Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jlo és Ben Affleck a lesifotósok előtt futott össze Jennifer Garnerrel

Jennifer Lopez, Jennifer Garner, Ben Affleck
Facebook
Twitter
Pinterest
Sosem kellemes, ha összefutsz az utcán az exeddel és új barátnőjével (aki nem mellesleg előtted pár évvel még a menyasszonya volt), de ez duplán igaz, ha híres sztár vagy, és még ilyenkor is van a közelben egy lesifotós.

Ben Affleck és Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 372cikk 41galéria 13videó Még több róla kapcsolata már hosszú hónapok óta tart, és úgy fest, nagyon egymásra találtak! Többször is megfordultak együtt Európában, közös házat vadásztak nyáron a leggazdagabb negyedben, és még azt is vállalják, hogy kénytelenek egy időre távkapcsolatra váltani.

Ezek után nem csoda, hogy Halloweenkor is kéz a kézben jelentek meg az utcákon, hogy gyerekeikkel együtt menjenek édességet gyűjteni. Malibuban persze elég sok híresség megfordul, így miközben Ben és Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 372cikk 41galéria 13videó Még több róla sétáltak a házak között, összetalálkoztak a színész exével és gyerekei anyukájával, Jennifer Garnerrel! Jen a válás után is nagyon közeli kapcsolatban maradt exférjével: amikor a színész ismét rászokott az alkoholra, ő ültette be kocsiba, és vitte be elvonóra.

A találkozás (ami általában sosem kellemes egyik félnek sem) viszont nagyon szépen zajlott le, beszélgettek, és a családi egység miatt egy kis ideig együtt mentek házról házra. A pillanatról néhány lesifotó is készült:

Aznap egyébként pár órával korábban Ben és volt felesége a gyerekek társaságában töltötte együtt a délelőttöt. Jennifer Garner Jennifer Garner színésznő 98cikk 4galéria 3videó Még több róla a sztárpár békülésének hírét nagyon profin kezelte, és elmondása szerint örül annak, hogy Ben végre ismét boldog.

Nem csak Ben Affleck Ben Affleck színész, rendező, forgatókönyvíró 167cikk 10galéria 5videó Még több róla és Jennifer Garner kerülhetnének fel erre a listára:

Galéria / 6 kép

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!