Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Emiatt nem akart találkozni Meghan Markle-lel a királynő halála után Károly király

Emiatt nem akart találkozni Meghan Markle-lel a királynő halála után Károly király

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Meghan Markle mindent megtett, hogy sikerüljön találkozót kérnie a gyászoló Károly királytól, azonban az uralkodó nem volt kíváncsi a menyére.

Rendkívül szomorú nap volt a királyi család életében 2022. szeptember 8-a, ekkor hunyt el ugyanis az akkor már 70 éve uralkodó II. Erzsébet királynő. Két gyermeke, Anna hercegnő és Károly mindvégig az ágya mellett voltak, Harry herceg viszont sajnos túl későn ért a Windsor-kastélyba. Ő éppen Németországban volt feleségével, Meghan Markle-lel, amikor értesítették, nagy a baj. A briteket szinte sokkolta, hogy a herceg egyedül érkezett a nagymamája halálos ágyához, neje nem tartott vele.

Károly király nem volt hajlandó találkozni Meghan Markle-lel

Meghan Markle csak később, a temetésre érkezett meg az Egyesült Királyságba, ez azonban nem igazán nyerte el Károly király tetszését. A volt színésznő úgy igyekezett jóvá tenni a dolgot, hogy megpróbált szervezni egy villásreggelit, amelyet Harry herceggel hármasban, a Buckingham-palotában költöttek volna el.

Még egy kézzel írt levelet is küldött a királynak, ami ugyan szép és bátor gesztus volt, de az édesanyját gyászoló Károlyt egy csöppet sem hatotta meg. Elutasította menye kérését, így Meghan Markle és Harry herceg kénytelen volt úgy visszarepülni az Egyesült Államokba, hogy ő nem találkozhatott az apósával.

Nagyon szomorú, hogy idáig jutott a kapcsolatuk, hiszen néhány évvel ezelőtt még annyira kedvelték egymást, hogy Károly király volt az, aki oltárhoz kísérte 2018-ban Meghan Markle-t.

A király elutasítása alátámasztja azt a teóriát, hogy a királyi család egyértelműen a színésznőt teszi felelőssé azért, hogy Harry herceg elhagyta a családját és egy másik országba költözött. Különösen nagy lehet a feszültség most, hogy Archie és Lilibet apukája arra készül, kiadja memoárját, amiben életében először döbbenetesen őszintén fog vallani arról, mi zajlik az udvarban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Így nézett ki fiatalon Kamilla, amikor elrabolta Károly herceg szívét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.