Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Katalin hercegné következetes anya - Nem akármilyen ajándékokkal halmozza el a gyermekeit

Katalin hercegné
Facebook
Twitter
Pinterest
Azt gondolnánk, hogy a hercegi pár három gyermeke úszik az ajándékokban karácsonykor, ám a helyzet azt mutatja, hogy ez kicsit sincs így.

Jó esély van rá, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg idén nem kap meg mindent a karácsonyi listájáról. Ennek pedig az az oka, hogy szüleik és persze nagyszüleik is amiatt aggódnak, hogy túl sok időt töltenének a képernyő előtt.

Katie Nicholl, királyi szakértő szerint a Katalin hercegné és Vilmos herceg alaposabban fogjáka átgondolni, mivel is lepjék meg gyermekeiket idén, illetve kerülni fogják a túl intenzív vagy extravagáns dolgokat.

Nicholl úgy véli, a királyi gyerekek – különösen a nyolcéves György és a hatéves Sarolta –, mint a legtöbb velük egyidős gyermek, könnyedén hozzáférhetnek az okos eszközökhöz, internethez, amit a bennfentesek elmondása alapján nagyon is szeretnek.

Ezzel persze még nem is lenne gond, de az ő generációjuk elég korán lesz függő ezektől, ezért Katalin és Vilmos inkább olyan meglepetéseket szeretnének a karácsonyfa alá tenni nekik, amelyek a társas kommunikációjukat, a kreativitásukat és a szabadban töltött idejük növelését segíti elő.

Tehát valószínű, hogy mászókákkal, hintákkal, játékokkal és könyvekkel igyekeznek majd a csemeték kedvében járni. Bár sokan gondolják azt, hogy a három gyermek csalódott lesz, Vilmos és Katalin hosszútávon nagyon is jót tesznek a gyerekeiknek, hiszen sokkal nyitottabb és empatikusabb emberek válhatnak majd belőlük.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 alkalom, amikor a királyi családok tagjai ugyanazt a ruhát viselték

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!