Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Sok szempontból vagyok máshogy bekövetve, mint a velem egykorúak.” - Miller Dávid eddig nem ismert oldaláról beszélt

Miller Dávid

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A színházi függöny mögül az X-faktor csúcsáig. Nagyon kevés olyan művészi vénával rendelkező embert lehet megemlíteni, aki nemcsak egy és nem is két, hanem legalább négy területen sikeres és elismert.

Miller Dávid színész szülők gyermekeként indult el a színészet útján, majd szép lassan rájött, hogy több mindenben szeretne kiteljesedni, ezt pedig az eddigi munkássága alapján sikerült is megvalósítania. 2022-ben ő nyerte el a JOY Social Media Award #Képernyőkedvence kategória közönségdíját.

Fiatalon elköteleződni egy szakma mellett nagy bátorságra vall, viszont a te pályafutásodat nézve azért lehet látni, hogy már máshol is nagy tehetséggel próbálgatod a szárnyaidat, hiszen ma már a neved hallatán sokakban inkább a műsorvezető ugrik be. Megint másokban pedig a zenész…

- Semmiképp sem mondanám, hogy el tudnék köteleződni egy szakma iránt. Élvezni akarom, amit csinálok, és addig is szeretnék csinálni mindent, amíg ez az érzés megvan. A média világában nem nehéz telítődni és azt érezni, hogy valamiből ennyi bőven elég volt. Nem könnyű balanszban tartani ezeket az érzéseket, de nem is lehetetlen. Én tudatosan igyekszem keresni a pozitív élményeket azokban, amiket csinálok. A zene mindig is szerelem volt, akárcsak a filmezés, a műsorvezetés pedig a maga módján szintén egy olyan része az életemnek, amely által egy másik oldalamat is megismerhettem, és amit teljes odaadással csinálok.

Az X-faktor műsorvezetőjeként gondolom nem csak a pozitív véleményekkel szoktál találkozni. Sőt, a közösségi média nagyon is központi helyet foglal el az életedben. Hogyan próbálsz kommunikálni magadról?

- Én egy végtelenül udvarias, másokkal türelmes embernek tartom magam. Ilyen vagyok és ezt is adom, de az megint más, hogy ezt esetleg valaki más hogyan éli meg. Nincs bennem tudatos késztetés arra, mit kommunikáljak magamról, mert ösztönösen megtartom magamnak azt, amit már nem akarnék akárkivel megosztani, de a személyem az eddig is nyitott könyv volt azok számára, akik nyomon követik a munkám és az életem alakulását. Különlegesnek érzem a helyzetem, mert szinte sosem kapok negatív visszajelzést vagy bántó megjegyzéseket.

Az X-faktor kétség kívül nagy mérföldkő a karrieredben, most viszont épp egy szinkronstúdióban ülünk – a Krokodili családi film szinkronmunálatainak szünetében –, ami szintén nagy szerelmed, akárcsak a színjátszás és a zene. Egyikkel sincsenek évekre menő terveid?

- Szeretek a pillanatnak élni. Természetesen van egy rendszer az életemben, mikor és mi jön, de nem szeretnék fejet hajtani a „fiatal vagy, dolgozz még” mondásnak. Tény, hogy fiatal vagyok, de szeretni szeretném a napjaimat, a munkámat. Egy teljes más világban élünk, mint 20-30 évvel ezelőtt, ami miatt a gondolkodásunknak is gyökeresen meg kellett változnia.

26 évesen a fiatal felnőttek többsége még inkább a kiteljesedés útját keresi, semmint ilyen választ adna.

- Sok szempontból vagyok máshogy bekövetve, mint a velem egykorúak, de ebben a baráti körömnek is sok köze van, akik a mai napig nagyon fontos helyet foglalnak el az életemben. Mindig szembeállítottak a döntéseimmel, akár munkáról, akár magánéletről volt szó. Így nekem is könnyebb volt észrevenni, ha változtatnom kellett.

20 év múlva is ilyennek képzeled magad?

- Hogy ehhez mi fog tartozni: ház, gyerekek, feleség, nem tudom. De ha nagyon őszinte és tiszta választ szeretnék adni, akkor egy olyan élethelyzetben akarom látni magam 20 év múlva, ahol nyugalom és boldogság vesz körül. Bárhonnan indulunk és bárhova érünk, ennél a két dolognál semmi sem fog többet érni.

A teljes interjút keresd a JOY Magazin legújabb számában!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.