Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

„Szerintem ezt minden szülő megtenné, hogy megvédje a gyerekeit” - interjú A bűn királynőivel

A bűn királynői

október 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy érzed, nehezen tudsz túllépni egy számodra kellemetlen...

bika 04.20 - 05.20

A hétvége közeledtével semmiféle nagyobb volumenű munkára nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyasfajta feladattal bíznak meg, amely igencsak távol áll...

rák 06.22 - 07.22

Utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal...

oroszlán 07.23 - 08.22

Minél inkább igyekszel elodázni egy bizonyos dolgot, annál...

szűz 08.23 - 09.22

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed,...

mérleg 09.23 - 10.22

Már korán reggel érzed magadon, hogy nem vagy...

skorpió 10.23 - 11.21

Minden erőddel igyekszel rábeszélni valakit egy bizonyos lehetőségre,...

nyilas 11.22 - 12.21

Általában szeretsz a saját, jól kidolgozott terveid szerint...

bak 12.22 - 01.19

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél,...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai napon olyan szituáció adódik, amely lehetőséget...

halak 02.19 - 03.20

Sikerült megtalálod a célt, s azt ki is...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A bűn királynői című filmben Elisabeth Moss, Melissa McCarthy és Tiffany Haddish most megmutatja, milyen, ha a fegyver női kézbe kerül!

New York egyik rettegett negyedében, az ír gengszterek tűzfészkében az FBI sikeresen lecsap három maffiatagra. Vagyontalanul maradt asszonyaik időben felismerik, hogy a korábban az ő biztonságukat is garantáló banda nélkül ők is könnyen sebezhetővé váltak. Átveszik az ír bűnbanda irányítását, s kiderül, hogy férjeiket meghazudtoló módon képesek hatalmat gyakorolni a csoport felett - ez a rövid tartalma A bűn királynőinek. De ez a film persze ennél sokkal több, nem csoda, hogy az álomtrió, Elisabeth Moss, Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla és Tiffany Haddish is habozás nélkül igent mondott a szerepre.

Amellet, hogy extrém helyzetbe kerülnek és minden megtesznek a túlélés érdekében, mi teszi ezt a három karaktert - Kathy, Ruby és Claire - szimpatikussá a férfiak és a nők számára, akik megnézik A bűn királynőit?

Elisabeth Moss (Claire): Azt hiszem, a bonyolultságuk. A tény, hogy semmi sem fekete és fehér. Néha gyengék vagyunk, máskor erősek, határozottak, majd egy másik pillanatban sebezhetők. Ez minden emberre igaz, ezért is lehet ezekkel a karakterekkel szimpatizálni.

Tiffany Haddish (Ruby): Ruby mindig nagyban nézi az életét, és mindig jobbra vágyik. Inspiráló valakit látni, aki mindig újabb és újabb szinteket akar lépni. Tudatosan dolgozik, hajlandó új dolgokat tanulni, kutatja, hogyan lehet egyre jobb abban, amit csinál.

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla (Kathy): Azt is gondolom, hogy mindenki tudja, milyen érzés, amikor úgy érzi, sarokba van szorítva, vagy kifogy a lehetőségekből. Akivel ez már megtörtént, az feltudja magában tenni a kérdést: én mit tennék ebben a helyzetben? Ez a film egyik legfontosabb eleme.

Kép
forrás: InterCom

Melissa - mi tetszett a karakteredben, Kathy-ben?

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Andrea ( Andrea Berloff a film forgatókönyvírója és rendezője – a szerk.) zseniális munkájának köszönhetően, tökéletes kirajzolódik a karakter háttértörténete. El tudtam képzeli a múltját, mondjuk hogy milyen lehetett neki a gimiben. Megérted, hogy miért vett fel egy szerepet, miközben sokkal okosabb ennél. Feleség lett és anya, de amikor lehetősége lett többet tenni, meg is tette.

De tetszett, hogy ezzel is a családját védi, a gyerekeiért teszi. Szerintem ezt minden szülő megtenné, hogy megvédje a gyerekeit. Nekem is van két gyerekem és bármit megtennék értük. Mondjuk azért remélem, hogy nem kell beszállnom a maffiába (mindenki nevet).

Tiffany - ugyanaz a kérdés, mi fogott meg Rubyval kapcsolatban?

Tiffany Haddish: Azt hiszem, ami igazán tetszett benne, hogy ő csak egy biztonságos helyet keres magának: „Hol leszek biztonságban? Hol komfortos nekem? Hol nem fognak elnyomni?” És ezzel a motivációval igaz pont nem a legbiztonságosabb helyen találja magát, de ezt is beáldozza, hogy jobb körülményeket teremtsen magának.

Kép
forrás: InterCom

És Elisabeth – veled mi a helyzet?

Elisabeth Moss: Személy szerint én nem szeretem az erőszakot, és nem hiszem, hogy úgy kell elérni dolgokat, hogy rálősz emberekre (nevet). Tehát el kellett mélyednem abban, mi visz rá valakit, hogy eljusson ide. Ettől még nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás, de szerintem Claire-nél egy csavar kilazult. Mondjuk mert éveken keresztül bántalmaznak, fizikailag és lelkileg is összetörsz, lehet ezt tette képessé arra, hogy átvegye az irányítást.

