Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére

"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az ítélet megszületése után mindkét színész az Instagramon üzent a rajongóknak.

Tegnap pont került Amber Heard és Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla tárgyalásának végére. Az esküdtszék úgy határozott, hogy Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla nek volt igaza, és úgy vélték, a színésznek 15 millió dollár kártérítés jár (ezt a bíró végül 10.350.000 dollárra csökkentette), míg Amber Heardnek csak egy ügyben adtak igazat (ez 2 millió dollár kártérítést jelent számára).

Bár a tárgyalás végén Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla nem jelent meg a bíróságon, hiszen Londonban tartózkodott, a hír bejelentése után üzent mindenkinek, aki mellette állt.

Hat évvel ezelőtt az életem, a gyermekeim élete, a hozzám közel álló emberek élete, és azok élete, akik támogattak és hittek bennem sok-sok éven át, örökre megváltozott. Egyetlen szempillantás alatt. Hamis, nagyon szigorú és büntetendő állításokkal illettek engem a médián keresztül, ami rengeteg utálkozást váltott ki az emberekből, noha sosem emeltek vádat ellenem. Nanoszekundumok alatt az egész világot körbejárták ezek az állítások, és ez eget rengető hatással volt az életemre és a karrieremre.

Hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életemet. Szavakhoz sem jutok.

A döntésem, miszerint ezt az ügyet nem szabad annyiban hagyni, tudván, hogy milyen terhet jelent ez jogilag, hogy szembe kell néznem az elkerülhetetlennel, és az egész világ bepillantást nyer az életembe, nagyon komoly tanakodás következménye volt. Az elejétől kezdve az volt a célom, hogy megmutassam az igazat, a végeredménytől függetlenül. Igazat mondani egy olyan dolog volt, amivel tartoztam a gyermekeimnek és mindenkinek, aki támogatott engem. Békét érzek, mert ez sikerült.

A színész nem is lehetne boldogabb a döntés miatt, és nem győzte kifejezni háláját ügyvédi csapatának, valamint az őt támogató rengeteg rajongónak. A döntés következtében egyébként Amber Heard is posztolt Instagramra, sőt, az a hír járja, hogy fel akar lebbezni a döntés miatt.

Nincsenek szavak a csalódásomra. Összetört a szívem, hogy a hatalmas hegynyi bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljon az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és irányításával. Még csalódottabb vagyok amiatt, amit ez a döntés a nőkre nézve jelent. Visszaállítja az órát arra az időszakra, amikor egy nő kiállt a nyilvánosság elé, és mindenki megalázta ezért. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.

Úgy gondolom, Johnny ügyvédei sikeresen elérték azt, hogy az esküdtszék átnézzen a szólásszabadságon és figyelmen kívül hagyják a bizonyítékot, ami az Egyesült Királyságban egyértelműen győzedelmeskedett. Szomorú vagyok, mert elvesztettem ezt az ügyet. De még szomorúbb vagyok azért, mert úgy érzem, elvesztettem egy olyan jogot, amiről azt hittem, amerikaiként megillet engem - hogy nyíltan és őszintén felszólaljak.

Johnny Depp Johnny Depp színész 116cikk 9galéria 7videó Még több róla posztja több, mint 13 millió lájkot kapott (cikkünk megjelenésekor), Amber Heardé 238 ezret. Hogy a színésznő végül fellebbez-e, egyelőre nem tudni, de szavaiból kicseng, hogy nagyon csalódott a döntés miatt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.