Ne maradj le a Joy-Napokról!
nap
óra
perc
múlva kezdődik múlva vége
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Beszarás jó sztorik: Amikor az élet egy elég szar poénnal viccel meg

vécé,mosdó
Olvasd el!

Úgy tűnik, Liam Hemsworth megtalálta Miley Cyrus utódját

Liam Hemsworth és Miley Cyrus szakítása óta elsősorban az énekesnő mozgalmas szerelmi életétől volt hangos a sajtó. Azonban pár napja Liam is új nő társaságában mutatkozott az utcán.

Olvasd el!

Megan Fox családi képe mindenkit lenyűgözött

A 34 éves színésznőt mostanában egyre többször látni eseményeken és a közösségi oldalaira is többet posztol. Sőt, mi több legutóbb egy igazán ritka pillanatot osztott meg a rajongóival.

A nap cikke

Mariah Carey újra megmutatta, hogy nála hiúbb nő nincs a világon

Mariah Careynél kevesebb nárcisztikus hírességgel lehet találkozni, amelyet most is sikerült bebizonyítania egy eseményen.

október 14

kos 03.21 - 04.19

Úgy érzed, hosszú ideje egy helyben ácsorogsz, semmi...

bika 04.20 - 05.20

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben...

ikrek 05.21 - 06.21

Borzasztóan nagy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy mindig,...

rák 06.22 - 07.22

Valaki minden erejével igyekszik meggyőzni valamiről, te azonban...

oroszlán 07.23 - 08.22

Sikerült megtalálod a célt, s azt ki is...

szűz 08.23 - 09.22

Kissé frusztrál az a monotonitás, amiben a mindennapjaid...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyan híreket kapsz, amelyek igen negatívan befolyásolják a...

skorpió 10.23 - 11.21

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta...

nyilas 11.22 - 12.21

Első nekifutásra nem sikerült megugranod azt a magasságot,...

bak 12.22 - 01.19

Azt veszed észre, hogy bár kimondatlanul, de valaki...

vízöntő 01.20 - 02.18

Mikor már kezdesz kissé fáradni a rád váró...

halak 02.19 - 03.20

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Angelina Jolie fogadott lánya megmutatta első ékszerkollekcióját

Angelina Jolie jelenleg épp a Demóna második részét népszerűsíti, amelynek bemutatóira a gyermekei is mindig elkísérik. Bár ilyenkor minden a színésznőről szól, fogadott lánya, Zahara tett róla, hogy az újságokban az ő neve is helyet kapjon.

Olvasd el!

Palvin Barbi exe és Selena Gomez teljesen egymásra találtak

Palvin Babit korábban számos hírességgel összehozták, de hogy pont az exe Selene Gomez új szerelme...

Olvasd el!

Jennifer Lopez testét csak néhány cérnaszál takarja

Forró fotó landolt Jennifer Lopezről a neten!

Facebook
Twitter
Pinterest
Még a legjobbakkal is megesik, hogy nincsenek jókor jó helyen, és ez esetben a jó hely egy vécé közvetlen közelségét jelenti.

Egy könnyed baráti beszélgetés közben röppentek fel azok a bizonyos szarsztorik, amikről állítólag soha senki nem beszél, de közben mégis. Ezek azok a történetek, amelyeken visítva röhögünk társaságban, de magunkról nem szívesen áruljuk el, és ha igen, akkor is csak ráfogjuk, hogy egy barátunk barátjával történt meg még 1980-ban.

Összeszedtünk néhány olyan sztorit, ami annyira kellemetlen, hogy az már szórakoztató.

Az irigység csak szart hoz a fejedre


Örökre megtanultam, hogy a desszerten bizony osztozni kell. Néhány barátnőmmel beültünk egy vacsira, és természetesen, mikor desszertre került a sort, mindenki épp akkor diétázott, és nem kért, de az enyémbe persze bele akartak enni. Így hát olyan gyorsan magamba tömtem a forró csokiszuflémat, hogy senkinek se jusson eszébe belekanalazni, hogy már akkor tudtam, hogy ebből baj lesz. Hazafelé pedig egy bizonyos ponton azt éreztem, úgy megcsavart ez a desszert, hogy ezt már nem tudom hazavinni. Mikor dugóban álltam, és nem volt más lehetőség menekülésre, a kocsiban található plasztik gym baget magam alá tettem, és arra történt meg az a bizonyos baj. Ezután hazáig így vezettem.

