Budapest
Vidék

Budapest programjaink a WestEndben

Színes programok a Joy-trendszigeten a WestEnd Millennium udvarban, november 9–10–11–12-én, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap:

A K&H meglepetése

A K&H is szeretne a Te JOY-napod részese lenni. Ha már mindent megvettél, amit kinéztél magadnak, látogass el standunkra, ahol meglepetéssel várunk!

Shoppingolj Anyukáddal

Shoppingolj Anyukáddal a JOY-napokon, majd látogassatok el a JOY-trendszigetre, ahol kipihenhetitek a vásárlás fáradalmait és egy közös fotót is készíthettek emlékbe!

Fiat 500

Fiat 500 – hatvan év és sehol egy ránc! Keresd 60-as évek által inspirált limitált Fiat 500 Anniversariót, regisztrálj és vidd el a 60 ajándék egyikét. Óránkénti sorsolás minden helyszínen!

Ingyenes mosókapszula

A mosás jövője a mosókapszula, melyet az Ariel, Magyarország 1. számú mosókapszula-márkája* jóvoltából most kipróbálhattok a JOY-napokon! Keressétek az óriási Ariel kapszulát a WestEndben ingyenes termékmintáért, vagy váltsátok be 25%-os JOY-kedvezménykuponotokat a Rossmannban!*Eladási számok alapján, forrás: Nielsen Kiskereskedelmi Index –Teljes Magyarország, értékbeni és mennyiségi eladások a mosókapszulák piacán belül, a gyártói és kereskedelmi márkákat figyelembe véve, 2016. július – 2017. június éves adatok alapján. (Copyright © 2017, The Nielsen Company)

Keksz kóstoló

Új belVita töltött puha kekszek a finom reggelekhez! Gyere és kóstold meg csokoládés-mogyorós és epres ízekben!

Frissülj fel

Állítsd meg az izzadást! Próbáld ki Olaszország kedvencét, a Borotalco dezodort! Frissülj fel nálunk az egyedülálló uniszex illattal, mely 48 órán át tart!

Ismerd meg az új illatot!

Látogassatok el a Calvin Klein standjára, ahol megismerhetitek a nagyszerű Calvin Klein Obsessed illatpárost. Emellett nagyszerű meglepetésekkel is várunk Benneteket!

Carolina Herrera egyedülálló illata

Látogass el a GOOD GIRL standunkra és fedezd fel a női lélek csodás komplexitását a Carolina Herrera Ház egyedülálló illatán keresztül, amely garantáltan felejthetetlen lesz számodra és bízunk benne, hogy magával is ragad! Ha ezen a hétvégén bármilyen GOOD GIRL terméket vásárolsz a Douglas vagy Marionnaud Parfümériák egyikében, a számla bemutatásával különleges Carolina Herrera ajándékot kapsz standon lévő hostesseinktől. Légy jó kislány vagy rossz kislány!

Eatclean Diet

Gyors-hatékony-éhezésmentes fehérjediéta program az Eatclean Diet standján. Ingyenes állapotfelméréssel, testösszetétel-megállapítással, kóstolóval, ajándékokkal és kedvezményekkel várjuk a hozzánk látogatókat!

Profi sminkes tanácsadás

Fedezd fel az ARTDECO új őszi kollekcióját, amelyet a kolibrik ihlettek. Sminkmestereink segítenek a legszebb sminkek elkészítésében, ha bizonytalan vagy, milyen színek állnak jól Neked vagy csak szeretnél egy profi sminket, tanácsadást, keresd az ARTDECO standot!

Újra Joy napok
Szegeden, Pécsett és Győrött

Színes programokkal várunk 10 és 19 óra között a Joy-trendszigeten! Pörgesd meg Fortuna kerekét és nyerj!

 

November 10.

November 11.

November 12.

Fiat 500

Fiat 500 – hatvan év és sehol egy ránc! Keresd 60-as évek által inspirált limitált Fiat 500 Anniversariót, regisztrálj és vidd el a 60 ajándék egyikét. Óránkénti sorsolás minden helyszínen!

Keksz kóstoló

Új belVita töltött puha kekszek a finom reggelekhez! Gyere és kóstold meg csokoládés-mogyorós és epres ízekben!

Fő támogatóink

Kiemelt támogatóink

Támogatóink