Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Így választd ki otthonodba a megfelelő WC-t

Így választd ki otthonodba a megfelelő WC-t
Facebook
Twitter
Pinterest
Bizony, ezt is érdemes jól átgondolni. Ebben segítünk most.
A cikk támogatója az Otthonok&Megoldások

Egyben vagy két részben?

A két részből álló WC-k – vagyis amikor a WC tartálya és ülőrésze teljesen elkülönül egymástól – sokkal elterjedtebbek napjainkban. Könnyebb őket szállítani, ugyanakkor nehezebb tisztán tartani. Ezzel szemben az “egyrészes” darabok összeillesztés-mentesek, ezzel kevesebb helyet kínálnak a baktériumoknak, ráadásul modernebb külsőt kölcsönöznek a fürdőnek. Ugyanakkor valószínűleg kicsit mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkben, ha ez utóbbi mellet tesszük le a voksunkat.

Fenséges korall – Így csempészd be otthonodba

Látható vs. rejtett tartály

A falra szerelt tartály mellett léteznek úgynevezett falba rejtett tartályok is. Ezek beszerelése nyilvánvalóan nagyobb munkálatokat igényel a hagyományos megoldásokhoz képest, de a végeredmény egyértelműen sokkal különlegesebb. Mielőtt azonban elköteleznénk magunkat a különlegesebb megoldás mellett, győződjünk meg arról, hogy a beépítésre szánt tartály valóban beépíthető-e a falba, ahova szánjuk. A vízvezetékek jelenthetik a legfőbb akadályt a terv megvalósítása előtt.

Szín

A porcelán fehér napjainkban is a legkeresettebb szín a WC ülőkék kiválasztásánál. A gyártók ugyanakkor természetesen a szivárvány minden színét felkínálják már nekünk. Alapvetően a hófehér jó választás, hiszen soha nem megy ki a divatból. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a különböző gyártók egyszerű fehér színű porcelán termékei nem feltétlenül passzolnak majd egymáshoz. Így például ha zuhanykabin mellett van a WC, inkább egyazon márka termékeiből válogassunk, nehogy elüssön egymástól a két elem.

Türkiz lakásdekor ötletek – Így dekoráld otthonodat ezzel a csodás színnel

A merész színválasztás csodás hatást kelthet, különösen egy semleges színvilágú fürdőszobában – például egy fekete fedél fehér ülőkével vagy egy teljesen fekete WC-vel. Csak győződjünk meg arról, hogy a fekete szín jól érvényesül-e a többi árnyalat mellett, és nem csap át agresszív hatásba. Másrészt viszont pont a szín lehet az a tényező, ami a WC-t beolvasztja a környezetbe. A sötét színű fürdőszobához például jól passzol a szürke vagy beige árnyalatú ülőke.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

A kereséshez kezdj el gépelni!