Emília, 24

gif

Szégyen a futás közben


Az eset nem sokkal a lánykérésem után egy hideg novemberi napon történt. A vőlegényem elkísért futni. Egy több kilométeres szakaszon, egy nagy mezős rész közepén nagyon rámjött a szükség, persze zsebkendő nem volt nálam. Kértem a vőlegényemet, hogy adjon egy zsepit, de nála sem volt, ezért próbáltam visszatartani, de nem bírtam. Bementem egy bokor mögé, természetesen egy darab levél sem volt rajta a téli pusztaságban. Elvégeztem a dolgomat, és gondolkoztam, vajon mit használhatnék vécépapír helyett. Végignéztem magamon, gondoltam, a sálam jó lesz, de akkor esett le, hogy az pont anyukámé, azzal azért nem kéne. Nos, végül az egyik kedvenc térdzoknimnak a fél párja lett a nyerő, amivel el tudtam végezni a feladatot, és futottunk tovább. Mindezek ellenére a vőlegényem azóta feleségül vett.

Edit, 29

gif

Egy igazán szar vizsga


Egy ismerősömmel esett meg egy igazán kellemetlen, de annál mélyebb nyomokat hagyó történet. Egy srác az egyetemen, nevezzük Teodornak, a szemeszter utolsó Angol Irodalom és Kultúra órájára igyekezett, erősen másnapos állapotban. Nagyon késésben volt, és mivel abban a félévben már az összes hiányzását ellőtte, ha szeretett volna lediplomázni időben, nem hagyhatta ki ezt az órát (ráadásul még ZH-t is írtak...). Már az utolsó lépcsőfokon volt a bejáratnál, amikor a másnapos gyomra nem értett egyet az előtte elfogyasztott vajas kenyérrel és kefirrel. Elmondása alapján először forróságot érzett, aztán hirtelen nagyon hideg lett odalent. Irány a WC, de a baj már megtörtént, és mégsem mehet oda a tanárhoz, hogy bocsi, baleset történt, nem tudok részt venni az órán – megszégyenülve, fülét-farkát behúzva kullogott haza a kollégiumba. Buszra, érhető okokból nem mert szállni, de szerencsére volt nála egy laptoptáska, amivel tudta leplezni az áldatlan állapotokat. A meg nem írt ZH-t nem pótolhatta, a tanár pedig a hiányzás miatt kicsapta az óráról. Nem merte neki elmondani mi történt, mert úgy gondolta, úgysem hinné el neki. Szóval ez a sztori csak a baráti társaságban él. Ki tudja, hol tartana most az életben Teodor, ha azon a bizonyos napon egy felessel kevesebbet fogyaszt el a buliban, és skippeli a kefirt a reggelijéből egyetem előtt... Már sosem tudjuk meg.

Ákos, 33

gif

A kapucni csak az eső ellen véd


Vannak azok a bizonyos egyberészes szettek, amiket mindenki legalább egyszer kipróbál a fesztiválokon, aztán rájön, hogy egyáltalán nem jó ötlet, és nem csak azért, mert meleg. Egyszer nagyon rámjött a Szigeten néhány vodka-szóda után az inger, de annyira, hogy képtelenség volt visszatartani, és sehol nem lehetett a közelben sem még egy toi-toit sem találni, úgyhogy berohantam egy bozótosba könnyíteni magamon. Innentől már szerintem mindenkinek leesett a sztori lényege: az egyberészesnek a kapucni részébe sikerült PONT belecéloznom. Megpróbáltam kimosni, nem sikerült, úgyhogy a következő utam futólépésben a taxidroszthoz vezetett, majd haza, hogy elégessem azt az egyberészest.

