Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében

Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Úgy tűnik, tényleg igaz a mondás, hogy a szerelem bárhol rátalálhat az emberre… akár egy tárgyalás közben is!

Bár Amber Heard és Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla szerelme tündérmesébe illően indult, sajnos tragikus véget ért, mivel az egykori házastársak évek óta jogi háborút vívnak egymással – és a színésznő továbbra sem áll készen arra, hogy letegye a fegyvert. Az Aquaman sztárja fellebbezett a bíróság 2022 nyarán hozott ítélete ellen, miszerint bűnös a rágalmazás vádjában és ezért kártérítést kell fizetnie volt férjének több mint 10 millió dollár értékben.

A perből győztesként távozó Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla viszont úgy érzi, az esküdtszék hat év után végre „visszaadta az életét” és a legfrissebb hírek szerint valóban készen áll arra, hogy továbblépjen – ráadásul egy új barátnő oldalán. Bár sokan biztosak voltak abban, hogy azzal Camille Vasquez ügyvédnővel randizik, aki megnyerte neki legutóbbi jogi csatáját, ám a Karib-tenger kalózai filmek sztárjának szívét igazából más rabolta el… méghozzá egy másik jogász!

Bizony, Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla jelenleg azzal a Joelle Rich-csel randizik, aki egy korábbi, a The Sun bulvárlap ellen indított rágalmazási perben képviselte őt a bíróságon. A 37 éves nő a Schillings nemzetközi ügyvédi iroda partnere, akinek olyan A-listás ügyfelei voltak már az évek során, mint például Harry herceg és Meghan Markle. Joelle idén azonban már nem csatlakozott a színész jogi csapatához – és ma már tudjuk, hogy valószínűleg az összeférhetetlenség miatt.

De tárgyalásokon részt vett ezúttal is, mert támogatni szerette volna a párját. Gyakran együtt hagyták el a bíróság épületét és a lesifotósoknak egyszer még azt is sikerült elkapnia, hogy Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla egy gondoskodó mozdulattal a Birminghami Egyetemen végzett ügyvédnő hátára tette a kezét. A bennfentesek azt mondják, ezekben a hetekben együtt szálltak meg egy Ritz-Carlton hotelben. Egyszóval, a románcuk nem titok többé, ennek ellenére mégsem valószínű, hogy a közeljövőben bármelyikük is beszélni fog róla a nyilvánosság előtt.

A londoni származású nő ugyanis hivatalosan még Jonathan Rich felesége, akitől két gyermeke született, de állítólag hamarosan hivatalosan is véget vetnek a közel tíz éve tartó házasságuknak. Úgyhogy nemsoká újra lánykori nevén, Joelle Rashtiként folytathatja az életét Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla oldalán.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!