Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jennifer Aniston először vallott őszintén termékenységi problémáiról: "Sok évig titkoltam az IVF-fel kapcsolatos történetemet"

Jennifer Aniston először vallott őszintén termékenységi problémáiról: "Sok évig titkoltam az IVF-fel kapcsolatos történetemet"

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Meglepő őszinteséggel vallott arról, hány évig szeretett volna családot alapítani, ám sajnos sikertelen volt minden próbálkozása.

Jennifer Anistonról élete során már több tucatnyi alkalommal állították, hogy babát vár, ikrekkel várandós, örökbefogadott, de végül mindig kiderült, hogy ezek csak alaptalan pletykák voltak. Ezt követően aztán többen is megvádolták a színésznőt azzal, hogy biztosan a családalapítás elé helyezte karrierjét, és emiatt váltak el tőle férjei, amire ő néhány éve annyit elmondott, hogy szó sincs erről, és nem túl szép dolog úgy ilyet mondani valakiről, hogy fogalmunk sincs az orvosi háttérről.

Most, hosszú idő után először Jennifer Aniston ismét megnyílt a témában, és meglepő őszinteséggel vallott a gyermekvállalásról az Allure-nak, néhány fotóval megspékelve. Elárulta, hogy valójában nagyon is vágyott az anyaságra, és próbált teherbe esni, ennek során pedig lelkileg és fizikailag is nehéz utat járt be. Több évvel ezelőtt belevágott az IVF-be, azaz a mesterséges megtermékenyítésbe, itta a különböző teákat, amelyekről azt mondták, hogy segíteni fognak, kipróbált rengeteg dolgot, de semmi sem vált be.

Próbáltam teherbe esni. Nagy kihívás volt ez számomra, a várandósság felé megtett út. [...] Az a sok-sok évnyi találgatás... Nagyon nehéz volt. Épp IVF-en mentem keresztül, ittam a kínai teákat, mindent elkövettem érte.

Hozzátette, hogy nagyon bánja már, hogy fiatalon nem fagyaszttatta le a petesejtjeit, mert mostanra el kellett fogadnia, hogy neki már nem születik vérszerinti gyermeke - ezt pedig azóta sikerült is feldolgoznia. Már megkönnyebbült, hogy nincs ott a feje felett a "talán", és tudja, hogy mindent elkövetett érte.

Bármit megadtam volna azért, hogy valaki mondja nekem, 'Fagyaszd le a petesejtjeidet. Tégy magadnak szívességet.' Erre nem gondolsz akkoriban. Szóval itt vagyok most. Ez a hajó már elúszott.

Ezekután arról is mesélt egy kicsit, hogy mennyire dühítő volt azt hallania, hogy Brad Pitt biztosan a karriervágya miatt hagyta el őt. Elmondta, hogy szó sem volt erről, mindez csak hazugság, akárcsak az, amikor ezt pletykálták róla Justin Theroux kapcsán is.

Ma már jobban érzi magát, mint sok éve, megtanulta kizárni az emberek kritikáját, és egyszerűen csak élvezi az életet. Majd azt is felfedte, hogy egy nap talán könyvet ír termékenységi nehézségeiről.

Sok évig titkoltam az IVF-fel kapcsolatos történetemet. Annyira vigyázok ezekre a részletekre, mert nagyon kevés dolgot tudok megtartani magamnak. A világ olyan narratívákat alkot meg, amelyek nem igazak, szóval akár el is mondhatnám az igazat. Úgy érzem, kezdek kijönni a hibernációból. Nincs mit rejtegetnem.

Az alábbi sztárok maguk is az IVF segítségével harcoltak egy gyermekért:

Galéria / 12 kép

12 sztár, aki hosszú évekig harcolt egy gyermekért az IVF segítségével

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.