Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Csak 45 másodpercig bírt állni: Jeff Bridges súlyos betegsége ellenére is oltárhoz kísérte lányát

Csak 45 másodpercig bírt állni: Jeff Bridges súlyos betegsége ellenére is oltárhoz kísérte lányát

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Jeff Bridges igazi lányos apuka, aki számára nincs lehetetlen, ha valamelyik hercegnőjéről van szó.

Az immár 72 éves Jeff Bridges színészcsalád sarja, ennek köszönhetően még egyéves sem volt, amikor már a kamera előtt szerepelt. Olyan klasszikusokban láthattad, mint a King Kong, a A mennyország kapuja, a Félelem nélkül, A hetedik fiú, a Csillagember, Az emlékek őre, A Vasember, A nagy Lebowski vagy A félszemű. A 2009-es Őrült szívben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták.

Jeff Bridges betegen kísérte az oltárhoz lányát

Jeff Bridges mindössze 26 éves volt, amikor 1975-ben, egy észak-dakotai filmforgatáson először pillantotta meg élete szerelmét, Susan Gestont, aki akkoriban pincérnőként dolgozott. A színész sok interjúban elmondta azóta, abban a pillanatban belezúgott, ahogy először meglátta. A szerelmesek 1977-ben házasodtak össze, három lányuk született, a legidősebb, Isabelle 1981-ben, a középső, Jessica 1983-ban, a legkisebb, Haley pedig 1985-ben.

A sztár az elmúlt évtizedekben végig kitartott felesége mellett, lányait pedig imádja, teljesen odáig van azért, hogy csupa lányos apuka lett belőle.

Jeff Bridges egészsége az utóbbi években sajnos nem volt túl jó, néhány évvel ezelőtt a szokásos napi edzése közben egy nagyon kellemetlen érzés fogta el, ami a hasában áradt szét. Az orvosok nem sokkal később megállapították, hogy rákos elváltozás okozza a tüneteket.

A legendás színész ezután hosszú hónapokon át küzdött az életéért, amikor elkapta a kórházban a COVID-19-et, egy ideig úgy tűnt, nem nyerhet, meg fog halni. Hite a gyógyulásban és belső ereje azonban átsegítette ezen az öt kritikus hónapon, ma már tünetmentes.

2021 augusztusában ráadásul nagyon komoly szerep várt rá, ennek pedig mindenképpen eleget akart tenni. Legkisebb lánya, Haley házasodni készült és természetesen mindennél jobban vágyott arra, hogy apukája kísérje az oltár elé.

„Először meg kellett tudnom, mennyit bírok állni egyáltalán” – kezdte egy interjúban Jeff Bridges, majd elárulta, az első nap csak 45 másodperc sikerült, de legkisebb hercegnőjére gondolva mindennap keményen edzett. A befektetett munka meghozta gyümölcsét, végül nem csak oda tudta kísérni lányát a vőlegényéhez, de táncoltak is a lagziban.

A frissen gyógyult világsztár ma már visszavonultabban él feleségével, mint korábban, igyekszik minden idejét kihasználni arra, hogy három kisunokájával játsszon.

Ezt is olvasd el!

Galéria / 10 kép

10 színésznő Hollywood fénykorából, akik megküzdöttek a mellrákkal

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.