Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Irritálónak találta! Nevetséges, Károly miért nem kedvelte eleinte Katalin hercegnét

Irritálónak találta! Nevetséges, Károly miért nem kedvelte eleinte Katalin hercegnét

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Károly király eleinte sokat bosszankodott fia, Vilmos herceg választottja miatt. Az ok szinte nevetséges volt, egy dolgot talált irritálónak benne.

Ma már senki nem gondolná, hogy a királyi családból bárki is ellenkezett volna annak idején, amikor Vilmos herceg bejelentette, Katalin hercegnét szereti, őt akarja feleségül venni. Egy új könyv, a The New Royals szerzője, Katie Nicholl szerint azonban kezdetben éppen az apósa, Károly király volt az, aki nem kedvelte őt. Persze volt magyarázat az ellenszenvre, ez pedig érthető is, meg nem is.

Károly királyt ezért irritálta Katalin hercegné

Katalin hercegné attól a pillanattól fogva a média közkedvelt témája volt, hogy kiderült, együtt jár Vilmos herceggel. Ha ez nem lett volna elég, állandóan arról cikkeztek a lapok, mennyire csinos, kedves, stílusos és divatos. III. Károly királyt ez nagyon bosszantotta, mert felelevenítette benne a házasságát Diana hercegnével.

A szívek királynője egyetlen szempillantás alatt vált ezerszer népszerűbbé a férjénél, mindenki kiváló ízlését, csodás személyiségét méltatta, miközben a leendő királyról valahogyan mindenki megfeledkezett. Ez a mellőzöttség érzés támadt fel Károlyban, amikor látta, Katalin hercegné, a civil, egyetemista lány mennyire népszerű.

Diana hercegné csillaga azonnal meghaladta a férjéét, ami már nagyon korán súlyos károkat okozott a házasságukban. A tisztelettudó, érzékeny, státusz-tudatos Károly nehezen értette mindezt. Nem értette, hogy a média új korszakában egy született herceg, egy leendő király hogyan lehet kevésbé érdekes, mint a felesége ragyogó szépsége és megjelenése.

- írta könyvében Katie.

Károly király éppen emiatt nagyon sokat bosszankodott, amikor azt látta, fia, Vilmos herceg munkássága helyett felesége, Katalin hercegné ruháiról ír a sajtó. Ez annyira irritálta, hogy kezdetben nehezen tudott csak összebarátkozni vele.

Szerencsére az évek során sikerült ezen túllendülniük, ma már nagyszerű após és menye kapcsolatot ápolnak, Katalin hercegné konkrétan „papának” szólítja őt. A királynő haláláig gyakran jelentek meg együtt eseményeken, hogy őt képviseljék, ezeken láthatóan nagyon jól kijöttek egymással.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Így néztek ki a királyi család tagjai 20 évesen

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.