Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Felfedjük, mi a legtökéletesebb karácsonyi ajándék az egyes csillagjegyeknek

Felfedjük, mi a legtökéletesebb karácsonyi ajándék az egyes csillagjegyeknek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Jöhet egy kis inspiráció?

Ahogy közeledik a karácsonyi szezon, egyre gyakrabban merül fel a kérdés: mi lenne a tökéletes ajándék az anyukádnak, tesódnak, párodnak, legjobb barátnődnek, stb? Ha te sem tudod, mi az, amivel érdemes lenne meglepni őket, a legjobb helyen jársz, ráadásul két okból kifolyólag is. Egyrészt azért, mert hoztunk néhány csillagjegyekre szabott tippet, ami felfedi, az egyes zodiákusok minek örülnének legjobban, másodrészt pedig azért, mert december 8-11. között jön a JOY-Napok Xmas Special! Ez pedig azt jelenti, hogy akár 50%-os kedvezménnyel bevásárolhatsz (magadnak is, természetesen) a kuponok segítségével, sőt, a magazint most akár 2990 Ft értékű Bruno Banani parfümtollal is megvásárolhatod. Élelmiszer, szépségápolási termék, elektronikai kütyü, még hosszasan sorolhatnánk, mi mindenen spórolhatsz most, úgyhogy nem is húzzuk az időt, nézd meg a kuponokat már most:

Ami pedig az ajándéktippeket illeti, mutatjuk is, minek örülnének legjobban az egyes csillagjegyek karácsonykor!

Kosoknak:

Kevés ilyen pörgős csillagjegy létezik, aki szinte sosem áll még, és mindig úton van valamerre. Legyen az utazás vagy munka, ő nem szeret otthon üldögélni, így a legjobb ajándék számára valami olyan dolog, ami ezt az életvitelét támogatja. Mit szólnál például ahhoz, ha beszereznél neki néhány jógacuccot, hogy kipróbálhassa ezt a mozgásformát is? Így levezetheti a felgyülemlett stresszt aktívan, akár otthon!

A JOY-Napok Xmas Special alatt a Yoginis-nél 20% kedvezménnyel várnak!

Bikáknak:

A Bikák imádják a szépséget, ezért ha van ilyen csillagjegyű személy a családban, erre fókuszálj ajándékvásárláskor! Egy csinos ruhadarab, egy menő táska, egy szép lakberendezési dekorelem: tuti, hogy ezeknek nem tud ellenállni. Járj utána, mi az, ami hiányzik a lakásából, vagy ami stílusát tekintve belepasszolhat, és lepd meg egy különleges tükörrel, lámpával, vázával; tényleg bármi jöhet, ami szép!

Szerezd be a DODO | Designban Otthon lakberendezési webáruház bútorait és kiegészítőit 15% kedvezménnyel a JOY-Napok alatt!

Ikreknek:

Ennek a csillajegynek mindene a kommunikáció, és nagyon jó is benne! Szóval karácsonyra biztosan nem lőhetsz mellé valamivel, ami erre helyezi a hangsúlyt. És igen, valószínűleg már sejted is, ez alapján a tökéletes meglepetés számára egy izgalmas könyv, ami biztosan leköti a figyelmét! Mivel ennek a zodiákusnak amúgy is két személyisége van, karácsonykor pedig a bekuckózós kerül előtérbe, biztosan örülni fog annak, hogy lesz mivel hátradőlnie a hűvös téli estéken.

A Líra és Líra-Móra könyvesboltokban, a Rózsavölgyi és Társa üzletekben, valamint a lira.hu oldalon 20% kedvezménnyel vásárolhatsz be izgalmas regényekből!

Rákoknak:

A Rákok rendkívül családcentrikusak, és nagyon figyelnek arra, hogy az otthonuk kellemes, meleg közeg legyen, ahová jól esik mindenkinek betérni. Nem is meglepő, hogy ők annak örülnek a legjobban, ha ebben segíted őket, és valami olyan dekorációs elemmel, bútorral leped meg őket, amitől még kellemesebb helyszínné változik a lakásuk!

20% kedvezmény vár minden online megrendelhető termékre a Möbelix online shopban, a részleteket keresd a kuponleírásban!

Oroszlánoknak:

Kevés csillagjegy van, aki annyira szeretne a középpontban lenni, mint az Oroszlánok! Nem véletlen, hogy a feltűnő, kirívó darabokat is imádják, és egyáltalán nem bánják, ha minden tekintet rájuk szegeződik. Pláne, hogy a szépérzékük is kiemelkedő! Épp ezért a legjobb választás, ha megleped Oroszlán ismerősödet egy csinos ékszerrel, karórával, ami kiegészíti minden szettjét.

10-70% kedvezmény vár az It's Time Shopnál a legismertebb óra- és ékszermárkákra!

