Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vége! Szakított a Nyerő páros közönségkedvenc párja - az okot is elárulták

Vége! Szakított a Nyerő páros közönségkedvenc párja - az okot is elárulták

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nagyon szép pár voltak, akiknek sokan szorítottak a Nyerő párosban és a való életben is, ők is hosszú távra terveztek, ám az élet mást hozott...

Nemrég lett vége a Nyerő páros műsor 2021-es évadának, amelyben Kárpáti Rebeka szépségkirálynő és párja, Frohner Fecó fodrász is szerepelt, és bár Rebeka pár napja a LifeTv Ébrejd velünk műsorában még arról számolt be, hogy: "Jót tett nekünk, hogy végre minőségi időt töltöttünk együtt!", mégis felmerülhet, hogy vajon a műsorban romlott-e meg a viszonyuk. A találgatásoknak elébe menve Rebeka részletes Instagram posztban fejtette ki a szakítás okát:

Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros èlőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni.
Itt “láttalak meg” Téged úgy igazán először. Itt volt az első igaz�n mély , komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már “ismertelek”.
Először nyíltunk meg egymásnak… megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.:)
Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belèm égett a jelenettel ahogy fogod a whiskeys poharat - amibe langyos vizet kértél mert így iszod - a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és boci szemekkel néztèl a lelkembe.
“Ha nekem az a dolgom veled - a szó nem materiális értelmében - hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az…ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élmènyünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az….Ha az, hogy szüljek neked gyereket ès lehozzunk egy életet együtt- de legalább a legnagyobb részét - akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom ha megtörtént az aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.
Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett.
Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös èletünkben.
Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élmènyt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked.
Szeretettel,
Becc”

A pár két évig volt együtt, a poszt alapján szeretetben és jó viszonyban váltak el, így reméljük, nekik is sikerül barátoknak maradniuk.

Nekik sikerült:

Galéria / 6 kép

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.