?
Katt a galériára és tudd meg, mit árul el rólad!
Ezt árulja el rólad, hogyan iszod a kávédat!