Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ritka pillanat! Katalin hercegné és Vilmos herceg csókja mindenkit meglepett a pólómeccsen

Ritka pillanat! Katalin hercegné és Vilmos herceg csókja mindenkit meglepett a pólómeccsen

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hercegi pár mindig kínosan ügyel arra, hogy ne érintse meg egymást a nyilvános eseményeken. Most mégis kivételt tettek.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a minap egy jótékonysági pólómeccsen vett részt VIP-vendégként, ahol olyasmi történt a kamerák előtt, ami sosem szokott: a pár megcsókolta egymást, sőt a másik derekát átkarolva sétált.

A királyi család előírásai között nem szerepel olyan kitétel, ami tiltaná, hogy a párok megfogják egymást kezét a nyilvános eseményeken, Katalin és Vilmos mégis úgy döntöttek, hogy mindezt mellőzik. Szakértők már korábban kifejtették, hogy mindez valószínűleg azért alakult így, mert amikor a pár megjelenik egy ilyen eseményen, ott dolgozó felekként lépnek fel, akik képviselik a brit monarchiát, így ilyen körülmények között nem tartják megfelelőnek a testi érintést.

Most viszont úgy tűnik, mégis kivételt tettek, Katalin így gratulált férjének a meccsen nyújtott teljesítményéért. De nemcsak ezért volt érdekes az esemény, hanem azért is, mert Vilmosék magukkal hozták kutyájukat, Orlát is. A kutyust 2020-ban kapták ajándékba Katalin bátyjától, James Middletontól, még mielőtt előző kis kedvencüket, Lupót elvesztették. Orla eddig egyszer sem bukkant fel nyilvános eseményeken, korábban Sarolta szülinapi portréján szerepelt csupán.

És ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Kielemezték Katalin és Vilmos testbeszédét fotóikon, érdekes dolgot vettek észre a végén

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.