Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kattanj rá az édesburgonyára!

Kattanj rá az édesburgonyára!
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ősszel is lehet vitamindúsan táplálkozni.

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Vizsgálják-e a táplálékkiegészítőket?

Egyre több táplálékkiegészítő kerül a polcokra és a döntés így egyre nehezebb, még akkor is ha valaki tudatos vásárlóként elolvassa a címként feltüntetetteket. Sokan nem tudják, de a táplálékkiegészítők forgalomba hozása előtt, nem történik laboratóriumi bevizsgálás. Míg a gyógyszergyártókat a gyógyszereknél kötelezik erre, a táplálékkiegészítők esetében ez nem kötelező. A gyártó maga dönti el, hogy ellenőrzi e a termékét a fogyasztók biztonsága érdekében. Azok a gyártók, akik a termékeik minőségét garantálni akarják, azok a táplálékkiegészítőiket is ugyan olyan folyamatos ellenőrzésnek vetik alá, mint a gyógyszer készítményeiket.


Divat lett festeni

A kézműves foglalkozások, mint programok egyre színesebb palettával jelennek meg. Az önkifejezés öngyógyító hatása akaratlanul is működésbe lép, ha valaki belemélyed egy alkotásba. A feszített munka után sokan választják kikapcsolódásnak is például a festést, ahol szakszerű segítséggel néhány óra alatt egy alkotással mehet haza.


Édesburgonyával kiváltható a krumpli

Nem csak nyáron lehet vitamindúsan táplálkozni. Ahogy jön a hideg, érdemes változatos zöldségek fogyasztásával biztosítani a szervezet vitaminháztartását. A sütőtök, az édesburgonya, a csírák, a saláták fogyasztásával a szervezet ellenállóbb lesz. Az egészséges táplálkozás egyre nagyobb divat, így az éttermek manapság már bőséges kínálatot nyújtanak egészséges ételalternatívákra is.


Egészségmegőrzés a kulcsszó

Jó lenne, ha az emberek nem csak akkor kezdenének a szervezetükkel foglalkozni, amikor már felütötte valamilyen betegség a fejét, hanem tudatosan vigyáznának az egészségükre. Szerencsére ezt egyre többen tartják szemelőt. Az egészségmegőrzésénél legtöbbször a táplálkozásról esik szó, igaz ennek van a legnagyobb szerepe, de a rendszeres mozgást sem szabad elfelejteni. Így ősszel a természetben való séták nem csak mozgásalternatívaként jöhetnek szóba, de az idegrendszerre is pozitívan hat a természet megnyugtató látványa. Az idegrendszer stabilitása pedig elengedhetetlen az egészségmegőrzésben, hiszen a szervek megfelelő működése az idegrendszer stabilitásától is függ.


Nem kívánt zsírpárnák

Az ülő életmódnak sokszor az az egyik következménye, hogy a testen megvastagodik a zsírréteg. A diéta során viszont bizonyos helyekről szinte lehetetlen ledolgozni ezeket a makacs párnácskákat. A technikai fejlődés segítséget nyújthat a lokális zsírrétegek eltávolításában, akár az ultrahang segítségével, kavitációval, akár egy úgynevezett zsírfagyasztásos technikával. Minkét eljárás belülről hat a zsírsejtekre és megsemmisíti azokat a kezelt területen. A nyirokrendszer pedig az elhalt sejteket pár hét alatt kitisztítja szervezetből.


Mindentudó nyílászárók

Passzív házaknál, vagy okos otthonoknál a nyílászárók sem lehetnek hagyományosak, hiszen a passzív ház és az okos ház is egy rendszer, ami egészében nyújtja azt a kényelmet amire a bentlakója vágyik. Amellett, hogy a modern nyílászárók maximális hő és hangszigetelés biztosítanak, ma már távirányítani is lehet egy redőnyt, vagy reluxát, vagy akár a teraszajtót is. A bejárati ajtóknál természetesen a biztonság a fő szempont, vannak már olyan okos ajtók is, amelyek viszont csak azt engedi be, akinek az ujjlenyomata előzőleg be lett programozva.


A fűtésszezonnal nő a légszennyezettség

Bármennyire egészséges a hosszú séta, ha a környéken fával tüzelnek, méreganyagok kerülnek a szervezetbe. Sajnos még sokan ma is fával fűtenek otthon, rosszabb esetben pedig a hulladékokból is kerül a tüzelő anyag közé. Ilyenkor a füsttel a levegőbe olyan káros anyagok kerülnek, amiknek a belégzésével a mérgező anyagok a vérbe kerülve nem csak a tüdőt, de az egész szervezetet károsítják.


Vitaminbevitellel is ápolható a bőr

A hideg idő beköszöntével sokkal érzékenyebbé válik a bőr, így érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a bőrtáplálásra. Az A, az E, a C-vitamin és a B vitamin komplexek fogyasztásával belülről táplálható a bőr. De az ásványi anyagokról sem szabad elfeledkezni, a cink, a sörélesztő készítmények, a biotin, a cisztin mind a hajhagymák, a bőr és a köröm egészségét támogatják. Persze a tápláló, zsíros krémmel való kézápolás is védelmet nyújt az őszi hideg, szeles időben.


A tudomány is bevonható egy sportteljesítmény növelésébe

Ha valaki a sportban való teherbírását, vagy netán a teljesítményét akarja növelni, sokszor már nem elegendő csak és kizárólag egy szakedzői jó tanács. Ma már világszinten is, főleg a versenyzőknél, a háttércsapatnak fontos résztvevői a tudományt képviselő. A felkészülés idején ezek a biológusok, szakemberek az edzőkkel, a sportolókkal és természetesen a táplálkozási szakemberekkel együtt, az egyénre szabva alakítják mind az étkezést, a terhelést és az egyéb részleteket. Így a megmérettetés idejére az adott test, akár egy jól időzített óramű, a maximális teljesítményre lesz képes.


Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.