Szűzeknek:

A Szűzek nem szeretik vesztegetni az idejüket, és azt sem csípik, ha nincs mit csinálniuk. Ők jönnek, mennek, sportolnak, takarítanak, rendet tartanak otthon, és csak akkor dőlnek hátra, ha TÉNYLEG minden feladatot elláttak. Ismerős? Akkor két dolog is szóba jöhet egy ilyen ismerősödnek! Az egyik egy vagány takarítóeszköz, ami még több időt megspórol nekik, a másik pedig egy okosóra, amivel folyamatosan figyelhetik és követhetik, mennyit sikerült mozogniuk.

A Zerge.hu-n 10% kedvezmény vár a Garmin Venu Sq 2 sport okosórákra!

Mérlegeknek:

A Mérlegek imádják a szép dolgokat, de azt még inkább, ha ez a szép holmi hasznos is. Ezzel a jeggyel szerencséd van, mert minden érdekli, ám hogy a fenti két kategóriának megfeleljen a karácsonyi ajándék, lepd meg egy vagány kávéfőzővel! Ez nemcsak a konyha éke lesz, de rendkívül hasznos is, ráadásul a reggeleket mindig bearanyozza majd az isteni csésze kávé.

Vásárolj be a Media Marktnál, ahol 20% kedvezményt válthatsz be a megjelölt kávéfőzőkre és háztartási kisgépekre.

Skorpióknak:

Ez a csillagjegy szereti a minőségi holmikat, azt, ha valami szép és igényes, ezért az otthonuk is tökéletesen megfelel ennek az elképzelésnek. Azt viszont kevésbé kedveli, ha helyette akarják kidekorálni a lakást, így ezt inkább hagyd meg neki, és karácsonyra lepd meg a kedvenc parfümjével! Elég meglátogatnod, mert biztos, hogy a kedvencei kiemelt helyet kaptak a lakásban, így már csak azt kell eldöntened, hogy egy meglévő darabot választasz, vagy a szimpatikus márkán belül valami újat?

A Marionnaudnál pedig most 20% kedvezménnyel várnak legalább 2 db teljes árú termék vásárlása esetén.

Nyilasoknak:

A Nyilasok imádnak utazni, jönni-menni, és nem viselik jól a bezártságot. Nem véletlen hát, hogy ők azok, akik már most tudják, hova fognak utazni jövő nyáron, és mit fognak majd megnézni ott. Válassz neki valamit, ami megkönnyíti a hosszas repülő- és/vagy vonatos utakat! Mit szólnál például egy termobögrére, amit minden utazás során magával vihet, így még a hűvösebb, esős túrázások alkalmával is lehetne nála forró tea?

A Nespresso a JOY-Napok alatt 20% kedvezményt biztosít a megjelölt kiegészítők árából legalább 50 darab kávékapszula vásárlása esetén, így akciósan egy Travel mug termobögrét is beszerezhetsz!

Bakoknak:

A Bakok szeretik, ha olyan holmit kapnak, ami segít nekik egy kicsit kikapcsolódni. Ez a jegy ugyanis igazi munkamániás, aki csak akkor pihen, ha ellátott minden feladatot, és emiatt hajlamos nagyon sokat feleslegesen stresszelni. Segíts neki egy kicsit mentálisan is megpihenni, és lepd meg például egy személyre szabott csomaggal. Ő amúgy is imádja a személyes meglepetéseket!

A BOTIVIO-nál 20% kedvezménnyel tudsz ajándékcsomagokat, aromaterápiás testápolási termékeket válogatni a karácsonyfa alá, amelyek ráadásul zöld teából készültek!

Vízöntőknek:

A Vízöntő szeret előre gondolkodni, imádja a vintage holmikat, és mindazt, aminek különleges jelentése van. Épp ezért érdmemes valami személyesben gondolkodni, amihez hasonlója senkinek sincs, mert az biztos, hogy ezzel nem lőhetsz mellé nála. Mit szólnál például egy olyan telefontokhoz, amit saját, egyedi fotóval készítenek el, így biztos, hogy egyetlen darab lesz belőle az egész világon?

Ezt meg is csináltathatod 50%-kal olcsóbban, hiszen a CHAMELEON üvegtokokra épp ekkora kedvezménnyel várnak meglévő kollekciók, valamint egyedi, saját képpel készült tokok esetében is a ProPhone üzletben és webshopban.

Halaknak:

Ez a jegy imádja a szép, illatos dolgokat, és nála az esti fürdőzés valóságos szeánsz is egyben. Hangulatos fények, gyertyák, kellemes zene, egy pohár bor és a legfinomabb illatú fürdőbomba vagy fürdőtea; más nem is kell neki! Utóbbinak különösen örülne, hiszen biztos, hogy nem gyakran jön szembe vele a boltok polcain!

A MIX YOUR NATURE-nél 20% kedvezmény vár rád a natúrkozmetikumokra, melyek magas hatóanyag-tartalommal, egyedi címkével rendlkeznek, lebomló csomagolásban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Ez lesz a legszerencsésebb nap számodra decemberben a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!