Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szezon legmenőbb szoknyáit az alábbi cipőkkel érdemes viselni: igazán stílusos lesz az összkép

szoknya, cipő
Facebook
Twitter
Pinterest
Csinosak, sokoldalúak, és mindenki megtalálhatja közöttük a kedvencét: 2021-ben ezek nem véletlenül aratnak nagy sikert. Csakhogy az sem mindegy, mit viselsz a szoknyák mellé!

Mi sem érzékeltethetné jobban a tavasz közeledtét, mint a tény, hogy egyre nagyobb figyelmet kapnak az évszak legmenőbb darabjai. Legyen szó vagány sportcipőről, csinos szandálokról, vagy az abszolút kedvenc szoknyákról, végre elérkezett ez a csodás szezon! Mi pedig igyekszünk még szebbé tenni neked ezt az időszakot a Joy Beauty & Fit Napokkal és az ingyenesen elérhető, (akár 50%-os) kedvezményes kuponokkal, hogy a tavaszi megújulásod egyúttal pénztárca-barát is legyen. Most főszerepben a szépség és az egészség áll, de természetesen azért a divatról sem feledkeztünk meg. Nézd meg te is a szuper kedvezményeket!

És ha már tavaszi divat, végre a szoknyák is megkapják a jól megérdemelt reflektorfényt! Eláruljuk, idén tavasszal milyen darabok lesznek felkapottak, és persze azt is, hogy milyen cipővel érdemes viselni őket - hiszen egy jól megválasztott lábbeli egészen más megvilágításba helyezi az összképet.

1. Farmerszoknya és a körömcipő

Ahogy azt megszokhattuk, a trendek folyamatosan visszatérnek, 2021-ben pedig egy régi kedvencünk is feltűnik a színen! Ez nem más, mint a farmerszoknya, ami idén ismét felvirágzik, hosszú és rövid fazonban egyaránt. A farmer előnye, hogy kicsit sportosabb és lezserebb megjelenést kölcsönöz viselőjének, amit viszont érdemes egy csinos körömcipővel kiegyensúlyozni! Így még izgalmasabb lesz a végeredmény.

2. Kötött szoknya és a sneaker

A kötött pulcsik után a kötött szoknyák ideje is beköszönt, ezt a trendet pedig előszeretettel ajánlják azoknak, akik szeretik a kényelmes darabokat. A legmenőbb változat a maxi fazon, ami garantálja, hogy nem csúszik majd a fel a szoknyád, az összhatás kedvéért pedig egy hasonló kötött pulcsi is belefér a képbe. Ami a cipőt illeti, egy fehér sneakerrel nem lőhetsz mellé!

3. Megkötős szoknya és mules

A fodros, megkötős darabok, amelyek a strandon és a hétköznapokban is megállják a helyüket, a tavasz nagy kedvencei lesznek. Ha pedig olyan cipővel viselnéd, ami egyszerre izgalmas, de mégis visszafogottabb, egy mules tökéletes választás lesz! Nem csoda, hogy Eva Longoria is imádja.

4. Pliszé és bokacsizma

A bokacsizma a tavaszi szezonban sem tűnik el, sőt, ha megfelelő színekben és darabokkal kombinálod, kifejezetten divatos lesz az összhatás! A pliszé szoknya például az elmúlt évek egyik abszolút kedvence, leginkább maxi, de rövidebb változatban is, egy bokacsizma pedig nagyon jól kiegészíti az összképet.

5. Selyemszoknya és szandál

A selyem- és szaténszoknyák mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen ezek már évek óta felkapottak, és idén sem lesz másképp. Persze itt sem mindegy, milyen cipőt választasz: bár a sneakerekkel is jól mutat, egyébként egy magas sarkú szandállal lesz igazán nőies a végeredmény. Ez a cipő nem véletlenül a szezon legnagyobb kedvence, hiszen csinos, és egyébként bármivel jól mutat, így akár a fenti szoknyákkal is nyugodtan viselheted.

Szuper hír, hogy a Joy Beauty & Fit Napok során 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Deichmann teljesárú cipőiből, online, március 19-21. között. Ne maradj le a szuper kedvezményekről!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

További divattippeket a galériában találsz!

Galéria / 9 kép

Frissítsd fel a megjelenésed: 10 szuper outfit ötlet tavaszra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.