Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Végre lehullt a lepel a JOY SMA idei nyerteseiről: ők vitték haza a díjakat

JOY SMA

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hihetetlen, de eltelt egy újabb év, és idén is megrendezésre került a JOY Social Media Awards gálája, amelyen a közösségi média kiemelkedő arcai lettek díjazva.

Ahogy mindig, ebben az évben is nagyon erős felhozatalt láthattak a JOY követői a kategória jelöltjei között. Lehetetlen volt megjósolni, hogy kik fogják haza vinni az SMA díjait, de az biztos, hogy rég gyűlt össze ennyi hazai sztár. Nagy örömünkre több hírességgel is készítettünk interjút, amelyekben a díjról és persze magukról is faggattuk kicsit őket.

Kép
forrás: JOY

A #bestofpodcast nyertese Istenes Bence lett, aki a vele készült élővideónkban elárulta, hogy a COVID alatt indult útjára a ma már nagy sikereket elért podcastja, az IstenEst. A #bestoftiktok kategóriában a vad és szenvedélyes Lil G vehette át a díjat, aki ugyan hobbiként kezdett neki a TikTok használatának, de a díj nagy elismerés volt számára, hogy ezentúl is aktívan gyártsa a tartalmakat.

Kép
forrás: JOY

A #gasztroguru kategóriájában a zseniális sütiket készítő Cinnamon Tomié lett a díj. Az állatbarátok kedvenc kategóriájában, a #gazdivagyok kategóriában pedig győzetesen B.Nagy Réka távozhatott. A #hallgasshazait díjat a Valmar vihette haza, míg a #képernyőkedvence a szívdöglesztő Miller Dávid lett, aki az X-faktor műsorvezetőjeként varázsol el minket hétről hétre. És végül, de nem utolsó sorban a #példakép kategória győztesének Balogh Krisztofert választották a szavazók.

Kép
forrás: JOY
Kép
forrás: JOY

Több, mint 50 ezer szavazat érkezett be, ami rekord volt a JOY SMA történetében. Az interjúkat, illetve az esemény pillanatairól készült felvételeket nézzétek újra a JOY.hu oldalán.

Tartsatok velünk jövőre is!

Íme a tavalyi győztesek!

Galéria / 9 kép

JOY SMA 2021 győztesei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!