Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az ok, amiért Erzsébet királynő fehéret viselt Kamilla és Károly esküvőjén

Az ok, amiért Erzsébet királynő fehéret viselt Kamilla és Károly esküvőjén
Facebook
Twitter
Pinterest
Nem a véletlen műve volt, hogy egy ilyen világos ruhában ment a fia és Kamilla esküvőjét követő összejövetelre.

Nem titok, hogy Diana hercegné nem érezhette magát boldog menyasszonynak, amikor Károly megkérte a kezét, majd oltár elé vonultak. Ugyanis elég hamar nyilvánvalóvá vált számára, hogy ebben a kapcsolatban van egy harmadik fél is; Kamilla, aki fiatalon elrabolta a férfi szívét. Bár kapcsolatuk viszonylag hamar véget ért, a szerelem sosem múlt el közöttük, hiába házasodtak meg mindketten.

Tudtad, hogy Károly és Diana esküvőjén Kamilla is ott szerepelt a meghívottak listáján? A férfi barátságukra hivatkozva hívta meg őt, ám azt már kevesen tudják, hogy Kamilla a nagy napra fehérben érkezett meg. Későbbi elmesélésekből derült ki, hogy miközben Károly az oltár felé tartott, szomorú tekintettel nézett régi szerelmére, hiszen ez volt az a pont, amikor úgy érezte, végleg vége köztük mindennek.

Ebben a videóban láthatod is Kamillát a résztvevők között:

Azt mindenki tudja, hogy ezt követően Dianával való házassága sosem volt igazán boldog, hiába született meg két gyermekük is. A 80-as évek második felében Kamillával ismét egymásra találtak, és nem sokkal később fény derült titkos románcukra is, amely végül Dianával való válásához is vezetett.

Míg korábban az, hogy a királyi család tagjai, pláne a trónörökös elváljon, esetleg újraházasodjon, elképzelhetetlen volt, addig a 2000-es évekhez közeledve ezek a szabályok jelentősen lazultak. Így történhetett meg az, hogy Károly és Kamilla nemcsak felvállalták szerelmüket, de 2005-ben egybe is keltek. Esküvőjük nagyon szűk körű volt, csak a család volt jelen, ám a királynő és férje így sem jelentek meg a ceremónián.

A palota felfedte, hogy II. Erzsébet királynő azért nem vett részt a ceremónián, mert tudta, hogy fia és felesége a felhajtástól legtávolabb szerettek volna egybekelni, márpedig az ő jelenléte ennek ellenkezőjét váltotta volna ki. Így csak az ezt követő fogadásra és a közös fotók elkészítésére jelent meg; ezen a napon viszont ő maga is fehéret viselt (vagyis pontosabban nagyon világos krémszínű ruhát).

Ezzel kapcsolatban számos feltételezés született. Sokan úgy vélték, hogy mivel Kamilla második esküvőjére amúgy sem fehéret viselt, így a királynő azért döntött e mellett a szín mellett, hogy véletlenül se öltözzenek össze. De vannak, akik szerint ez egyfajta visszautalás volt arra, amikor Kamilla fehérben érkezett meg Diana és Károly esküvőjére.

Hogy mi az igazság, nem tudni, de az biztos, hogy Erzsébet királynő mindig is visszafogottan, öltözékével fejezte ki véleményét számos témában. Könnyen lehet, hogy ez is ilyen alkalom volt, ami Diana előtti tiszteletét fejezte ki.

Ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

II. Erzsébet királynő legviccesebb pillanatai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.