Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Julia Roberts háromgyerekes anya: nagyon szigorú szabályokkal neveli tinédzser csemetéit

Julia Roberts háromgyerekes anya: nagyon szigorú szabályokkal neveli tinédzser csemetéit

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Julia Roberts imádja a férjét és három gyerekét, értük hozta ezeket a szabályokat.

A most 55 éves Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla a nyolcvanas évek végén kezdte színésznői pályafutását. Olyan filmekben szerepelt, mint az Acélmagnóliák, a Micsoda nő!, az Egyenesen át, az Álljon meg a nászmenet!, a Sztárom a párom vagy az Erin Brokovich: Zűrös természet. Utóbbiban ráadásul még önmagát is felülmúlta, alakításért Oscar-díjjal jutalmazták.

Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla sokáig kereste az igazit, amíg pedig nem találta, olyan híres férfiakkal járt együtt, mint Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Matthew Perry és Dylan McDermott. 1993-ban, 26 évesen házasodott először, első férje a country énekes Lyle Lovett volt, vele azonban nem bírta sokáig, 1995-ben elváltak.

Így neveli a gyerekeit Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla

Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla 2000-ben, A mexikói című film forgatásán ismerkedett meg Daniel Moderrel. Ekkoriban azonban éppen foglalt volt, 1998 óta Benjamin Bratt-tel randizgatott. Moder sem volt független, házasságban élt egy Vera Steimberg nevű nővel. A hirtelen és óriási szenvedéllyel fellángoló szerelemnek azonban egyikük sem tudott ellenállni, így véget vetetettek kapcsolataiknak és 2002-ben összeházasodtak.

2004 novemberében hatalmas öröm érte őket, ikreik születtek, egy kislány, Hazel és egy kisfiú, Phinnaeus. Legközelebb 2007-ben bővült a család, a színésznőnek ekkor született egy harmadik gyermeke, aki egyben a második kisfia, ő a Henry nevet kapta.

Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla számára nagyon fontos a család, ezért gyermekei születése után szünetet tartott a karrierjében. Később pedig nagyon ügyelt arra, hogy csak olyan munkát vállaljon el, aminek az ideje alatt a férje, Dany a gyerekekkel tud lenni. Mindketten arra törekednek ugyanis, hogy soha ne kelljen másokra bízni őket, ők akarnak róluk gondoskodni, ha szükséges, akkor felváltva.

A színésznő egyébként extra szigorú édesanya, az ő három csemetéje bizony nem tehet meg akármit, közösségi oldalakat például egyáltalán nem látogathatnak a gyerekek, a tévét pedig csak napi pár órában nézhetik.

„Távol tartom őket a közösségi médiától, mert úgy gondolom, semmi keresnivalójuk ott. (…) Nagyon büszke vagyok, amikor a családommal lehetek. (…) Ha pedig valamit történik, nem büntetem meg a gyerekeket, jobban szeretem alaposan megbeszélni velük a dolgokat. Azt gondolom, hogy a komoly arcom éppen elég büntetés nekik”

- mesélte a világsztár egy interjúban.

Julia Roberts Julia Roberts Színésznő 84cikk 12galéria 6videó Még több róla a lehetőségekhez képest azt szerette volna, hogy a gyerekei ne sztárcsemetékként nőjenek fel, ezért Los Angeles helyett San Fransisco-ban élnek, itt az embereket jóval kevésbé érdeklik a híres emberek.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Igazi meglepetés: híres emberek gyerekei, akiket láttál már TV-ben, de nem tudtad kik ők

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.