Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jennifer Lopez elviselhetetlen? Meghökkentő sztorik terjednek róla!

Jennifer Lopez elviselhetetlen? Meghökkentő sztorik terjednek róla!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A TikTok-nak köszönhetően egészen őszinte vélemények születnek egyes hírességekről.

A "a time a celebrity was rude to you," (amikor egy híresség bunkó volt veled) kihívás futótűzként terjed a TikTok-on és láss csodát, rengeteg embernek van egy-egy kellemetlen sztorija a legnagyobb hírességekkel.

Vannak, akikről évek óta köztudott, hogy egyáltalán nem próbálnak kedvesnek tűnni, de a kihívás számos meglepetést is tartogatott. Azt például egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla kellemetlenül viselkedik bárkivel is. Hát, a videók ezt gyorsan megcáfolták.

Ha igazak a történetek, akkor bizony JLo egyáltalán nem az a laza, jófej szomszéd lány, akinek előadja magát.

Egy nő arról számolt be, hogy cipővásárlás során segített Jennifer Lopez Jennifer Lopez színésznő, énekesnő 373cikk 41galéria 13videó Még több róla nek, amikor egy boltban dolgozott és az énekesnő kiabálni kezdett vele és hangosan káromkodott azért, mert az üzletben nem volt megfelelő méretű cipő a 14 éves ikreknek, Emme-nek és Maximiliannek.

De ez a sztori semmi ahhoz képest, amit az a nő osztott meg, aki korábban állítólag JLo házvezetőnője volt. Ő arról számolt be, hogy az énekesnőhöz érkező pedikűrösnek fejjel lefelé kellett dolgoznia, mert JLo az ágyban hason feküdt és nem volt hajlandó megfordulni.

Bunkó a rajongóival?

Az egyik TikToker, aki Lopez szülővárosából, Puerto Ricóból származik, elmesélte, hogy 12 évesen volt egy nem túl pozitív kimenetelű találkozása a sztárral. JLo-t egy kereszteződésnél pillantotta meg az autóban ülve és annyira megörült, hogy oda futott hozzá, hogy köszönjön neki. JLo azonban nem volt túl lelkes, helyette inkább felhúzta gyorsan az autó ablakát és elfordította a fejét.

Furcsa rigolya

Az egyik TikToker apja, egy Las Vegas-i sofőr, aki többször is fuvarozta Lopezt, így aztán van néhány igazán szaftos sztorija róla. Állítólag Jennifer Vegasban is híres arról, hogy többször megalázta férjét, Ben Afflecket, aki lelkes póker- és blackjack-játékos, és köztudott róla, hogy imád hatalmas borravalót adni. Hát, Jennifer viszont egyáltalán nem rajong ezért a szokásáért, ezért minden borravalót visszakér, amit Ben nagylelkűen kioszt a kaszinóban.

A másik rémtörténet, hogy a poggyászához nem érhet hozzá senki más csomagja, sőt a földhöz sem érhet, így aztán okosan kell vele manőverezni, amikor bepakolják a kocsiba.

És ha esetleg arra gondolsz, hogy szemkontaktust teremtenél J.Lo-val, ne tedd! A TikToker – aki azt állítja, hogy apja sofőrként dolgozott egy fuvarozó cégnél, amelyet gyakran használt J. Lo – azt mondta, hogy még a visszapillantó tükörbe pillantó sofőrt is megpróbálta kirúgatni Lopez, annyira gyűlöli, ha valaki a szemébe néz.

Olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!