Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját

Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nagyot fordult vele a világ, ahogy hozzáment Vilmos herceghez és ez a születésnapja ünneplésén is látszik.

Katalin hercegné január 9-én ünnepli a 40. születésnapját és bár a lesifotósok minden lépését követik, ezt a napot mindig sikerül a nyilvánosság kizárásával, a szerettei körében töltenie. Egyelőre nem tudni, hogy Vilmos és Katalin hogyan ünneplik idén a hercegné szülinapját, de az tuti, hogy három gyerekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel töltik majd.

Hogyan ünnepelt eddig?

  • 2007: Katalin 25. szülinapja: ekkor már Vilmos barátnője volt, ezért rengeteg lesifotós állt lesben a londoni lakása előtt, hogy fotót készítsen a szülinaposról. A Clarence-ház kiadott egy hivatalos közleményt, amiben kérték a sajtót, hogy hagyják békén Vilmos szerelmét, aki akkor épp katonai szolgálatot teljesített, így nem tudott Katalinnal ünnepelni, helyette Pippával szórakozott aznap este.
  • 2008: Katalin 26. szülinapja: Katalin ebben az évben is Vilmos nélkül ünnepelt, helyette a családjával vacsorázott Londonban, majd testvérével mentek el bulizni egy klubba. Ráadásul a parti napokig tartott, amihez csatlakoztak a herceg legközelebbi barátai is.
  • 2009: Katalin 27. szülinapja: Vilmos nagyon romantikus estével lepte meg szerelmét ebben az évben, amikor végre kettesben ünnepelhették Katalin szülinapját, mielőtt a hercegnek katonai kiképzésre kellett mennie. A skóciai Balmoralban, dédnagyanyja kedvelt búvóhelyén, egy folyómenti házikóban várta Katalint Vilmos egy gyertyafényes vacsorával. Hát kell ennél romantikusabb?
  • 2010: Katalin 28. szülinapja: egy gyönyörű gyöngyfülbevalót kapott Vilmostól a 28. szülinapjára, amit a család kiskutyája elvileg lenyelt.
  • 2011: Katalin 29. szülinapja: ez volt az utolsó szülinapja royal titulus nélkül, így lazára vette a dolgot és az egész hétvégét Vilmossal és annak barátaival töltötte.
  • 2012: Katalin 30. szülinapja: Katalin már Vilmos feleségeként ünnepelte ezt a kerek évfordulót, így lehetetlen volt számára, hogy bulizni menjen anélkül, hogy feltűnést keltene. Épp ezért egy visszafogott összejövetelt rendezett, amire a családját és a barátait is meghívta.

Ezután a 31. a 33. és a 36. szülinapját várandósan töltötte, közötte pedig babázott, illetve visszafogott családi összejöveteleket tartott. 2021-ben karanténban töltötte a 39. szülinapját Norfolkban, ahol Vilmossal és három gyermekükkel teadélutánt tartottak. Reméljük, utólag az is kiderül, hogy hogyan ünneplik idén ezt a kerek évfordulót.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Katalin hercegné 4 kedvenc hajviselete, ami kiállja az idő próbáját

Megnézem a galériát

Forrás: Hellomagazine

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.