Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Elfelejtheted az öregedést! Összegyűjtöttük a leghatásosabb anti-aging termékeket

Elfelejtheted az öregedést! Összegyűjtöttük a leghatásosabb anti-aging termékeket
Facebook
Twitter
Pinterest
Segítünk, hogy a tavasz teljes mértékben a megújulásról szóljon!

Sok-sok okunk van, hogy miért érdemes nagyon várni a Joy Beauty & Fit napokat, de az egyik legnyomósabb érv egyértelműen az, hogy a kedvenc kuponjaidat most teljesen ingyen szerezheted be, amikkel akár 50%-os kedvezményekhez juthatsz! Kell ennél több? Szerintünk nem!

Mivel idén a szépség és az egészség van a főszerepben, úgy gondoltuk, hogy érdemes szót ejteni arról, hogy pontosan mi is az az anti-aging bőrápolás, és arról, hogy mikor érdemes elkezdeni.

Anti-aging bőrápolás


  • Mélyhidratálás
  • Ráncok elkerülése, visszaszorítása, eltüntetése
  • Pigmentfoltok kezelése
  • Arc feszesítése és a tónusának helyreállítása

20 felett

Bár azt gondolnánk, hogy 20 évesen még egyáltalán nem kell foglalkozni az öregedés megelőzésével vagy a bőr komolyabb ápolásával, ez egyáltalán nincs így! Ahhoz, hogy 10-20-30 év múlva is gyönyörű maradjon a pofid, nagyon sok mindent kell tenni fiatalabb korban is. Ilyenkor talán még nincsenek ráncaid, ám sok tényező roncsolhatja a bőrödet. Ilyen például a kevés alvás, a rendszertelen étkezés és a túl sok dekorkozmetikai termék használhata. Épp ezért érdemes nagy hangsúlyt fordítani a bőröd folyamatos tisztítására, kombinálva egy könnyed hidratálóval!

30 felett

Ha már betöltötted a 30-at, akkor fontos a szem alatti környék ápolása, mert ez az a terület, ami a legkönnyebben ráncosodhat. Mivel idővel a bőr egyre kevesebb kollagént termel, így a 30-as éveidben már vesztíhetsz a bőröd feszességéből. A beauty rutinod során figyelj oda, hogy nappali és éjszakai arckrémed is legyen (ezek hatásai ugyanis teljesen mások), amibe néhány csepp szérumot is tehetsz a még jobb hatásért.

40 felett

Ekkorra már elkezd csökkenni az ösztrogéntermelésünk, emiatt pedig előfordulhat, hogy a bőröd sokkal szárazabbá, vékonyabbá válik. Épp ezért este tiltólistás a tonikok, arcradírok használata, ezek ugyanis csak rontják a bőr állapotát. Innentől kezdve vedd úgy, hogy az olajos termékek a legjobb barátaid (még sminklemosó fronon is!), amit mindig alaposan és hosszasan masszírozz a bőrödbe, főleg lefekvés előtt!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Galéria / 4 kép

A kedvenc C-vitamin hatóanyagú anti-aging készítményeink

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!