Mert ez erről szól, nem a fegyverekről és a szükségszerű gyilkolásról. Végre a te kezedben van a kontroll, hogy van célod, a létezésednek van oka, hogy fontos vagy, és már nem számít, hogy ki voltál régen.

Kép
forrás: InterCom

A valóságban igazi bombázó A szolgálólány meséjének főszereplője

Külföldi sztárok

Nem érdekel
Elolvasom

Andrea Berloff nyilatkozta, hogy nem kaptatok a fegyverhasználathoz semmilyen előképzést, mert azt akarta, hogy pont olyanok legyetek, mint akik még életükben nem fogtak ilyesmit a kezükben.

Tiffany Haddish: Csak azért imádkoztam, hogy vaktöltényekkel lövöldözzünk.

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Dolgoztam már fegyverekkel más filmekben, és azt hiszem, Kathy számára sem teljesen idegen ez. Fegyverek között élt, és csak tudja, hogy kell betölteni azt. De nem akartam, hogy úgy tűnjön, mintha ez valami olyasmi lenne, amit minden nap megtett. Úgy képzeltem, hogy az életében nem ez az első alkalom, szóval azért ne gondolkozzon, hogy „Jaj, ez hogy is működik?”

Elisabeth Moss: Igen. A férje azért valószínűleg megmutatta neki.

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Azt hiszem. Úgy értem kiakadtam a fegyverektől, de valaki számára, aki ebben él, neki ez egyszerűen nem ügy.

Ez egy drámai, intenzív sztori. Hogyan lazítottatok munka közben?

Elisabeth Moss: Egy kis lakberendezés és online vásárlás, ami lelazított minket.

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Mármint mindketten arra buzdítottak, hogy vegyek meg egy életnagyságú sárga lovat (mindenki nevet).

Elisabeth Moss: Ebben nagyon egyetértettünk. Megmutattad nekünk a képet erről a lóról, amin vacilláltál, mi meg: „Igen, meg kell venned.”

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Ha most ránézek, erre a két csodás nőre gondolok.

Ha már lakberendezés, térjünk át a gardróbra. Milyen volt visszarepülni a 70-es évekbe?

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Jelmeztervezőnk, Sarah Edwards csodálatos munkát végez, hogy olyan világot építsen, ami nem úgy néz ki, mint egy kosztümös film, hanem mint a valóság. Természetes és mindennapi. Bírtam a 70-es évek stílusát, de a poliésztertől kivagyok.

Tiffany Haddish: Imádtam a kombinékat. Miért ment ki a divatból? És a szettek, mikor a discoba mentünk... szerelem!

Elisabeth Moss: Nagyszerű volt. Három teljesen más karakter, három teljesen stílus, de ugyanabban a keretben léteznek. Tényleg fontos volt, hogy ne úgy tűnjön, hogy jelmezek vannak rajtunk.

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Meg az ékszerek, amik egyre csak sorakoztak rajtunk, ahogy haladtunk felfelé a hatalom útján.

Tiffany Haddish: Jaj, imádtam!

Melissa McCarthyMelissa McCarthySzínésznő15cikk2galéria7videóMég több róla: Néha olyan vicces volt, mert úgy éreztem, mintha a világ össze kincse rajtam lenne, és alig tudtam felemelni a kezem. Jól szórakoztunk, na!

Akár láttad már a filmet, akár nem, a JOY magazin októberi számát mindenképp szerezd be, ugyanis még több izgalmas részletet megtudhatsz Elisabeth Moss-ról.

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 30

kos 03.21 - 04.19

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül...

bika 04.20 - 05.20

Olyan dolog terheli a lelkedet, amelyet nem tudsz...

ikrek 05.21 - 06.21

Teljes mellbedobással dolgozol valamiért, ami különösen fontos a...

rák 06.22 - 07.22

Mindig igyekszel a saját utad járni, önállóan hozod...

oroszlán 07.23 - 08.22

Régóta halogatsz egy elég súlyos döntést, ám szorít...

szűz 08.23 - 09.22

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám...

mérleg 09.23 - 10.22

Ha ma a megfelelő tempóban haladsz, akkor olyan...

skorpió 10.23 - 11.21

Úgy érzed, hiába teljesítesz a maximumon, s annak...

nyilas 11.22 - 12.21

Belekerülsz egy szituációba, amelyben első pillanattól kezdve eléggé...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz rengeteg támogatód akad,...

vízöntő 01.20 - 02.18

Annyi mindennel szeretnél végezni a hét utolsó munkanapján,...

halak 02.19 - 03.20

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban elég negatív...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Miért létezik egyáltalán írói álnév? Hét klasszikus példa

Éva magazin írása: Miért használ egy szerző álnevet? Talán mert ki akarja próbálni, sikeres-e úgy is, ha a kutya nem ismeri fel. Talán mert más-más műfajokban szeretné kipróbálni magát. Talán mert hidegen hagyja a reflektorfény.

Kép

Bőrgyógyászok elmondták, mi az 5 legrosszabb szépségtipp, amit sosem kellene kipróbálnod

Egyes beauty trükkökkel rosszabbat teszel, mintha nem csinálnál semmit.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem