Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem bízott sokat a képzeletre tegnapi szettjében Jennifer Lopez

Jlo
Facebook
Twitter
Pinterest
Jennifer Lopez külseje mellett még mindig nem lehet elmenni, hiszen lassan az 53. életévét fogja betölteni, de olyan, mintha számára szó szerint megállt volna az idő.

Ez persze nemcsak egészséges életmódjának és a heti rendszerességű edzéseknek, hanem Ben Afflecknek is köszönhető, aki mellett minden túlzás nélkül teljesen kivirágzott. Az elmúlt egy évben, amióta újra egymás élete részei lettek, zseniálisabbnál zseniálisabb szettekben láthattuk pompázni a csodás énekesnőt, aki most kivételesen nem a zenéje, hanem legújabb filmje, a Vegyél el kapcsán került reflektorfénybe.

Jelenleg Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 375cikk 41galéria 13videó Még több róla épp nagyban népszerűsíti az alkotást a másik két főszereplőjével, Malumaval és Owen Wilsonnal, ám természetes mint mindig, most is a szépséges sztárt veszi körül a legnagyobb érdeklődés. Főleg, hogy nemrég megmutatta legújabb szettjét, amely most sem hagy semmit a képzeletre. A gyönyörű Grace Ling darab ugyanis egyszerre sokat mutató, mégis finom, leginkább mélyen dekoltált és merész csípő része miatt, amely a sztár majdnem egész testét láttatni engedi.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 375cikk 41galéria 13videó Még több róla szépségének titkát szinte minden interjúban megkérdezik tőle, aki állítása szerint a testi és lelki békéjét tartja a legfontosabbnak, ha a fiatalos külsejéről van szó. Na meg saját szépségápolási termékeit, amelyeket kicsit sem rest újra és újra bemutatni a követőinek.

Legújabb filmje egyébként február 11-én kerül bemutatásra, amelynek története egy híres énekesnő nyilvánosság előtt zajlódó szerelmi életét mutatja be.

Ezt olvastad már?!

Galéria / 6 kép

JLo leghíresebb pasijai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.