Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jennifer Lopez először vallott Ben Affleckkel való házasságáról és Jennifer Garnerről

Jennifer Lopez először vallott Ben Affleckkel való házasságáról és Jennifer Garnerről

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Különleges fotókkal és őszinte interjúval lepte meg a rajongókat.

Júliusban, azaz lassan fél éve, hogy Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla és Ben Affleck összeházasodtak, majd rá nem sokkal egy háromnapos lagzit is csaptak. Kapcsolatukat hatalmas figyelem övezte (és övezi most is), hiszen nem túl gyakori, hogy valakik egy komoly szakítás után 20 évvel ismét egymásra találnak, és ott folytatják, ahol abbahagyták.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla pedig most úgy döntött, elárul néhány részletet kapcsolatukról, méghozzá a Vogue-nak, néhány izgalmas fotóval egybekötve. Az énekesnő többek között azzal kezdte, hogy a házasságuk kifejezetten modern, és rendkívül büszke arra, hogy felvette férje nevét.

Az emberek továbbra is Jennifer Lopeznek hívnak majd engem. De hivatalosan a nevem már Mrs. Affleck, mert összetartozunk. Férj és feleség vagyunk. És erre nagyon büszke vagyok.

Jlo úgy érzi, visszatekintve semmit sem változtatna az elmúlt 20 éven, hiszen végül minden úgy alakult, ahogy annak lennie kell.

Nagyon fiatalok voltunk, és szerelmesek akkoriban, nem voltak gondjaink, nem voltak gyerekek, kötelezettségek. Csak éltük az életünket, boldogan, mindenki előtt. Nem éreztük úgy, hogy rejtőzködnünk kéne vagy diszkrétebben kéne viselkedni. [...] Ez pedig visszájára sült el. Sok minden lapult a felszín alatt, az emberek nem akarták, hogy együtt legyünk, nem gondolták, hogy ő lenne a megfelelő személy számomra. Nagyon óvatos lettem ezután, mert rájöttem, hogy kiveséznek mindent. Bár többet mondhatnék. Régen olyan voltam. Most is. De tanultam belőle.

Jennifer a kapcsolat elején nagyon sokat gondolkodott azon, vajon tényleg jó döntést hozott-e azzal, hogy ismét adott egy esélyt maguknak, pláne, hogy mindketten már saját családdal rendelkeznek, de szerencsére jól vették az akadályokat. A gyerekek nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek, és ez rendkívül jót tett a páros kapcsolatának is.

És hogy mit gondol Jennifer Garnerről, Ben volt feleségéről? Az interjúban felfedte, hogy fantasztikus anyának tartja őt, és Bennel remekül együtt tudnak működni.

Az esküvő fotóit láttad már?

Galéria / 11 kép

Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője és az esküvő másnapja képekben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.