Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az iRobot bemutatja a világ legfejlettebb 2in1 porszívó és felmosó robotját, az alaposan megtervezett iRobot OS 5.0 frissítésekkel

Az iRobot bemutatja a világ legfejlettebb 2in1 porszívó és felmosó robotját, az alaposan megtervezett iRobot OS 5.0 frissítésekkel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Még fejlettebb technológia, még nagyobb tisztaság.

Az első igazán handsfree, 2in1 robot, teljesen felemelhető felmosófejjel: a Roomba Combo™ j7+ egyszerre porszívózik és felmos anélkül, hogy a szőnyeget benedvesítené.

Az iRobot OS 5.0 vezérlés lehetővé teszi a j7 sorozatú robotok számára, hogy a lehető legtöbb objektumot elkerüljék, és még alaposabban takarítsanak elérhetetlen helyeken, mindemellett még nagyobb hang- és személyre szabott vezérlést biztosítanak a termékkínálatban

Kép
forrás: iRobot

BEDFORD, Mass., 2022. szeptember 27. – Az iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), a fogyasztói robotok piacvezető vállalata ma bemutatta a Roomba Combo™ j7+ robotot, a világ legfejlettebb robotporszívó -és felmosórobotját, valamint az iRobot OS 5.0 vezérlés legújabb frissítéseit. A padlószőnyegek, szőnyegek és kemény padlók keverékével rendelkező háztartások számára készült, valamint azoknak, akik egy olyan robotporszívóra vágynak, amely felmosásra is alkalmas. A Roomba Combo j7+ kitűnik a korábbi 2in1 robotok tömegéből, mert egyszerre porszívóz és felmos, ami által Önnek rengeteg időt takarít meg, míg a padlót frissen és tisztán tartja. Ez a teljesen felemelhető felmosófejnek köszönhető, amely visszahúzható a robot tetejére, amikor a robot szőnyeggel, padlószőnyeggel találkozik – ez az igazi 2in1 –, elkerülve ezáltal a szőnyeg benedvesítését. Az iRobot OS 5.0 rendszer olyan új funkciókat és digitális élményeket vezet be, amelyek javítják az intelligens takarítás élményét és még inkább személyre szabható beállításokat adnak a vállalat termék választékához. Egy még átgondoltabb lehetőséget adnak a kisállat tulajdonosoknak, az elfoglalt családoknak és mindazok számára, akik nagyobb ellenőrzést szeretnének a takarításuk felett.

Az iRobot OS biztosítja azt az intelligenciát, amely még életképesebbé teszi a robotjainkat. Életre kelti az alapos és intelligens otthoni termékeket, amelyek tiszteletben tartják, összekapcsolják és megértik a felhasználó otthonát és életmódját. Segítik a robotokat, hogy az otthonok megbecsült és megbízható partnerei lehessenek. A Roomba Combo j7+ tökéletesen ötvözi az iRobot OS intelligenciáját a gyönyörűen megtervezett külsővel, hogy a tulajdonosok számára olyan porszívó- és felmosórobot megoldást biztosítson, amely semmihez sem hasonlítható, és képes a padlószőnyegeket, szőnyegeket és a kemény padlókat minden nap tisztábban és frissebben tartani, így az ügyfelek nyugodtan élhetik az életüket. Mivel a Roomba idén ünnepli 20. születésnapját, az iRobot OS egyben több intelligens megoldást is kínál a termékcsalád által, lehetővé téve a meglévő ügyfelek robotjainak egy teljesen újszerű, frissített takarítási élményét.

- Colin Angle, az iRobot elnök-vezérigazgatója.

A világ legfejlettebb robotporszívó- és felmosórobotja – Roomba Combo

JOY-napokon 20% kedvezménnyel vásárolhat porszívórobotjaink közül. Keresse a "joy20" címkével megjelölt termékeket és használja a "joy20" kuponkódot a webshopon a vásárlásnál!

A mai napig sok 2in1 robotporszívó és felmosórobot kellemetlen felhasználói élményt nyújtott vagy azért, mert a külön végzett porszívózás és felmosás időigényes volt, vagy azért mert nem volt teljesen felemelhető a felmosófej, így az bepiszkolta, benedvesítette a szőnyegeket. A Roomba Combo j7+ egyedülállóan megoldja mindkét kihívást. Az iRobot OS rendszernek köszönhetően pedig a Roomba Combo j7+ folyamatosan tanul, okosodik, mert automatikusan letölti az új frissítéseket, amint azok elérhetőek. Tehát amikor új fejlesztések történnek, a robot azt egy varázsütésre letölti.

- Keith Hartsfield, az iRobot termékért felelős vezetője.

