Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik Erzsébet királynőnek Katalinék otthonában

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik Erzsébet királynőnek Katalinék otthonában
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem érti, miért van rá szükség!

Katalin és Vilmos már a kezdetektől azon dolgoznak, hogy minél hétköznapibb közeget teremtsenek meg gyermekeiknek. Van, hogy együtt járnak bevásárolni, piknikeznek a parkban, és luxuspaloták helyett igyekeznek átlagosabb helyen letelepedni. Hamarosan például közelebb költöznek a királynőhöz, méghozzá ebbe a házba, ahol személyzetet sem szeretnének:

Erzsébet királynő többször tett már látogatást Vilmosék otthonában, amikor pedig a pár 2015-ben Anmer Hallba költözött, a királynő el is árulta nekik, mi az, ami számára furcsa volt náluk. Ezt Sally Bedell-Smith királyi önéletrajzi író fedte fel.

Emlékszem, amikor befejezték Anmer Hall renoválását, meghívták a királynőt ebédre. Hatalmas konyhájuk van, benne az étkezővel, amire II. Erzsébet azt mondta, 'nem értem, miért tölti mindenki állandóan az idejét a konyhában.'

Számára furcsa volt, hogy ilyen nagy konyhájuk van, és ennyire sokat vannak ott, ami abból a szempontból persze érthető, hogy ő egészen más világban nőtt fel, és minden ételt az alkalmazottak készítettek el. Ezzel szemben Katalin sosem titkolta, hogy imád sütni-főzni, a gyerekek szülinapi tortáját mindig ő készíti el, és Saroltáékat is bevonja ezekbe a folyamatokba.

Ez a videó jól bizonyítja:

És Meghanék luxusotthonát láttad már?

Galéria / 5 kép

Ebben a házban él most Harry és Meghan

Megnézem a galériát

Forrás: Romper.com

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

A kereséshez kezdj el gépelni!