Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mélyebben megnyílni: Istenes Bence őszintén mesélt arról, milyen változások történtek az életében, és hogyan jutott idáig karrierje

Istenes Bence

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A sikeres műsorvezető napjainkban saját reklámcéget igazgat, podcastja, az IstenEst pedig rekordokat döntöget hallgatottságban... Exkluzív interjúban mesélt a JOY Magazinnak.

Bence az utóbbi időben saját maga producere és rendezője. Az IstenEst podcast – amely az idei JOY Social Media Award #Bestofpodcast díját is elnyerte – óriási népszerűségnek örvend.

Mivel az IstenEst az enyém, én határozom meg, ki legyen a vendég, milyen témák legyenek terítéken, hogyan nézzen ki a műsor felépítése. Óriási szabadságot ad. Azt a fajta szabadságot, amire mindig is vágytam.

A november 24-én megjelent, legfrissebb JOY magazinnak adott interjújában elmondta, hogy sokat változtatott a hozzáállásán is a mindennapokhoz. A 35 éves műsorvezető az elmúlt években húzott egy határt, így a gyerekeiről és a magánéletéről már egyáltalán nem akar beszélni, ugyanakkor az IstenEst témái között sok párkapcsolati téma kap helyet.

Az apasággal kapcsolatos kérdések, a monogámia vagy a spiritualitás mind-mind olyan témák, amik minden embert érintenek.

Kép
forrás: JOY/Martin Wanda

A tévés szerint sokkal nagyobb nyomot hagy egy-egy kimondott szava vagy tette, mint mondjuk, a karrierje kezdetén, ezért a kontroll igencsak fontos része lett az életének.

Sokat formált rajtam az apaság és a kor is.

A vele készült interjúban természetesen a jövő kérdése és a tervei is szóba kerültek, amelyekről a következőt árulta el:

Úgy szeretnék együtt lenni emberekkel, hogy valóban figyelek rájuk, hogy halljam az élettörténetüket. A magánéletemben és a karrieremben is arra szeretnék törekedni, hogy az előttem álló években sokat utazzak, élményeket szerezzek, hogy még jobban megértsem a körülöttem lévő világot. Az idő a legnagyobb kincs. Idő kell a sikerek, a kudarcok valódi megélésére, akárcsak ahhoz, hogy valóban éljünk.

Az interjú a JOY MAGAZIN 06-oS, TÉLI LAPSZÁMÁBAN található!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.