A többi 2in1 készülékektől eltérően a Roomba Combo j7+ először a szőnyegeket, padlószőnyegeket felporszívózza majd egyidejűleg felporszívózza és felmossa a kemény padlókat, így a tulajdonosok időt takarítanak meg azáltal, hogy egyetlen munkaciklusban minden felületet megtisztít a robot. A fejlett érzékelők sokaságának köszönhetően a a robot különféle padlótípusokat képes érzékelni. Amikor a Roomba Combo j7+ szőnyeghez, padlószőnyeghez közeledik,a teljesen visszahúzható felmosó karjai a nedves feltörlőfejet a robot tetejére emelik – hasonlóan, mint egy kabrió a tetejét – megelőzve a szőnyeg benedvesítését.

Kép
forrás: iRobot

Az iRobot OS vezérlésnek és a robot PrecisionVision Navigációs rendszerének köszönhetően a felhasználóknak nem kell külön elpakolniuk a padlóról a tisztítás megkezdése előtt. A Roomba Combo j7+ több mint 80 gyakori tárgyat képes felismerni. Valamint azt is lehetővé teszi, hogy a robot parancsra a kijelölt helyeken takarítson, mint például a cica almosdobozok, WC-csészék, mosogatógépek és egyebek körül. Lehetővé teszi a robot számára, hogy észlelje és elkerülje a padlón található akadályokat, mint például a zsinórok, ruhák, cipők, zoknik, hátizsákok, kisállattálak, kisállatjátékok és kisállatok “piszkai”. A takarítás még egyszerűbbé tétele érdekében párosíthatja a robotot az okos otthon hangalapú asszisztensével, így egyszerűen csak mondja meg neki, hogy takarítson ki bizonyos helyiségeket vagy adott területeket az otthonában, és azonnal megteszi, amit kér.

A Roomba Combo j7+ körülbelül 600 hangutasítást képes megérteni, ami több mint bármely más 2in1 robot esetén. A felhasználók személyre szabhatják Roomba Combo j7+ takarítási feladatait az iRobot Home alkalmazásban, kiválasztva, hogy mely helyiségeket kívánják felporszívózni és felmosni, vagy csak porszívózni, és beállíthatják a tisztítóoldat mennyiségét, amelyet a felmosáshoz szükséges.

Az első felmosórobot ami teljesen felemeli a felmosófejet, hogy ne szennyezze össze a szőnyeget.

Más 2in1 feltörlő robotok csak néhány millimétert emelnek a felmosófejen, ha egyáltalán felemelik azt és ennek eredményeként sok szőnyegen nedves szennyeződéseket hagyhatnak maguk után. A Roomba Combo j7+ az egyetlen 2in1 robot, amely felemeli a felmosó fejet a robot tetejére, így tartva azt távol a szőnyegektől. Két teljesen visszahúzódó, tartós, fém felmosókar megemeli a felmosófejet, amikor a robot érzékeli a szőnyeget, így megakadályozva a nem kívánt nedves szennyeződést azon.

Az első igazán handsfree porszívó és felmosó robot

A Roomba Combo j7+ használata egyszerű. A robot érzékeli, ha fel van szerelve egy felmosófej, és megtelt a felmosóoldat-tartály – majd automatikusan felmosó üzemmódba lép. A többi 2in1 robot esetén a felmosó fejet manuálisan kell felerősíteni a porszívózás befejezése után, ami extra munkát és időt jelent a felhasználónak. A Roomba Combo j7+ esetében a beépített felmosókar bármikor használatra kész. A porszívózáshoz a robot rendelkezik a Clean Base® Automatic Dirt Disposal, automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel, így a tulajdonos akár hónapokig elfelejtheti a porszívózást. A Clean Base lehetővé teszi, hogy a Roomba Combo j7+ egy zárt porgyűjtő zsákba ürítse az összegyűlt szennyeződést, port, piszkot, amelyet akár 60 napig nem kell cserélni.

Kép

iRobot OS 5.0 otthoni intelligencia – Tisztítson ott, ahol akar, amikor csak akar

Az iRobot OS vezérlés prémium és személyre szabható élményt nyújt minden ügyfél számára, beleértve a kisállat tulajdonosokat, az elfoglalt családokat és mindenkit, aki nagyobb felügyeletet kíván a takarítás felett. Az iRobot OS folyamatos fejlesztésének részeként a vállalat olyan új funkciókat és átgondolt digitális élményeket vezet be, amelyek javítják az intelligenciát, a személyre szabottságot és a vezérlést a csatlakoztatott Roomba robotporszívók és Braava jet™ robotfelmosók portfóliójában. A kiterjesztett tárgyfelismerés lehetővé tesz több utasításra történő takarítást, navigációt minden típusú padlón lévő akadályok mellett, és egyre több figyelmet fordít a kisállat tulajdonosokra, ez több mint bármely más robot esetén.

Tisztítsa meg a konkrétabb helyeket parancsra – Az iRobot OS vezérlés vizuális szókincse új Clean Zone, takarítási zóna ajánlásokkal bővül. A korábban bejelentett objektumokon túl, mint pl a kanapék, asztalok, pultok mellett az Imprint® Smart Mapping, Okos feltérképezés funkcióval rendelkező Roomba robotporszívók és a Braava jet m6 robot felmosó mostantól automatikusan felismeri és proaktívan ajánlja a mosogatógépek, WC-k, sütők/tűzhelyek és alom körüli kis tálak és dobozok területét Takarítási zónának. A felhasználók természetesen beállíthatnak egyedi, precíziós Takarítási zónákat is, így még személyesebbre szabhatják az otthonuk intelligens térképét. Alexa vagy Google Asszisztens-kompatibilis eszközök használatával a felhasználók utasíthatják robotjukat, hogy pusztán a hangvezérlésre elinduljon a takarítás, például: „Alexa, mondd meg a Braava jet m6-nak, hogy mossa fel a WC-t.”

Több olyan tárgyat kerül el, amelyet el szeretne kerülni – A Roomba j sorozatú robotporszívói a korábbinál is több akadályt észlelnek, ismernek fel és elkerülnek, így nagyobb nyugalmat biztosítanak az elfoglalt családok és a kisállattartók számára. A Roomba j sorozatú robotok mostantól felismerik és elkerülik a kiskedvencek játékait,tálkákat, almos dobozokat, a korábban már felismert tárgyakon kívül, mint például cipők/papucsok, zoknik, zsinórok, fejhallgatók, ruházat, törölközők és kisállat piszkok.

Hagyjon ki egy szobát menet közben – A dolgok nem mindig a tervek szerint alakulnak, beleértve a takarítási rutint sem. Mostantól kihagyhat egy szobát az aktuális takarítási munka közben, hogy elkerülje a nem kívánt megszakításokat, zavarást. Ha megnyomja a Kihagyás gombot az iRobot Home alkalmazásban, vagy hangutasítást használ az Alexával, akkor átugorja azt a helyiséget vagy zónát, amelyet a robot éppen takarít, és átmegy a következő szobába vagy területre, így Önt nem zavarja meg a napi munka közben.

További Siri-parancsikonok használata – az iOS-felhasználók mostantól több Siri-parancsot hozhatnak létre az programozott szoba tisztításhoz és az elmentett „kedvencekhez” az iRobot Home alkalmazásban. Mostantól hangutasítással is megkérheti Sirit, hogy tisztítsa meg a területeket, például a nappalit vagy az étkezőt. Elindíthat egy takarítási munkát az iRobot Home alkalmazás mentett kedvencei közül a hangjával. Például kimondhatja: „Hé Siri, takaríts vacsora után”, és a Roomba vagy a Braava jet m6 ki fogja takarítani azokat a szobákat, amelyeket kedvencként jelölt meg.

iRobot Elkötelezettség az ügyféladatok, az adatvédelem és a biztonság iránt

Az iRobot termékeket és az iRobot OS-t a vállalat az ügyfelek magánélete és adatbiztonsága iránti elkötelezettsége támogatja. Minden adat biztonságban van az elejétől a végéig, több védelmi réteget beépítve a vállalat robotjai, felhője és alkalmazása körül. Az iRobot az ügyfelek adatait a legmagasabb szintű adatvédelemmel kezeli, és e célból megszerezte a világszerte elismert TRUSTe Certified Privacy Seal-t. Az ügyfelek bármikor frissíthetik beállításaikat az alkalmazásban, lehetővé téve számukra, hogy meghatározzák, milyen információkhoz férhet hozzá az iRobot. Az iRobot nem értékesíti, és nem adja el az ügyfelek adatait.

Az iRobotnál az ügyfelek adatainak és magánéletének védelme rendkívül fontos, amikor az otthoni robotika és az otthon jövője felé vezető utat kutatjuk. Tudjuk, hogy az ügyfelek szívesen látnak minket otthonaikban, mert bíznak abban, hogy termékeink többet segítenek nekik, és tiszteletben tartjuk az információikat. Komolyan vesszük ezt a bizalmat.

- Colin Angle, az iRobot elnök-vezérigazgatója.

Az iRobot egyben az első fogyasztói robotgyártó cég, amely elérte a harmadik féltől származó TÜV SÜD Cyber ​​Security Mark-ot, amely egy szigorúbb keretrendszer, amely meghaladja az ipari szabványt a Roomba j7/j7+ robotporszívóhoz. A vállalat jelenleg ugyanazt a tanúsítási szintet követi a Roomba Combo j7/j7+ robotporszívó és felmosó esetében.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.