Amanda, 28

gif

A majdnem Youtube sztár


Egyszer tisztítókúrát csináltam, amihez úgynevezett „fosatós teát” kell fogyasztani esténként, hogy reggelre meghozza a hatást. Viszont azzal nem voltam tisztában, hogy néhány nap után a tünetek fokozódnak… Egyik reggel szokásos módon bambultam a metrón, amikor elkezdett görcsölni a hasam. Néhány pillanatig csillagokat láttam, de aztán enyhült a fájó szorítás. Mikor már kezdtem elfelejteni a dolgot, újrakezdődtek az ismerős nyilallások, és egyre gyakoribbá váltak. Akkor már tudtam, hogy itt gatya nem marad szárazon – viszont a metrón robogva nem volt sdok lehetőségem könnyíteni magamon. Valahogy kibírtam a megállómig, ahonnan busszal kellett továbbfolytatnom az odüsszeámat. Optimistán szálltam fel a járműre, de örömöm hamar kétségbeséssé változott nagyjából félúton célom felé. Először még a kamerák gondolata segített, hogy visszatartsam magam, de rögtön utána már a táskámat méregettem, és már azon törtem a fejem, hogyan is tudom megoldani a logisztikát, de végül szerencsére nem lettem a anti-youTube-sztár, és eljutotttam a megállómig. Onnan már csak egy örökkévalóságnak tűnő tíz perces séta választott el egy kultúrált könnyítési formától, amit végül nem sikerült teljesítenem. Éreztem, hogy – bármennyire is szorítottam farpofáim– de elbuktam. Már láttam a megváltó angolvécét rejtő épületet, amikor nem volt mit tennem, egy fa tövében leguggoltam, és feladtam a harcot. Próbáltam azzal vigasztalni magam, hogy a viszonylag félreeső parkolóban legalább nem lát meg senki… és ekkor kanyarodott be a sarkon a kocsival a kollégám. Azóta valahogy mindig mosolyog, amikor összefutunk a folyosón.

Rebeka, 35

gif

Elegáns tóba térdelés


Nem velem, hanem egyik haverommal történt az eset. A srác nagy bringás, ráadásul a mai napig megőrizte azt a koliból ismerős tulajdonságát, hogy előszeretettel elfogyasztja mások megmaradt ételét és/vagy italát, és nem aggódik az esetleges fertőzések miatt sem. Történt, hogy (nevezzük így) Peti körbetekerte a Balatont, és a parton talált egy félig teli (vagy félig üres, kinek mi) viszkisüveget, amit a szerencséjének megörülve azonnal el is fogyasztott. A boldogsága csupán néhány órán keresztül tartott, amikor olyan elemi erővel tört rá a fosás, hogy éppen maradt ideje lepattanni a cangáról és a vízbe szaladni, ahol elegánsan a tóba térdelve elengedte magát. Gatyában.

Detti, 37

gif

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 14

kos 03.21 - 04.19

Úgy érzed, hosszú ideje egy helyben ácsorogsz, semmi...

bika 04.20 - 05.20

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben...

ikrek 05.21 - 06.21

Borzasztóan nagy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy mindig,...

rák 06.22 - 07.22

Valaki minden erejével igyekszik meggyőzni valamiről, te azonban...

oroszlán 07.23 - 08.22

Sikerült megtalálod a célt, s azt ki is...

szűz 08.23 - 09.22

Kissé frusztrál az a monotonitás, amiben a mindennapjaid...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyan híreket kapsz, amelyek igen negatívan befolyásolják a...

skorpió 10.23 - 11.21

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta...

nyilas 11.22 - 12.21

Első nekifutásra nem sikerült megugranod azt a magasságot,...

bak 12.22 - 01.19

Azt veszed észre, hogy bár kimondatlanul, de valaki...

vízöntő 01.20 - 02.18

Mikor már kezdesz kissé fáradni a rád váró...

halak 02.19 - 03.20

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként...

Elolvasom végig Megnézem

Híres testvérek, akik elviselhetetlennek találják egymást

Minden szülő álma, hogy a gyerekei legyenek csodás testvérek. Sőt, jó eséllyel azért vállaljuk a második gyereket, hogy ne legyen egyedül az első. Sajnos van amikor ez nem jön be...

Jennifer Lopez testét csak néhány cérnaszál takarja

Forró fotó landolt Jennifer Lopezről a neten!

Meghan hercegné a karkötőjével üzent rosszakaróinak

Meghan hercegné új kiegészítője több, mint egy csinos ékszer.

Hermionéból stílushercegnő – Ebben rejlik Emma Watson stílusának titka

A színésznő stílusát te is magadra öltheted, amiben a JOY-napok kuponok most nagy segítségedre lehetnek.

Palvin Barbi exe és Selena Gomez teljesen egymásra találtak

Palvin Babit korábban számos hírességgel összehozták, de hogy pont az exe Selene Gomez új szerelme...

Nem várt páros: Lily Allen a Stranger Things csillagával jött össze

Valahogy sosem jutott eszünkbe, hogy ők ketten összeillenének, mégis nagyon bírjuk ezt a párost!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem