Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Jamie Lee Curtis őszintén mesélt gyermeke coming outjáról: fia már nőként éli életét

jamie lee curtis

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A világsztár mindenben támogatja gyermekét, és büszkén kiáll mellette.

Jamie Lee Curtis a világ egyik legsikeresebb színésznője, rengeteg filmet tudhat maga mögött, az elmúlt hónapokban pedig sok időt töltött Budapesten is. Azt viszont kevesen tudják, hogy a magánéletében sincs oka a panaszra: Christopher Guesttel még 1984-ben házasodtak össze, és azóta is boldogok együtt, a 80-as és 90-es években pedig két gyermeket fogadtak örökbe.

3 hónappal ezelőtt állt ki a nyilvánosság elé a színésznő, hogy elmesélje: gyermekét, akit eddig Thomasként ismerhetett a világ, most már Rubynak hívják, és transznemű nőként éli tovább életét. Jamie Lee Curtis ezt követően nem ment bele a részletekbe, de most a People-nek adott egy interjút, amiben őszintén mesélt arról, mindez hogyan hatott az életükre. Elmondása szerint még szoknia kell az új szavakat és kifejezéseket, és van, hogy véletlenül Thomasnak szólítja őt, de igyekszik mindenben támogatni gyermekét.

Olyan, mintha új nyelvet beszélnék. Minden új még nekem. És nem akarom azt tettetni, hogy sokat tudok erről az egészről. Tudom, hogy lesznek hibáim, de szeretném a legnagyobb hibákat minél inkább elkerülni.

Jamie Lee Curtis nagyon büszke gyermekére, hogy felvállalta önmagát, és megtalálta boldogságát. Ő maga is jobban figyel arra, hogy mit mond neki, és szeretné, ha Ruby azt érezné, hogy édesanyja támogatja őt. Ennek ellenére gyermeke nemrég egy interjúban arról mesélt, hogy nagyon félt a coming outtól, sokáig húzta-halasztotta, noha tudta, hogy szülei megértik majd őt. Másságára 16 évesen döbbent rá először.

Egy transznemű barátom megkérdezte tőlem akkoriban, hogy mi a nemem. Mondtam, hogy 'hát, férfi.' Aztán elgondolkodtam. Tudtam, hogy más vagyok - nem konkrétan azt, hogy Ruby vagyok, de tudtam, hogy valami más. De sok negatív élményem volt a terápiákon, és nem coming outoltam rögtön, amikor kellett volna. Aztán 7 évvel később, még mindig Tomként, elmondtam a férfinek, aki most már a vőlegényem, hogy transznemű vagyok. És ő közölte, hogy 'azért szeretlek, aki vagy.'

A kép még 2017-ben készült Jamie Lee Curtisról és gyermekéről, aki akkoriban még nem coming outolt családjának sem.
forrás: Randy Shropshire/Getty Images
A kép még 2017-ben készült Jamie Lee Curtisról és gyermekéről, aki akkoriban még nem coming outolt családjának sem.

Ruby most nagy esküvőszervezési lázban ég, hiszen szerelmével jövőre egybekelnek, és az egész család kiveszi belőle a részét. Jamie Lee Curtis is izgatottan várja már a nagy napot!

Hollywoodban több híresség is transznemű vagy gendersemleges gyermeket nevel!

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akik gendersemleges vagy transznemű gyereket nevelnek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!